![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Intrebari referitoare la monitoarele VA
Last Updated: Sep 22 2021 09:55, Started by
arthasfleo
, Sep 16 2021 08:32
·
0

Posted 16 September 2021 - 08:32

Salut
La un monitor VA decolorarea datorita schimbarii unghiului de vizionare este mai pronuntata la un ecran plat fata de unul curbat, sau nu are importanta? Sa spunem la o diagonala de 23-24 inch. M-am tot uitat la modele cu acest tip de panel si diagonla si pare ca cele mai multe sunt curbate. Nu mai intereseaza neaparat curbatura, dar performantele pareau bune. Vad la unele modele de VA un unghi de vizionare de 178/178 la fel ca la ips-uri. Au chiar aceleasi performate? |
Posted 16 September 2021 - 09:30

Eu am un VA de la Philips, este curbat si are unghiuri de vizualizare bunicele. Nu vad un motiv ca la cele plate unghiurile de vizualizare sa fie mai slabe. La performante, VA e putin mai fad la colorit si contrast, dar IPS LED-ul care il mai am acasa dupa 3 ani a inceput sa manifeste fenomenul de burnout, asa ca am zis pas la IPS LED-uri pentru o vreme.
|
Posted 16 September 2021 - 10:40

Posted 16 September 2021 - 13:49

Posted 16 September 2021 - 17:51

N-am reusit niciodata sa inteleg intentia cuiva de a viziona de dedesupt,de deasupra,din spate,etc.,un monitor.
Cand ma asez in fata unui monitor,TV,automat o fac in asa fel incat sa fiu exact pe mijlocul lui.In mod involuntar.Si cred ca asa se intampla cu |
Posted 22 September 2021 - 09:55

Nu e vorba de uitat din spate, stanga/dreapta ... dar in functie de marimea monitorului si de cat de aproape stai de el, pe mijloc te uiti perpendicular iar pe laterale sub unghi. Daca monitorul nu are unghiuri cat de cat decente, pe laterale o sa apara color shift sau alte artefacte.
Vad la unele modele de VA un unghi de vizionare de 178/178 la fel ca la ips-uri. Au chiar aceleasi performate? VA-urile sunt versiunea mai ieftina a unui IPS bine construit, cu problema asta de ghosting la negru-alb-negru ... Am avut IPS high-end, am trecut pe VA si acum astept prima oportunitate sa ma mut inapoi pe IPS sau OLED ... nu mai vreau VA. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users