Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV
 Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML
 PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!
 "Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator

Dilema sursa
 

DIGI crește viteza de net abonaților săi, fără cost suplimentar

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
144 replies to this topic

#19
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,766
  • Înscris: 30.08.2017

View PostBursul, on 14 septembrie 2021 - 08:39, said:

Eu in Germania asteptand sa ma joc, in timp ce se face un upgrade de 2 GB.


Inapoiati rau germanii astia Posted Image

Daca trageti conducta aia Nord Stream 2 pana la noi, tragem si noi niste fibra pana la voi.

View Posteiffel, on 14 septembrie 2021 - 08:58, said:

Pff... Si eu inca sunt pe 100Mbps... Ca n-am reinnoit abonamentul...

Mie imi pare rau ca n-am cablat casa cu cat6 sau cat 7, sa beneficiez de un 10Gbps, cand o aparea prin oferte.

Edited by george_alexandru, 14 September 2021 - 09:11.


#20
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,824
  • Înscris: 30.10.2003

View Postrazor01, on 14 septembrie 2021 - 09:07, said:


Si daca vrei sa descarci Red Dead Redemption 2 de pe Steam, ce are 150 GB, ce faci? Posted Image
3 ore DE-RO cu avionul, o ora incarcatul, 3 ore RO-DE cu avionul ... e mai repede :D

#21
toto_riina

toto_riina

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,581
  • Înscris: 20.08.2014

View Postmiki07, on 14 septembrie 2021 - 07:41, said:

https://www.digi24.r...imentar-1666437

O veste buna! De acum, se pare ca Fiberlink 300 nu va mai exista. Iar preturile sunt decente.
Aici au tintit clar clientii Orange, sau, sa nu plece lumea la Orange dupa ce se finalizeaza tranzactia cumpararii clientilor Telekom fix! E clara treaba! Pentru ca numai Orange, de pe piata internetului fix NU avea si abonamentul de 300Mbps, ci numai de la 500 in sus! Nu din cauza inceperii scolii sau pentru copii sau pentru ca e pandemie si lumea foloseste mai mult netul ca sta acasa /scoala online! E miscare strategica de marketing, le tremura chioltii ca nu cumva dupa absorbtia TKR de catre ORO sa le plece clientii care aveau net de 300 la aia care dadeau net de 500+tv la pret mult mai ieftin decat ei (Orange Love e mai ieftin decat  Digi 300+ TV Analogic+ telefonie fixa)!
Ca dovada, ca au si lasat acelasi pret la abonamentul de 500 ca la cel de 300 scos (pana acum cel de 500 era un pic mai scump decat cel de 300).
Practic, acum, singurii de pe piata care au 3 tipuri de net sunt cei de la VF cu 300, 500 si 1000 (dar ala nu e peste tot, deci nu putem sa-l generalizam, la fel ca cel de 10Gbps al Digi, aflat de-abia la stadiul de zvon). Clar ca ii lasa-n offsaid si pe cei de la VF, tintindu-le clientii care erau pe net de 300 cu upload-ul ala mizerabil. Pt. Digi era oricum win-win, fiindca oricum detine majoritatea pe piata.

#22
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,720
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

Mie imi pare rau ca n-am cablat casa cu cat6 sau cat 7, sa beneficiez de un 10Gbps, cand o aparea prin oferte.
Pai depinde. Pe distante mici daca ai pus un Cat5E de buna calitate, FTP, poti sa te apropii de astfel de viteze. Hardware ptr ele sa ai.

#23
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,683
  • Înscris: 29.12.2016
Si mie mi s-a modificat automat in 500.

#24
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,720
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

Ce se va intampla cu Fiberlink 100?
Probabil nimic daca nu schimbi contractul.
Eu sunt pe 100 - am zis mai sus. Daca schimbam contractul ma treceau la acelasi pret la 300.
Da n-am avut chef. La cat folosesc eu netul acasa...

#25
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,193
  • Înscris: 07.11.2006
Este singurul lucru bun care s-a intamplat in Romania celor 32 de ani:viteza la internet,canale TV fara numar,telefonie ieftina,etc.

De asta se bucura milioane de cetateni,nu doar cativa,aia dedicatii.

#26
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,899
  • Înscris: 07.02.2003

View Postgeorge_alexandru, on 14 septembrie 2021 - 09:08, said:

Mie imi pare rau ca n-am cablat casa cu cat6 sau cat 7, sa beneficiez de un 10Gbps, cand o aparea prin oferte.
Casa nu trebuie cablata ci intevuita Posted Image Trebuie sa montezi cutiute si tevarie speciala cu coturi largi pentru retelistica iar cand apare o tehnologie o instalezi fara sa modifici peretele. Cand vine alta o schimbi si tot asa.

Edited by andreic, 14 September 2021 - 09:34.


#27
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,683
  • Înscris: 29.12.2016

View Posteiffel, on 14 septembrie 2021 - 09:28, said:

Probabil nimic daca nu schimbi contractul.
Eu sunt pe 100 - am zis mai sus. Daca schimbam contractul ma treceau la acelasi pret la 300.
Da n-am avut chef. La cat folosesc eu netul acasa...

100 s-a modificat automat la 300. Doar daca nu cumva ai FTTB, atunci ai pachet de 100. Insa daca te-au ofertat la 300, inseamna ca permite reteaua, deci ai 300 acum :)

Edited by 2Unlimited, 14 September 2021 - 09:37.


#28
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,766
  • Înscris: 30.08.2017

View Postandreic, on 14 septembrie 2021 - 09:33, said:

Casa nu trebuie cablata ci intevuita Posted Image Trebuie sa montezi cutiute si tevarie speciala cu coturi largi pentru retelistica iar cand apare o tehnologie o instalezi fara sa modifici peretele. Cand vine alta o schimbi si tot asa.

E tras prin copex cablul, habar n-am cat de usor se poate scoate si pune altul.

#29
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,188
  • Înscris: 14.10.2008
Sau la mine, casa din anul 2000, coaxiale si telefonice prin pereti, netul traverseaza tot holul de la ONT-ul din balcon la routerul din sufragerie.

#30
toto_riina

toto_riina

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,581
  • Înscris: 20.08.2014

View Post2Unlimited, on 14 septembrie 2021 - 09:27, said:

Si mie mi s-a modificat automat in 500.
Mie nu. Am verificat dimineata si aveam pe speedtest tot 300, dupa care am sunat la call-center si am rugat doamna sa restarteze dansa internetul. Mi-a zis ca oricum viteza fluctueaza si ca e posibil sa nu fie stabila, adica tot timpul maximum 500. Am verificat si acum am aproape de 500 pe router Tenda. Nu mai verific si cu cablul de net infipt direct, ca trebuie iar sa fac conexiune din computer, sa bag iar user si parola si n-are rost, oricum stau pe router mereu.
Digi va mai da inca o lovitura pt. clientii (inca) ai Telekom cu viteze mizerabile adsl, de BF, cand va avea, ca in fiecare an, reduceri pt. clientii NOI. Acu' depinde cat de repede se va replia ORO cu achizitia efectiva a clientilor TKR si cu noile oferte, inainte sau dupa BF...
Pentru mine ar fi ideal sa-mi dea de BF ca client vechi si telefonia fixa gratis, la pachete reduse impreuna cu tv si netul (daca vor avea ceva oferte de prelungire si pt. clientii vechi). Plus ca am si abonament mobil DON 2 tot la ei. Nu stau eu in 5,67 de lei ai telefoniei fixe, dar mno, ar trebui sa se gandeasca si la clientii vechi, nu numai cum sa captureze altii noi.
E ciudat cum acu' cativa ani cand erau la inceput dadeau fixul moka iar acum nu, cand au scazut si tarifele de interconectare.

#31
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,720
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

100 s-a modificat automat la 300. Doar daca nu cumva ai FTTB, atunci ai pachet de 100. Insa daca te-au ofertat la 300, inseamna ca permite reteaua, deci ai 300 acum :)
Nu am. E pe fibra, dar nu in casa ci pe hol unde e un switch ptr mai multe apartamente. Am vecini care au gigabit in acelasi switch. Eu am ramas la 100.
Practic limitarea e pe portul din switch - nu au schimbat-o. Folosesc la servici acelasi model de switch - se poate schimba manual ce viteza vrei tu pana la 1 Gbps.

M-am interesat la ei si au zis ca nu se trece automat al 300 - doar daca afc alt contarct, chiar daca pretul e acelasi.

Edited by eiffel, 14 September 2021 - 09:58.


#32
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,918
  • Înscris: 06.04.2005
In 2005 plateam 30 euro pentru 1 mbps la clicknet, azi platesc 30 lei pentru 500 mbps la DIgi. Pe vremea aia Digi nici nu exista in cartierul meu.

#33
PiticVerde

PiticVerde

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 12.09.2015

View Posteiffel, on 14 septembrie 2021 - 08:58, said:

Pff... Si eu inca sunt pe 100Mbps... Ca n-am reinnoit abonamentul...

Eiffel sigur ai doar 100 de mb banda?Acum vreo 3 sau  4 ani cand m-a trecut digi obligatoriu pe fibra,mi-au spus meseriasii ce au venit la montaj/inlocuire echipament ca abonamentul de 100 de mb a disparut o data cu inlocuirea cablului clasic cu fibra.A fost schimbat si echipamentul lor de pe casa scarii.Sunt curios daca dai un restart la router si faci un test de viteza cat iti arata.Poate nu ai abservat cresterea vitezei de net acasa la tine daca zici ca nu abuzezi de banda,nu stiu,zic si eu Posted Image Posted Image.

#34
razor01

razor01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,071
  • Înscris: 01.03.2016

View Postgeorge_alexandru, on 14 septembrie 2021 - 09:08, said:

Mie imi pare rau ca n-am cablat casa cu cat6 sau cat 7, sa beneficiez de un 10Gbps, cand o aparea prin oferte.

Ai placa de baza care suporta viteza aia?

#35
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,188
  • Înscris: 14.10.2008

View Posttoto_riina, on 14 septembrie 2021 - 09:53, said:

Mie nu. Am verificat dimineata si aveam pe speedtest tot 300, dupa care am sunat la call-center si am rugat doamna sa restarteze dansa internetul. Mi-a zis ca oricum viteza fluctueaza si ca e posibil sa nu fie stabila, adica tot timpul maximum 500. Am verificat si acum am aproape de 500 pe router Tenda. Nu mai verific si cu cablul de net infipt direct, ca trebuie iar sa fac conexiune din computer, sa bag iar user si parola si n-are rost, oricum stau pe router mereu.
Digi va mai da inca o lovitura pt. clientii (inca) ai Telekom cu viteze mizerabile adsl, de BF, cand va avea, ca in fiecare an, reduceri pt. clientii NOI. Acu' depinde cat de repede se va replia ORO cu achizitia efectiva a clientilor TKR si cu noile oferte, inainte sau dupa BF...
Pentru mine ar fi ideal sa-mi dea de BF ca client vechi si telefonia fixa gratis, la pachete reduse impreuna cu tv si netul (daca vor avea ceva oferte de prelungire si pt. clientii vechi). Plus ca am si abonament mobil DON 2 tot la ei. Nu stau eu in 5,67 de lei ai telefoniei fixe, dar mno, ar trebui sa se gandeasca si la clientii vechi, nu numai cum sa captureze altii noi.
E ciudat cum acu' cativa ani cand erau la inceput dadeau fixul moka iar acum nu, cand au scazut si tarifele de interconectare.
Au dat fixul moca o perioada, dupa care i-au bagat taxa de mentenanta.

#36
PiticVerde

PiticVerde

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 12.09.2015
Acum am vazut postarea ta referitoare la portul din switch.Oricum la sediile Digi nu mai sunt cozile ce erau si cred ca o reinoire contract nu ar dura prea mult.Multi stateau la cozi pentru portare acum cativa ani sau prostii gen :'am platit 2 lei in plus la factura,nu imi merge facebok pe telefonPosted Image Posted Image ' si agentii trebuie sa le explice toate prostiile de genulPosted Image Posted Image

Edited by PiticVerde, 14 September 2021 - 10:08.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate