Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd
 Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 

Simt ca pandemia Covid-19 imi fura ani din viata

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
75 replies to this topic

#19
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,854
  • Înscris: 20.10.2015
As facea vaccinul fara sa clipesc.
Apoi un plan sa-mi incep viata.
Tu nu ai pierdut 2 ani din viata, n-ai nici un scop, inca. Deci, ...

Stii, mie mi-a spus cineva sa nu-mi cumpar motocicleta, pentru ca perioculoasa si probabilitatea sa raman intreg e mica.
M-am uitat la genital si era rupt in 14. Asa ca mi-am cumparat. Aia ma face fericit.

In locul tau as cauta oameni cu aceleasi probleme de sanatate care AU facut vaccinul.
Sunt sigur ca exista.

Nivelul 1. Faci vaccinul
Nivelul 2. Cauti un scop
Nivelul 3, cladesti un plan.

#20
horny_hornet

horny_hornet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,431
  • Înscris: 15.10.2020

View Postmarianca, on 09 septembrie 2021 - 00:49, said:

Se zice că fiecare șut în fund e un pas înainte. Eu zic să privești pandemia ca pe o ocazie unică de a te descoperi pe tine însăți, de a privi în interior și de a ajunge să te cunoști, poate chiar să ajungi la o iluminare spirituală. :)

Poate exagerez, dar ideea e că situațiile nu sunt bune sau rele, doar tu le pui eticheta asta. Uită-te la filmul La vita e bella, vei înțelege ce încerc să zic.

#21
sammydo

sammydo

    PATRIOT ROMAN

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,234
  • Înscris: 04.03.2013

View Posthorny_hornet, on 09 septembrie 2021 - 07:05, said:

Se zice că fiecare șut în fund e un pas înainte. Eu zic să privești pandemia ca pe o ocazie unică de a te descoperi pe tine însăți, de a privi în interior și de a ajunge să te cunoști, poate chiar să ajungi la o iluminare spirituală. Posted Image

Poate exagerez, dar ideea e că situațiile nu sunt bune sau rele, doar tu le pui eticheta asta. Uită-te la filmul La vita e bella, vei înțelege ce încerc să zic.


Nu este un exemplu bun filmul ala, care prezinta o drama, si care exprima ce presupune sacrificiul unui parinte pentru ca odrasla sa sa supravietuiasca, eu as recomanda numai filme de comedie, Stan si Bran, si comedii unde se rade in hohote

#22
AdiTwism

AdiTwism

    Poți trimite mesaj privat.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,131
  • Înscris: 01.04.2008

View Postmarianca, on 09 septembrie 2021 - 00:49, said:

Ar trebui sa ma angajez si eu. Insa cat de cat pe domeniul meu peste tot implica interactiuni sociale si lucru in format fizic. Eu as vrea sa lucrez de acasa. Pe de-o parte mi-ar frica sa iau covid.

In relatie cu problemele mele medicale, 3 medici mi-au spus ca ei considera ca vaccinul ar putea fi periculos pentru mine (dar au refuzat sa imi dea adeverinta precum ca vaccinul imi e contraindicat), 1 medic mi-a recomandat sa ma vaccinez (verbal), alti 4 medici au spus ca e strict decizia mea. Sunt nevaccinata. Sa stiti ca exista oameni ca mine, speriati de covid si speriati de vaccin. Categoric ca imi e frica si sa ma angajez undeva, iar acolo sa fiu luata la intrebari de ce nu sunt vaccinata, iar apoi sa fiu privita urat.
Am probleme mari cu masca. Imi curge sange din nas de la masca. Am si lesinat in magazin purtand masca... Mi s-a recomandat (verbal) de catre alti 2 medici la care am mers sa nu port masca, insa adeverinta care sa ateste recomandarea nu mi-a dat nimeni.
Eu am inceput sa ma simt la maginea societatii. Se pare ca lumea merge intr-o directie in care eu nu ma mai regasesc si in care mi-e greu fizic sa mai traiesc.

Acum realizez ca au trecut aproape 2 ani din viata mea. 2 ani in care am stat in casa si atat. Efectiv imi trece tineretea.
Mi-as fi dorit sa calatoresc. Chiar aveam bani pusi deoparte pentru ca in 2020 si 2021 sa calatoresc prin Europa. Desigur, nu am plecat nicaieri. Pentru ca mi-e frica de virus si pentru ca vacanta plina de restrictii nu e vacanta.

Si asa am unele probleme de sanatate. Ma astept sa mor pe la 50/60 ani (cu putin noroc). Cu pandemia asta eu nu am mai putut face nimic. Nu am mai iesit, nu m-am mai vazut cu nimeni. Cu masca in spatiile publice mi-e foarte greu, prin urmare evit. Stau doar pe acasa. Mi-e si frica de virus, asa ca tot acasa stau.

Nu reusesc sa vad luminita de la capatul tunelului. Parca pandemia asta e un cosmar care nu se va termina vreodata. Uneori ma intreb sincer daca eu voi trai ziua in care pandemia covid va fi de domeniul trecutului.

Nu conteaza ca pe domeniul tau se lucreaza fizic, lucreaza... altceva. Pana atunci. Ca nu o sa dureze o vesnicie.
Sau nu trebuie neaparat sa lucrezi la un angajator, vezi prin ce alte moduri poti face bani pe net. Ca sunt multe modalitati. Si nu esti doar tu in situatie, milioane de oameni s-au interesat cum sa faca bani pe net. Unii castiga din reclame, altii investesc etc. Cati oameni, atatea combinatii de metode.
Si daca nu ai putea sa faci bani si sa stai pe economii, sau cu ajutorul parintilor, nu vad care e problema. E o situatie speciala si necesita masuri speciale, deci e normal. Atat timp cat nu ai cheltuieli mari, te descurci cu mai putini bani.

Nu trebuie sa-ti faci vaccin daca nu vrei. Nici eu nu sunt vaccinat, dar nu-s speriat de covid. Nici eu nu lucrez fizic. Online nu doar ca e ok in pandemie, dar era si inainte o viata misto. Toata lumea vrea sa calatoreasca si sa faca bani de... oriunde. Doar conexiune de internet sa fie. Si de fapt, daca stii sa pui banii la munca, nici conexiune nu-ti trebuie, doar te trezesti peste ani ca ai mult mai multi bani in cont, adica venit pasiv. Daca cel mai misto mod de a trai viata nu este de a lucra fizic, atunci de ce sa te deprime faptul ca nu poti lucra fizic ? Nu inteleg. Nu e nici macar scopul oamenilor in viata. Ar trebui sa te bucure ca nu poti avea o viata... banala. Ca nu e nimic special la asa ceva.

Cauta o altfel de masca, poate e diferit. Evita cand este posibil. Ar fi bine sa te ajute cineva cu lucrurile pe care nu le poti face.

Daca ai stat in casa, nu e o problema. Altii stau de bunavoie. Joaca jocuri pe calculator si nu le place afara.
A sta in casa nu e o problema, daca ai fi productiva. Oamenii productivi, nu sunt cei care fac tura in jurul orasului toata ziua. Aia nu e productivitate, aia e pierdere de vreme. Daca stai in casa si faci ceva cu cap, aia da, poate fi productivitate. Unii sunt freelanceri. In casa poti citi. Poti face un plan de afaceri. Poti invata limbi straine. Poti urmari seminarii online. TED Talks, Softpedia, poti schimba idei cu oameni din toata lumea cu ajutorul internetului. Ai Quora, Reddit. Te poti dezvolta in nenumarate feluri. Acum, unii aleg sa faca asta, altii Netflix, alegerea e a fiecaruia. Dar nu statul in casa e problema. Ci ce faci in casa. Astia de ajung la MasterChef nu fac mancare la iesire din oras, fac mancare... in casa. Invata, citesc carti, experimenteaza. Toate se fac in casa.
Spune orice femeie de succes vrei tu. Gandeste-te la ea. A stat in casa sau s-a plimbat toata ziua prin paduri si peste dealuri ? Simplu, a stat in casa si a fost productiva. De Irina Scarlat ai auzit ? A stat in casa toata viata ei ca sa ajunga unde e. Si la fel orice alta femeie de genul. Scriu femeie de succes pe Google si 100% din ele au facut la fel.
Si in plus, ai voie afara, nu suntem in lockdown. Deci poti sta in natura daca vrei, poti alerga daca vrei, poti face sport in aer liber, nu e necesara masca. Poti plimba un caine, te poti plimba in parcuri, poti face poze prin oras, poti fii Google Maps Local Guide etc.
Iti trece tineretea doar daca nu o folosesti. Daca te folosesti de ea, nu trece. De exemplu in tinerete trebuie facute unele lucruri, care iti vor aduce satisfactie toata viata. De exemplu sa-ti pui la punct finantele, investitiile, cheltuielile etc, tot ce tine de bani. Deci cine face asta in tinerete, nu-si pierde tineretea, din contra, depune munca de tanar, astfel incat sa aiba foarte multi bani mai tarziu, la fel cum face orice milionar. Intreaba prin tari dezvoltate, sa vezi ce fac tinerii, si de la ce varsta incep sa porneasca afaceri, sa-si faca planul financiar al vietii, sa se gandeasca la idei, la ce varste fac brainstorming. YouTube, blogging. Networking. Asta se face in tinerete, un plan, nu la 50 de ani.

Poti sa calatoresti prin tara, in aer liber. Era vara, puteai merge la munte, aer curat, nu era cald, Transfagarasan etc. Adica o calatorie pe baza de natura, ce nu are legatura cu masti, spatii inchise, oameni si vaccinuri. Daca ai bani pusi deoparte si nu ai fost, foarte bine, cand vei merge vei avea si mai multi bani, ai timp sa mai strangi. Si o sa faci o mega calatorie dupa pandemie. Faci tot continentul.

Deci totul e ok. Doar ca nu stii de ce e ok. Cere ajutor, nu te gandi doar tu, ca nu esti foarte optimista si s-ar putea sa omiti multe lucruri. Problemele tale sunt rezolvabile. Nu prea sunt "probleme". Cand nu stii ceva... intrebi. Nu te victimiza. Ar trebui sa urmaresti mai multe lucruri despre motivatie, inspiratie, speakeri motivationali, cum sa rezolvi probleme...
Ar trebui sa stii sa te folosesti de Internet in avantajul tau. Iti lipsesc unele informatii, dar ele exista. Doar ca nu le-ai cautat. Stii ce zicea Will Smith (si le zicea unor copii, nu unor adulti): nu exista problema pe care sa o poti avea si sa nu o poti rezolva. Nu ai probleme unice. Problemele cu care te confrunti le-au mai avut milioane, daca nu miliarde de oameni care au trait inaintea ta pe aceasta planeta. Iar ei au lasat rezolvari in urma. Au scris carti, au lasat informatie. Deci motivul pentru care nu stii sa le rezolvi e pentru ca nu ai gasit informatia celor care au trecut deja prin problemele tale si au gasit rezolvari. Dar ele exista. Nu esti prima persoana, nu ai probleme "unice". Problemele tale sunt foarte banale/comune, deci usor rezolvabile. Cauta un mentor sau ceva similar. Daca ai o prietena de succes, vorbeste mai mult cu ea. Iti trebuie o persoana care sa te ghideze.

Edited by AdiTwism, 09 September 2021 - 07:23.


#23
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,120
  • Înscris: 04.02.2011

View Postpasilla, on 09 septembrie 2021 - 01:14, said:

E ciudat ca ai master in psihologie, dar nu te poti repara pe tine.


Și ne mai mirăm că avem atâția nebuni cu permis de șofer.. Psihologia asta e mai rea decât religia, măcar ultima își atinge un scop (chiar dacă are conținut fictiv).

View Postmarianca, on 09 septembrie 2021 - 00:49, said:

Sa stiti ca exista oameni ca mine, speriati de covid si speriati de vaccin.
Și de drobul cu sare.

View PostNeaceasca85, on 09 septembrie 2021 - 01:06, said:

stau si ma intreb daca mai suntem in democratie sau a revenit comunismul


Stau să mă întreb dacă mai percepi realitatea. Că în așa zisa democrație, după cum vezi, sunt mai mulți oameni cu probleme psihice ca în comunism. Și nu, nu e din cauza restricțiilor, că dacă nu era pandemia, era familia, vecinul, guvernul sau soarta. Oamenii nu mai au pic de responsabilitate, toți sunt cetățeni cu drepturi, toți sunt ofensați, toți sunt f__i.

View Postmarianca, on 09 septembrie 2021 - 00:49, said:


Si asa am unele probleme de sanatate.

În anul 2021 cu inteligență (nu ești o persoană lipsită de așa ceva), bun simț și acces la resursele internetului, la toate lucrările științifice scrise în decursul istoriei, tu te plângi de probleme de sănătate? Păi ia nene toate simptomele pe care le ai, caută și vei găsi soluții. Și vaccinează-te că n-o să crăpi, se vaccinează ăia vai de mama lor, fă pipi pe sfatul medicilor de la noi, ăia sunt cioflingari cu diplomă. Dacă nu îți pot da nimic în scris, sunt niște papagai șoșocari.

#24
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,497
  • Înscris: 30.08.2017

View Postmarianca, on 09 septembrie 2021 - 00:49, said:


Având în vedere că vrei să practici psihologia, cred că poți fi tu primul tău client. Din ce scrii, vei avea mult de lucrat. Dacă reușești cu tine, apoi poți încerca și cu alții.

In privința vaccinului mai cercetează, eventual mai întreabă și alți medici. La noi, cel puțin, exista o reticență în privința vaccinării inclusiv în rândul medicilor. Sună ciudat, dar sunt și anti vaxxeri printre ei.

Edited by george_alexandru, 09 September 2021 - 07:47.


#25
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,120
  • Înscris: 04.02.2011
Apropo de vaccin, s-ar putea să fie biletul tău spre vindecare. Succes!
https://go.squidapp.co/n/edc4Qnp?i=HVRCTrHh&r=1&t=n

#26
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,835
  • Înscris: 01.11.2005

View PostCr1spy, on 09 septembrie 2021 - 02:37, said:

Si ma refer la boala autoimuna in special.
Depinde de boala auto-imnuna
Baiatul meu are boala auto-imuna si din ce am consultat doctorii de aici, au zis ca bolile auto-imune nu ar avea nici o treaba cu covid-ul/vaccinul pentru ca sistemul imunitar raspunde absolut total diferit la fiecare virus/bacterie in parte.

#27
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,787
  • Înscris: 30.08.2006
Parerea mea personala este ca trebuie sa iei o decizie prin care sa poti depasi actuala situatie.
" Ori la bal ori la spital" ,dar e mai bine la bal.
Faci vaccinul ,te linisteti si-ti continui viata. De virus sau de vaccinare nu va scapa nimeni daca mai dureaza 2-3 ani pandemia. E mai safe sa faci vaccinul decat sa astepti sa te infectezi.
De exemplu eu.
Lucrez la o fabrica cu peste 2000 de angajati si trebuie sa intretin aparatura imprastiata in toata fabrica. Ma intersectez zilnic cu sute de persoane si mananc la cantina fabricii. Zilnic sunt prin supermaket-uri. Am avut si simptome usoare de covid la o luna dupa vaccinare. Nu am avut lipsa gust si miros sau dureri de cap sau stare de oboseala accentuata dar dureri de gat , febra seara, tuse, scurgeri nazale am avut. Mi-am facut un test rapid la clinica dar simptomele disparusera deja si testul a iesit negativ. Nimeni din jurul meu nu a avut nici un simptom de covid. Deci nu stiu ce a fost pana la urma.
In acest moment am scapat complet de stresul pe care il aveam in vara trecuta. Chiar si in perioada carantinei nu suportam sa stau in casa. Ieseam zilnic cu formularul completat pe diferite motive doar sa fac miscare si sa respir aer curat. Chiar a fost curat aerul in perioada aceea.

#28
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,447
  • Înscris: 24.02.2017

View PostAlbastruIndigo, on 09 septembrie 2021 - 01:08, said:

Daca tot vrei sa lucrezi de acasa, ar trebui sa incepi cu tine insati. Cum crezi ca ai putea ajuta alti oameni daca nici macar pe tine nu esti in stare sa te ajuti?
Sper ca nu ai astfel de pretentii, ca vreodata sa si profesezi, la cat de ipohondra si speriata de viata esti. Nu inainte de a merge la ceva terapie cu un psihiatru, e singurul care te poate lecui de toate bolile inchipuite de care suferi.


Culmea e ca tot ea ne spune ca are facultate si master fix in psihologie .....  Deci primul pacent (adica ea) este mort, la modul figurat desigur :)

#29
m-amintors

m-amintors

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 26.07.2021
Eu când ziceam ca cei mai nebuni sunt psihologi si psihiatrii imi luam puncte de penalizare.
Exemplu clar il aveti in acest topic.. Pai mai femeie, tu trebuie sa ii vindeci pe cei cu depresie, nu sa favi tu depresie.
Depresiv sunt si eu, dar prefer sa ma tratez prin orice alt mijloc decat sa merg al medic .

#30
RangerBoy

RangerBoy

    Cea mai mare jigodie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,358
  • Înscris: 08.11.2020

View Postmarianca, on 09 septembrie 2021 - 01:16, said:

Nu ma astept sa lucrez ca psihoterapeut/ psiholog. Spuneam doar ca astea sunt studiile pe care le-am facut.
Pai si atunci de ce ai mai facut aceasta facultate?

#31
Tonic Water

Tonic Water

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 09.07.2005
Pe afara exista support psihologic pentru asa ceva. In perioada asta guvernul pune la dispozitie gratuit linii de telefon gratuite care asigura suport pentru cei ca tine. Compania pentru care lucrez are contract cu un provider de consultanta medicala si  asigura psihologi care se ocupa de asa ceva, Asigura consultanta pana si in limba romana.Din ce scrii tu acolo in mod sigur ai nevoie de suport deci poti suna la linia pusa la dispozitie de ministerul sanatatii (vezi mai jos). Deci suni acolo si le spui ce te deranjeaza, eventual postezi si pe forum aici sa ne spui cum functioneaza (daca functioneza). Curaj si bafta!

''București, 6 aprilie 2021 – De astăzi, persoanele afectate de pandemia COVID-19, personalul medical supus condiţiilor de stres sau oricine se confruntă cu presiunea cauzată de pandemie beneficiază de servicii gratuite de sprijin psihologic prin apelarea liniei telefonice cu tarif normal 021 9081.
Peste 40 de psihoterapeuţi voluntari sunt implicaţi în proiectul demarat şi coordonat de către Ministerul Sănătăţii în parteneriat cu Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale (APCCR), Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (prin Clinica Universitară de Psihologie PsyTech) și Vodafone România.

Linia telefonică de sprijin psihologic 021 9081 funcţionează de luni până sâmbătă în intervalul 12.00 – 20.00 şi poate fi apelată cu tarif normal din toate rețelele telefonice. Apelurile sunt preluate de peste 40 de psihoterapeuţi voluntari ai APCCR printr-o centrală virtuală, numită Cloud Voice, oferită gratuit de Vodafone România.....''

#32
Alunistul

Alunistul

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 09.09.2021
Ca primă măsură profilactică: fă-ţi un prieten. Nu doar un simplu amic. Găseşte un bărbat cu care să rezonezi în anumite domenii; hobby, de exemplu. Descoperă ce îţi face ţie plăcere cel mai mult şi caută oameni cu aceleaşi afinităţi.

Ca măsură profilactică secundară, îţi recomand să trăieşti cu ideea că nu o carieră te face om, ci tu, ca om, faci o carieră. Nu este obligatoriu să găseşti imediat un serviciu, decât dacă ai datorii care se cer achitate.
Acel serviciu, eu ţi-l recomand a fi fizic şi nu online. Ştii cum se spune: serviciul este a doua casă. Dacă bagi a doua casă în prima casă, cea în care locuieşti, nu vei mai înţelege nimic din niciuna. Vei lucra de acasă, dar nu vei avea atmosferă de lucru propice; vei locui în casă, dar te vei gândi la sarcinile de serviciu. În plus, o cameră video aţintită pe tine anulează intimitatea, fiind vorba de casa în care locuieşti. Nu cred că asta este ceea ce-ţi doreşti.

Ca măsură terţă profilactică: începe să faci cât mai multă mişcare. Lumea trăieşte doar fiindcă este dinamică. Sedentarismul este o boală lungă, cu moarte sigură. Plimbă-te "de nebună" pe cărări de pădure, de munte, aleargă pe o plajă, socializează cu animalele în mediul rural - slavă Domnului, avem o ţară ofertantă pe care mulţi europeni o râvnesc. În Vest, totul pare tras cu compasul şi trasat cu rigla, este o monotonie care, în timp, duce la disperare. La noi, unde balcanismul este în floare, există mereu ceva care rupe ritmul, care te ţine alert. Da, avem infrastructură nedemnă de secolul XXI, dar asta e problema altora, nu a ta. Sunt peste 230.000 km.p. de ţară în care te poţi bucura de natură.
Făcând mişcare, pui creierul la treabă şi vor veni idei noi.

Ca a patra măsură: fă din hobby a doua ocupaţie a ta. Indiferent dacă este vorba de modă, fotografie, filmare, sport, chiar şi condusul maşinii, fă din asta a doua ta preocupare.

Şi acum, câteva întrebări.
1. De ce ai ales să faci studii de psihologie, plus master, dacă nu te vezi profesând? Aceşti ani se numesc ani pierduţi din viaţă. Nu sunt doar ani trecuţi, ci pierduţi.
2. Au trecut 2 ani peste tine şi nu ştii cum. Realizezi câtă răbdare şi toleranţă ai faţă de tine însăţi?
3. Cine ţi-a fixat capătul mosorului la 50 sau 60 ani? Eu am 48 ani. Mai am 2 ani până la 50. Am avut rujeolă, varicelă, de 4 ori gripă şi odată Covid-19. Nu sunt sportiv. Ce crezi că ar trebui să fac?
4. Ţi-e frică să nu iei Covid-19. Eu nici nu m-am gândit că-l voi lua, fiindcă m-am protejat "ca la carte": mască, dezinfectanţi, distanţare. Şi l-am luat. Există un proverb: "De ceea ce ţi-e frică nu scapi." Ce are de spus psiholoaga din tine? Nu uita de drobul de sare.
5. Nu reuşeşti să vezi lumina de la capătul tunelului. Dar cine ţi-a recomandat să intri în tunel?

Ar mai fi întrebări, dar deocamdată mă rezum la astea.

Edited by Dany_Darke, 09 September 2021 - 10:52.


#33
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,022
  • Înscris: 07.11.2006

View Postmarianca, on 09 septembrie 2021 - 00:49, said:

Salut tuturor!
Am 23 ani. Am terminat facultatea si masterul (in domeniul psihologiei). Nu am un loc de munca (inca).

Pai daca nu poti aplica pe tine psihologia invatata,ce sanse crezi ca vor avea bietii tai viitori pacienti?
Ti-ai gresit meseria.Alege altceva.

#34
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Pare ca 'in vaccin e totul', de fapt hei, ma gandesc cum ar putea cineva sa-ti dea sfaturi despre viata daca nu e vaccinat, wtf.
Eu am o gramada de vaccinuri, din copilarie pana la recente antigripale. Anti Covid studiez. Daca esti obligata sa te expui, probabil va trebui sa te vaccinezi. Vezi ca s-a aprobat Novavax in UE, vaccin non genetic, de prin Dec urmeaza achizitii (in UE).

Familie, sport, hobby-uri (muzica ? literatura ?). Religie ? Ia-o usor dar cauta lumina de la capatul tunelului. Investigheaza ce fac altii in situatia ta. Nu te stresa mereu, dar din cand in cand cu o cafea in fata, pix si hartie fa-ti gandirea despre subiectele tale mari: ce, cand, unde, cum, cu cine, cauta variante, exploreaza, analizeaza. Cand te simti coplesita te opresti. Dupa un timp reiei. Pasi mici, construieste-ti psihicul pas cu pas.

#35
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,038
  • Înscris: 23.09.2005

View Postmarianca, on 09 septembrie 2021 - 00:49, said:

Nu am un loc de munca (inca).

Sunt foarte deprimata in ultima vreme.

Ar trebui sa ma angajez si eu.

Eu am inceput sa ma simt la maginea societatii.

Nu reusesc sa vad luminita de la capatul tunelului. Parca pandemia asta e un cosmar care nu se va termina vreodata.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Bsh2rsveq_A?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#36
costaan

costaan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,683
  • Înscris: 04.01.2005

View PostCr1spy, on 09 septembrie 2021 - 02:37, said:


Eu ma indoiesc sincer ca cineva cu probleme de sanatate atat de mari, i-au recomandat medicii sa faca vaccinul. Si ma refer la boala autoimuna in special.
Poate nu o are sau poate nu este atat de problematica.
nu te mai îndoi, cumnat'miu are tromboflebită. I s-a recomandat inocularea.
Momentan societatea este îmbolnăvită prin frică. De 2 ani auzim doar vești rele despre prezent si viitor. Normal să înnebunească lumea!!!
Plus că sistemul sanitar este pus pe crimă. Nu-i mai interesează niumic, și-au triplat tarifele!!! Consult de 200 si referat de 150???? La salar de 1300?? Suntem uciși cu buna știință!

Edited by costaan, 09 September 2021 - 09:38.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate