Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...

Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...
 Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet

Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...
 De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!

Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...
 schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac

Sfat achizitie bicicleta oras

Canalele Sky Showtime 1 și S...
 

Curtatul femeilor în 2021

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
1047 replies to this topic

#37
glassofwine

glassofwine

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,028
  • Înscris: 17.11.2011
Băi karax, tu poți iniția o discuție cu fetele printr-un act de sinceritate, adică le spui că n-ai job; pe urmă le arăți cunoștințele tale despre fizică. Sunt sigur că le dai pe spate.

#38
clara1

clara1

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 393
  • Înscris: 07.12.2020

View PostYoda, on 08 septembrie 2021 - 09:03, said:

Salutare!
Din discuţiile purtate pe un alt topic mi-a venit ideea acestui subiect şi am fost provocat să-l pun în aplicare. Posted Image

Vă provoc să discutăm despre curtatul femeilor în vremurile noastre. Nota bene: curtat, nu agăţat. Adică lucruri serioase, băgat în seamă pe lângă graţia feminină la care tânjim pe termen lung.


După o vârstă numai serios alege o femeie și nu îi mai arde de copilării cu glume și povești spuse să râdă ea.

Femeie trecută de 45 de ani care se îngrijește de aspect și greutate realizată material cu case, mașini și bani, realizată profesional, măritată de 20 de ani, un copil de 19 ani ce a ales din vreo 2000 de bărbați între 45 și 55 de ani și cum a făcut selecția foarte rapid

Prima selecție eliminatorie

- înălțimea sub 1.85 și greutatea peste 85 de kg trecută la profil, cei care nu erau profesional ce vroia ea
- cei fără poze și cei care în poze erau grași
- cu burtă îmbrăcați și li se vedeau burțile
- la plajă în bermude și se vedea grăsimea pe ei
- cu berea în mână la terase
- pozați lângă mașinile lor să se vadă ce mașini au - numai proștii se pozează așa
- îmbrăcați în tricou și bermude ca cei de 25 de ani iar ei aveau peste 50 de ani și arătau ridicol îmbrăcați cu haine cu 2 numere mai mici
- pozați lângă copiii lor mari ca să se vadă cu ce se alege femeia dacă îl aleg pe ei și că vor sta împreună și cu copiii ăia dacă se vor muta împreună

Discuții foarte rapide cu ei prin mesaje sau telefonic direct din prima conversație și răspuns la mesaj

Bărbați cu care a discutat rapid și foarte mult.

- la profil trecut - profesia, starea civilă divorțați
- bărbați în poze de la 1.85 înălțime și supli fără burtă
- în poze îmbrăcați în costum, în excursii în orașe străine. în muzee,

Timp de întâlnire cu ei față în față dacă doar ea vroia - minim 3 - 4 ore, în aceiași zi pentru cei din același oraș sau maxim a 2 zi pentru cei din orașe diferite. Veneau ei când stabilea ea să se întâlnească cu ei dacă vroia ea.

Extrem de mulți bărbați singuri divorțați între 45 și 55 de ani. Sute și sute.

Și oameni serioși - doctori, profesori, avocați, ingineri, din armată, din poliție, oameni de afaceri.

Problemele lor

- aspectul - grași sau șterși ca imagine și aspect în poze
- probleme după divorț - ori plătesc pensie alimentară ori locuiesc ei cu un copil
- situație materială - toți cu minim apartamente, salarii sau venituri peste 1500 de euro în sus dar cu probleme după divorț - ori jumate de apartament ori plătit din venit pensie alimentară ori plătit rate la bancă pentru apartament

-Cei fără probleme financiare - ori peste 50 - 55 de ani dar șterși ca imagine și aspect.

Concluzie - o femeie trecută de 45 de ani poate să cunoască și 2000 de bărbați într-o lună.

Din ăștia elimină rapid 1500 - direct de cum arată în poze.

Din cei 500 rămași și care arată bine în poze elimină rapid pe cei cu probleme după divorț și rămân maxim 50.

Din cei 50 mai elimină rapid pe cei trecuți de 50 de ani și rămân vreo 20.
Din ăștia 20 între 45 și 50 de ani face selecție extrem de simplă - îi alege pe unii îmbrăcați doar în hainele statului.

La final rămân doar 4 din vreo 2000.

Foarte greu pentru o femeie să găsească ce vrea ea dar din vreo 2000 găsește măcar 4 cum vrea ea și cu care s-ar și mărita din nou la peste 45 de ani dacă era singură și divorțată.

#39
rodxtr

rodxtr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 10.02.2006

View PostYOUR_GOD, on 08 septembrie 2021 - 10:11, said:

De ce acest in zilele noastre, nu stiu.
Lucrurile stau asa (vorbe de om trecut prin viata): daca vrei sa ajungi la inima femeii, trebuie sa intri prin minte. Orice alta varianta este o capcana. Ideal este sa cauti una care sa vada lucrurile ca tine. Daca trebuie sa faci eforturi, sa te schimbi, atunci vina este a ta.
Deci, gasesti femeia sau fata cu care te afli pe aceeasi lungime de unda si vorbeste cu ea. Stiu, stiu, totul e doar sex, dar nu e, asa c alasi sexul din discutie (si orice alt apropo libidinos) si ii arati ca te afli in raport de comunicare cu ea, pentru mintea ei. Ca femeile normale, asta vor. Dciscutiile evolueaza, tu culegi feedback si...lasi lucrurile sa curga. Este simplu daca exista conlucrare. Daca nu exista, mergi mai departe. La alta floare I mean.

Deacord cu tine.
Dar in online, pe facebook/instagram/tinder etc..., nu stau lucrurile chiar asa, in prima faza, fata/femeia trebuie intai sa te accepte sa discute cu tine, ca apoi sa o impresionezi cu povesti nemuritoare despre viata si despre ea.

Uite aici un raspuns concret si sincer de la o fata/femeie, care concretizeaza ceea ce se petrece in online.
https://forum.softpe...8#entry28160305 -> enjoy.

In offline, adica pe strada, abordare directa, multe considera ca daca sunt abordate in felul asta, ori este un nebun sau ca esti vreun obsedat sau ceva.

De aia zic, ca nu prea mai exista cale de mijloc cu impresiile femeilor/fetelor fata de barbatii din 2021.

#40
Machmaldus

Machmaldus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,742
  • Înscris: 23.10.2020
O sa povestesc acum de o faza de acum 3-4 ani cand am fost intr-o tara musulmana si cand am fost "curtata"
Eu intru intr-un magazin de suveniruri- al meu inca era afara si vorbea cu soferul nostru. Tipul cum intru, cum sta lipit de mine. Barbi gen- hello beauty, pentru tine jumatate de pret etc. La inceput distractiv, dar la un moment dat m-am bucurat ca m-a lasat in pace. Surpriza e ca s-a dus la al meu si ii zice: o vreau, iti dau 300 de camile :)). Asta al meu stiind ca 400 de camile au doar milionarii prin tara aia, ii zice, fara 400 nici vorba. Asta, din pacate mai pot face rost de inca 50 :)) deci pentru 350 de camile o iau pe loc. Asta al meu zambeste si ii zice, nu, multumesc, dar o pastrez si imi face din ochi.

Stiu ca s-a tinut de al meu pana la usa sa bata palma. In masina i-am zis alui meu ca o sa regrete ca nu a luat camilele :)) si imi zice: pai unde era sa le pun? in plus sunt mai scumpe decat tine in intretinere Posted Image am murit amandoi de ras. Foarte original modul de a "curta" pe cineva Posted Image

#41
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,539
  • Înscris: 04.01.2006
Eu am curtat ultima oara in 2018, am ramas impreuna si cam atat.

Am avut o perioada de un an si jumatate  inainte in care am avut tentative cu diverse domnisoare, dar ori n-a mers deloc, esec total, ori a fost ceva dar prea putin.

Intr-adevar, fiecare om are o personalitate diferita, ce-i place cuiva poate sa nu suporte altcineva (am vazut mai sus de parfumuri dulci, eu daca simt asa ceva la o femeie e turn off total, sunt unele parfumuri pe care nu le suport, nu e de snobism sau altceva, pur si simplu mi se face greata fizic).

In general eu m-am comportat natural si n-am incercat sa par altceva. Desigur ca am fost ingrijit, dar nu foarte diferit de cum ies pe strada in general, n-am vorbit buruienos si nu m-am imbatat ca porcul la prima intalnire.
E clar ca daca iti place cineva ii prezinti o versiune ceva mai buna a ta, dar daca te prefaci prea mult nu rezolvi nimic.
Cand zic versiune ceva mai buna, USOR  cizelata, ma refer ca la prima intalnire mergi proaspat barbierit chiar daca in general te barbieresti la 4 zile. Nu vorbesti buruienos chiar daca uneori mai faci asta in viata de zi cu zi. Daca vezi ca nu e posibil ca din prima sa ajungi in pat, nu insisti, chiar daca ai asemenea dorinte etc.

Dar daca tu in general te imbraci in blugi 3 sferturi si tricou, nu mergi la intalnire la costum si cravata, nu incerci sa ii demonstrezi ca tot ce ii place ei sunt pasiunile tale si esti foarte informat (pentru ca "te-ai pregatit" cu o zi inainte). Daca prima intalnire e la restaurant, nu comanzi o mancare pe care nu stii s-o pronunti si te trezesti ca nu-ti place, dar vrei sa pari mare cunoscator in ale gastronomiei.

Am un prieten care dupa o deziluzie sentimentala mare (relatie de 3 ani, nunta era programata dar fata i-a dat papucii) se hotarase "sa-si schimbe personalitatea"  si agata numai femei care aratau demential si care nu voiau relatii stabile. Si el inca le asigura ca asta vrea si el, ca nu se implica emotional, se dadea foarte macho si dezinteresat. Apoi se indragostea si si-o lua.
Clar turn off pentru ca mi se pare gresit sa te dai altceva decat esti doar pentru a atrage atentia cuiva si apoi sa te astepti sa nu fie probleme cand celalalt/cealalta vede ca esti de fapt alta persoana si te-ai prefacut doar ca sa atragi atentia.

Cand am reprezentat turn off pentru o femeie asta a insemnat pur si simplu ca nu-s ceea ce cauta. Si cu multe m-am prins inca de la inceputul inceputului, pur si simplu era clar ca nu ma plac.
Mai in tinerete am facut si eu greseala de a incerca sa par altfel decat sunt. Am avut o tentativa, acum multi ani, cu o femeie cu care erau puncte comune, ne placeam oarecum, dar ea era pasionata puternic de munte, era intr-o asociatie, cu orice ocazie fugea pe munte. Eu nu am pasiunea asta deloc, prefer sa-mi petrec timpul altfel. La inceputul relatiei am zis OK, nu-mi place, dar poate pofta vine mancand si am incercat sa par si sa fiu interesat de subiect. Nu a venit pofta si s-a incheiat si relatia. Era exclus sa devin pasionat si eu la acel nivel, chiar pe termen lung. Puteam minti, poate chiar lungeam relatia un timp, dar nu vedeam sensul.



Raman la parerea ca in faza de curtare te prezinti asa cum esti. Daca vrei sa pari altceva, iti asumi, ori se prinde instant, ori in timp scurt si n-ai rezolvat nimic.

#42
futurist

futurist

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,629
  • Înscris: 09.05.2008

View Postclara1, on 08 septembrie 2021 - 10:47, said:

Concluzie - o femeie trecută de 45 de ani poate să cunoască și 2000 de bărbați într-o lună.


Din ăștia 20 între 45 și 50 de ani face selecție extrem de simplă - îi alege pe unii îmbrăcați doar în hainele statului.
2000/31 = 70
70/24 = 2
Frumos de tot.
Nici aia din amsterdam n-au asemenea randament, cu felinare cu tot.


Dungi alb-negru.
Mda, Dragnea arata cul in zeghe.
Sper sa mai defileze inca 437658 ani.


ON: principiile au ramas aceleasi, modalitatile difera.

#43
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,082
  • Înscris: 09.01.2007

View Postclara1, on 08 septembrie 2021 - 10:47, said:


Foarte greu pentru o femeie să găsească ce vrea ea dar din vreo 2000 găsește măcar 4 cum vrea ea și cu care s-ar și mărita din nou la peste 45 de ani dacă era singură și divorțată.

Consider ca femeia respectiva are grave probleme la mansarda, mascate printr-o rigurozitate obsesiva ce poate fi confundata cu rationalitatea.
Adica hei, a fost capabila sa puna la punct un algoritm, daca asta era scopul. In rest, nimic nu exclude posibilitatea ca oricare din aia 4 sa fie la fel de distrusi ca ea.

#44
Bogdansv1

Bogdansv1

    Nauc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,278
  • Înscris: 13.03.2015
Nu e ciudat că cele mai multe postări le au doi trecuți de 30 de ani ce nu au făcut sex în viața lor?

#45
Yoda

Yoda

    Eternal padawan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,467
  • Înscris: 04.10.2002

View Postoverseas, on 08 septembrie 2021 - 11:05, said:


Consider ca femeia respectiva are grave probleme la mansarda, mascate printr-o rigurozitate obsesiva ce poate fi confundata cu rationalitatea.
Adica hei, a fost capabila sa puna la punct un algoritm, daca asta era scopul. In rest, nimic nu exclude posibilitatea ca oricare din aia 4 sa fie la fel de distrusi ca ea.

Ai auzit de Marin? Atunci ştii şi cine e clara1. Consoarta lui. Sau Marin ascuns sub o altă pălărie, contează mai puţin.
Au fost poze pe cafeneaua SL cu cei doi, puse de Marin. Clara1 a fost (sau poate mai este) cu profil pe un website de matrimoniale arhicunoscut.
Nu contest principiile lor de viaţă, dar n-am văzut cuplu de oameni mai trişti în poze decât cei doi. Nici măcar o schiţă de zâmbet, ca la fotograf. Nimic.

E bine că măcar se potrivesc. La urma urmei, asta e esenţa. Sacul să-şi găsească petecul potrivit.

#46
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,082
  • Înscris: 09.01.2007

View Postglassofwine, on 08 septembrie 2021 - 10:36, said:

Băi karax, tu poți iniția o discuție cu fetele printr-un act de sinceritate, adică le spui că n-ai job; pe urmă le arăți cunoștințele tale despre fizică. Sunt sigur că le dai pe spate.

Pai da, adica se da categorie vulnerabila, e in trend. Nu stii cine si cum emana atractie pentru sexul opus, viata bate forumul.

#47
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017

View Posttehnics, on 08 septembrie 2021 - 10:14, said:


Nu e nimic de explicat. Nu exista regula de baza sau manual de instructiuni pentru agatat. Si nici n-o sa fie. Tocmai pentru ca nu suntem roboti
Ceea ce o femeie apreciaza la un frezat, vor exista inca 100 de femei care nu vor aprecia  acel ceva la un frezat. Iar ceea ce apreciaza o femeie la un lumberjack, nu vor aprecia 100 de femei.

Femeia ii place sa aleaga in functie de ceea ce gaseste in completarea dorintelor ei.
Asa , cum e cazul cand desi femeia place frezatul apare lumberjack-ul si ii da un pumn frezatului si frezatul se duce? Ca sa zicem fix cum e la tara. Am pus fix cazul nasol cand nu exista civilizatie. Si degeaba e 2021 ca forta e mereu o cale

#48
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,905
  • Înscris: 01.01.2010

View Postrodxtr, on 08 septembrie 2021 - 10:52, said:

Stii vorba aia, client nu e ala care intra, ci ala care cumpara. Femeile sunt obisnuite ca barbatii sa incerce, sa faca primul pas. O, societatea actuala este altfel. Serios? Nu este! Femeia va cauta stabilitate, bani, barbatul, frumusete. De aia multe cupluri sunt nefericite: pentru ca ea e frumoasa si atat, pentru ca el are bani si atat.
SI curatul online este vechi. Daca inainte o vedeai in parc si intrai in vorba cu ea, o vedeai in discoteca si la fel, sau rugai pe cineva sa te in troduca, acum ai netul. Stai calm, bagi un salut, ce faci? si il trimiti la o mie. Din astea, raspund doua, sa zicem. Sunt sanse mai mari ca din alea doua, una sa fie OK, decat daca iti pui fundul si sanii pe net si o mie de disperati te intreaba de sanatate, pentru ca vor si ei un one night stand. Repet, valoarea ta in raport cu relatiile amoroase sta in lungimea relatiilor, nu in numarul lor. SI este foarte importna, ca tot vine vorba despre net, sa cauti cu cap si sa iei totul cu un praf de sare.
Avem pe net, trei categorii: femei disperate de Facebook si alte prostii de genul, care cauta iuntimitate, dar pun pe Facebook, tot ce fac si mananca, femei care nu au Facebook sau nu le pasa de socializarea asta si femei care au Facebook and co pentru a vedea alte femeie sau a fi vazute de altele (a, da, am uitat acest aspect: barbatii posteaza pentru sexul opus, femeile posteaza pentru ele, sa le vada altele, sa moara alea de ciuda). E ca-n viata si fiecare alege dupa cat in duce capul, sau este ales si accepta, la fel.
Ca daca p[ui poze cu msini, bani si alte alea si te cauta una pe Facebook, pac, pac, te intrebi oare de ce te cauta/ Femeile vor stabilitate. Ea vrea sa socializeze cu masina si banii, tu esti...na, 3 la 10 Lei.

#49
Machmaldus

Machmaldus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,742
  • Înscris: 23.10.2020

View Postambr0zie, on 08 septembrie 2021 - 11:01, said:


Raman la parerea ca in faza de curtare te prezinti asa cum esti. Daca vrei sa pari altceva, iti asumi, ori se prinde instant, ori in timp scurt si n-ai rezolvat nimic.

eu consider ca exact este secretul in a reusi sa iti gasesti persoana protrivita: sa te prezinti cum esti, fara disimulari si alte manevre de astea artificiale. Bine, cine nu are ce prezenta, atunci are o problema mare...de obicei cine disimuleaza are o persoanalitate slab dezvoltata cum are prietenul ala al tau, si prin urmare va da de persoane neprotrivite. Cand nici el nu stie cine este cum sa stie altcineva cine e el?

#50
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,813
  • Înscris: 01.11.2005

View PostYoda, on 08 septembrie 2021 - 11:13, said:

Ai auzit de Marin? Atunci ştii şi cine e clara1. Consoarta lui.
Deci nu cred. Sa mor de cred ca clara e sotia lui Marin.

View Postkarax, on 08 septembrie 2021 - 11:19, said:

Asa , cum e cazul cand desi femeia place frezatul apare lumberjack-ul si ii da un pumn frezatului si frezatul se duce? Ca sa zicem fix cum e la tara. Am pus fix cazul nasol cand nu exista civilizatie. Si degeaba e 2021 ca forta e mereu o cale
Te inseli grav. Grav rau.



Iar de bagat in seama cu o femeie care o placi...cat de greu poate fi ?

Uite sa facem o mica analogie: de duci la magazin si vezi o domnisoara care lucreaza la acel magazin. Apoi, pe seara vezi aceiasi domnisoara in parc pe o banca.
Intrebarea: de ce nu e o problema sa te bagi in seama cu domnisoara cand ea este in timpul programului si sa o intrebi de anumite produse, dar ti se pare greu sa te bagi cu ea in seama cand e in parc pe banca ?
Ca doar e aceiasi femeie, aceiasi persoana...care-i diferenta ?

Edited by tehnics, 08 September 2021 - 11:58.


#51
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
La magazin e vorba de cumparaturi, pe banca e vorba de ceva personal
Zi-mi ce gresesc?   Nu e adevarat ca muschiul e totul?  Si sa aprecieze o femeie si alte calitati in afara de muschi , degeaba , eu am pus cazul ca oricum lumberjack-ul da un pumn frezatului
Excludem societatile civilizate bazate pe politie

Eu nu vb de ce aleg  femeile , eu vb de ce sansa are frezatul

Edited by karax, 08 September 2021 - 12:08.


#52
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,771
  • Înscris: 12.01.2018

View PostNeaceasca85, on 08 septembrie 2021 - 09:22, said:

Sa rada am facut pe multe, dar nu am convins pe niciuna sa vrea relatie cu mine. Posted Image
poate au râs strâmb

#53
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,771
  • Înscris: 12.01.2018

View Postclara1, on 08 septembrie 2021 - 10:47, said:

După o vârstă numai serios alege o femeie și nu îi mai arde de copilării cu glume și povești spuse să râdă ea.

Femeie trecută de 45 de ani care se îngrijește de aspect și greutate realizată material cu case, mașini și bani, realizată profesional, măritată de 20 de ani, un copil de 19 ani ce a ales din vreo 2000 de bărbați între 45 și 55 de ani și cum a făcut selecția foarte rapid

Prima selecție eliminatorie

- înălțimea sub 1.85 și greutatea peste 85 de kg trecută la profil, cei care nu erau profesional ce vroia ea
- cei fără poze și cei care în poze erau grași
- cu burtă îmbrăcați și li se vedeau burțile
- la plajă în bermude și se vedea grăsimea pe ei
- cu berea în mână la terase
- pozați lângă mașinile lor să se vadă ce mașini au - numai proștii se pozează așa
- îmbrăcați în tricou și bermude ca cei de 25 de ani iar ei aveau peste 50 de ani și arătau ridicol îmbrăcați cu haine cu 2 numere mai mici
- pozați lângă copiii lor mari ca să se vadă cu ce se alege femeia dacă îl aleg pe ei și că vor sta împreună și cu copiii ăia dacă se vor muta împreună

Discuții foarte rapide cu ei prin mesaje sau telefonic direct din prima conversație și răspuns la mesaj

Bărbați cu care a discutat rapid și foarte mult.

- la profil trecut - profesia, starea civilă divorțați
- bărbați în poze de la 1.85 înălțime și supli fără burtă
- în poze îmbrăcați în costum, în excursii în orașe străine. în muzee,

Timp de întâlnire cu ei față în față dacă doar ea vroia - minim 3 - 4 ore, în aceiași zi pentru cei din același oraș sau maxim a 2 zi pentru cei din orașe diferite. Veneau ei când stabilea ea să se întâlnească cu ei dacă vroia ea.

Extrem de mulți bărbați singuri divorțați între 45 și 55 de ani. Sute și sute.

Și oameni serioși - doctori, profesori, avocați, ingineri, din armată, din poliție, oameni de afaceri.

Problemele lor

- aspectul - grași sau șterși ca imagine și aspect în poze
- probleme după divorț - ori plătesc pensie alimentară ori locuiesc ei cu un copil
- situație materială - toți cu minim apartamente, salarii sau venituri peste 1500 de euro în sus dar cu probleme după divorț - ori jumate de apartament ori plătit din venit pensie alimentară ori plătit rate la bancă pentru apartament

-Cei fără probleme financiare - ori peste 50 - 55 de ani dar șterși ca imagine și aspect.

Concluzie - o femeie trecută de 45 de ani poate să cunoască și 2000 de bărbați într-o lună.

Din ăștia elimină rapid 1500 - direct de cum arată în poze.

Din cei 500 rămași și care arată bine în poze elimină rapid pe cei cu probleme după divorț și rămân maxim 50.

Din cei 50 mai elimină rapid pe cei trecuți de 50 de ani și rămân vreo 20.
Din ăștia 20 între 45 și 50 de ani face selecție extrem de simplă - îi alege pe unii îmbrăcați doar în hainele statului.

La final rămân doar 4 din vreo 2000.

Foarte greu pentru o femeie să găsească ce vrea ea dar din vreo 2000 găsește măcar 4 cum vrea ea și cu care s-ar și mărita din nou la peste 45 de ani dacă era singură și divorțată.
și cei 4 nu se uită la ea
caz închis
totuși spui ca nu poză cu mașina ci poză în străinătate.toate fufele de pe net își fac poze la mare în străinătate una nu vezi la saturn

și ele rupte-n spate

View Postkarax, on 08 septembrie 2021 - 12:07, said:

La magazin e vorba de cumparaturi, pe banca e vorba de ceva personal
Zi-mi ce gresesc?   Nu e adevarat ca muschiul e totul?  Si sa aprecieze o femeie si alte calitati in afara de muschi , degeaba , eu am pus cazul ca oricum lumberjack-ul da un pumn frezatului
Excludem societatile civilizate bazate pe politie

Eu nu vb de ce aleg  femeile , eu vb de ce sansa are frezatul
în primul rând trebiue să fi cu ,,picioarele pe pământ,,

#54
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,813
  • Înscris: 01.11.2005

View Postkarax, on 08 septembrie 2021 - 12:07, said:

  Nu e adevarat ca muschiul e totul?  Si sa aprecieze o femeie si alte calitati in afara de muschi , degeaba , eu am pus cazul ca oricum lumberjack-ul da un pumn frezatului
Karax, tu n-ai habar ce vor femeile. Asa ca nu ne mai explica.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate