![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Am hulit sau nu pe duhul sfant?

Posted 05 September 2021 - 22:22

Posted 06 September 2021 - 01:39

Salut ve rog din tot sufletul sa ma ajutati sa inteleg daca am hulit sau nu. Simt ca ma mustra constiinta. 1.)L am injurat pe duhul sfant. 2.)Am vorbit urat de Dumnezeu, ca nu a facut ce trebuie pentru noi ca nu a fost capabil. 3.)Aveam zile cand il respingeam pe Iisus, ma pocaiam, iar il respingeam si toate astea erau la interval de 2 sau 3 ore. INSA: -Nu am considerat niciodata ca minuniile lui Dumnezeu is facute cu magie satanica. -Nu am atribuit niciodata Satanei meritul minuniilor lui Iisus. -Nu l am recunoscut niciodata pe Satan ca stapan. Am Hulit sau nu pe Duhul sfant? Va rog din suflet sa mi spuneti. |
Posted 06 September 2021 - 16:14

Am Hulit sau nu pe Duhul sfant? Va rog din suflet sa mi spuneti. Cei care comit păcatul de neiertat al hulei împotriva Duhului Sfânt devin prea orbi și prea insensibili și nu-și mai fac problemele pe care ți le faci tu. Dar ai păcătuit împotriva lui Dumnezeu și trebuie să te pocăiești de înjurături și vorbele rele! |
Posted 06 September 2021 - 16:48

Da, da, pai Dumnezeu si Duhul Sfant nu au nicio legatura. N-au mai vorbit demult
![]() |
Posted 06 September 2021 - 16:55

Eu stiu ca hulitul este pedepsit cu un loc caldut in iad. Posibil sa nu mai ai scapare si sa ajungi in fundul iadului. Se pare ca dracii deja ti'au pregatit loc. Asa scrie in biblie.
|
Posted 06 September 2021 - 17:04

Din păcate, vei sfârși în Iad. Diavolul abia așteaptă să se înfrupte din necurăția-ți sufletească.
|
Posted 06 September 2021 - 17:05

Posted 06 September 2021 - 17:07

Dumnezeu este Duh; si cine se inchina Lui trebuie sa I se inchine in duh si in adevar." (Ioan.4:24)
Iosua a zis poporului: "Voi nu veti putea sa slujiti Domnului, caci este un Dumnezeu sfant, un Dumnezeu gelos; El nu va va ierta faradelegile si pacatele. (Ios.24:19) |
Posted 06 September 2021 - 17:07

Asa scrie in biblie. Poți s-o iei de aici, la reducere: https://www.libristo...lMaAmhhEALw_wcB |
Posted 06 September 2021 - 17:09

Posted 06 September 2021 - 17:10

Știi greșit. Tu stii gresit. Nu te mai baga in seama. ![]() Initiator, vezi ca treaba este grava. Cu hulitul nu este de gluma. Personal cred ca deja ti s-a pregatit loc in iad. Nu cred ca mai ai scapare. Edited by MembruAnonim, 06 September 2021 - 17:10. |
Posted 06 September 2021 - 17:17

Tu stii gresit. Nu te mai baga in seama. In biblia ta de sectanti posibil sa scrie ca daca il hulesti pe dumnezeu /duh, sa primesti bere in rai, nu stiu. Initiator, vezi ca treaba este grava. Cu hulitul nu este de gluma. Personal cred ca deja ti s-a pregatit loc in iad. Nu cred ca mai ai scapare. Edited by zexelica, 06 September 2021 - 17:25. |
Posted 07 September 2021 - 22:27

Salut ve rog din tot sufletul sa ma ajutati sa inteleg daca am hulit sau nu. Simt ca ma mustra constiinta. 1.)L am injurat pe duhul sfant. 2.)Am vorbit urat de Dumnezeu, ca nu a facut ce trebuie pentru noi ca nu a fost capabil. 3.)Aveam zile cand il respingeam pe Iisus, ma pocaiam, iar il respingeam si toate astea erau la interval de 2 sau 3 ore. INSA: -Nu am considerat niciodata ca minuniile lui Dumnezeu is facute cu magie satanica. -Nu am atribuit niciodata Satanei meritul minuniilor lui Iisus. -Nu l am recunoscut niciodata pe Satan ca stapan. Am Hulit sau nu pe Duhul sfant? Va rog din suflet sa mi spuneti. Să nu iei în deşert Numele Domnului Dumnezeului tău, căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui. |
Posted 07 September 2021 - 22:40

Să nu iei în deşert Numele Domnului Dumnezeului tău, căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui. Asta zic si eu. Este grav ce a facut. Eu m-as teme sa nu ajung in iad, in smoala, sa ma fiarba in cazanul cu smoala. In biblie scrie ca exista sansa de scapare. Capitorul 8 parca. Zice sa te duci in pustiu si sa te caiesti 40 de zile si 40 de notpi, hrandindu-te cu ce gasesti. Nu stiu, zic si eu, nu sunt expert in biblie. |
Posted 07 September 2021 - 23:02

Asta zic si eu. Este grav ce a facut. Eu m-as teme sa nu ajung in iad, in smoala, sa ma fiarba in cazanul cu smoala. In biblie scrie ca exista sansa de scapare. Capitorul 8 parca. Zice sa te duci in pustiu si sa te caiesti 40 de zile si 40 de notpi, hrandindu-te cu ce gasesti. Nu stiu, zic si eu, nu sunt expert in biblie. Diavolul a fost aruncat pe pamant. Crezi ca-i bine aici pe pamant? Nu stiu ce vrei sa spui cu 40 de zile si 40 de nopti... |
Posted 08 September 2021 - 00:05

trebuie să te pocăiești de înjurături și vorbele rele! Acest "păcat" are câteva leacuri: ani de lectură de calitate, anturaj bun, şcoală serioasă, responsabilitate. N-are treabă poveştile cu zei în personalitatea omului. Poveştile alea merg în grupurile de bisericoşi, care repede scot banul pentru a-i da pastorului/popii să se roage zeului pentru el. |
Posted 08 September 2021 - 23:36

Poveştile alea merg în grupurile de bisericoşi, care repede scot banul pentru a-i da pastorului/popii să se roage zeului pentru el. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/y4syLS3-fdA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 09 September 2021 - 10:18

In aceste grupuri? În orice fel de grupuri. Rolul oricărei organizaţii de tip "biserică" e să înşele oamenii. Însă ateul nu se roagă unui personaj imaginar, pentru a fi plătit. Dar şarlatanii din bisericile fundamentate pe ideologii cu zei, fac asta. În asta constă escrocheria bisericii. Edited by lupini, 09 September 2021 - 10:22. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users