Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri
 Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...
 Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...
 Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!

"Spionul" nostru cel de t...
 

Fiberlink 100 la Fiberlink 1000

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
--PuNkT--

--PuNkT--

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 31.08.2021
Buna ,de curand am aflat ca la digi ,eu am abonamentul fiberlink 100 la serviciul de internet ,iar azi am sunat la ei sa fac upgrade la fiberlink 1000 ,si mi-au spus ca vor venii niste baieti sa il instaleze.Problema e urmatoarea,eu fac renovari in casa si am deacoperit deasupra usii ca sunt niste fire mai ciudate,mai exact convertorul lor de fibra optica e plasat in bucatarie ,de acolo,internetul  iese in scara si merge pe deasupra la usa ,intra inapoi in casa si se duce in router (am inteles ca se numeste bridge) iar acolo firul de la net este despicat ,iar cablul albastru si insotitorul (alb) sunt conectate la telefonul fix (cablul e despicat si la intrarea in convertor) eu la intrare am taiat cablurile ca am montatvalta usa ,am tras fibra optica in camera de acolo vreau sa trag telefonul fix inapoi in bucatarie ,telefonul avea power de la un cablu si datele veneau din convertor?Pot trage si powerul ,si datele din convertor sau trebuie sa ma intorc cu alt cablu de 2 fire inapoi la usa sa trag power? Multumesc anticipat!

#2
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,759
  • Înscris: 06.03.2018
Spunele sa-ti puna fibra noua si scapi de necaz si gata...

#3
mannyx92

mannyx92

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,009
  • Înscris: 15.04.2017
Oare treaba asta n-o lamuresti fix cu echipa care vine la instalarE???

#4
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,987
  • Înscris: 15.04.2019
Daca telefonul tau este primit de la Digi, nu cred ca are "power" din alt cablu. Tot ce-i trebuie vine pe 2 fire (alea de "date" - pozitiile centrale in mufa RJ11). Tu ai tras fibra optica in casa (aia de la GB, ca la 100 MB nu cred c-aveai)? Cam ciudat... Daca vrei explicatii mai multe, ataseaza doua desene - cu situatia de acum si aia viitoare (distributia dorita pe camere a echipamentelor).

#5
rim80

rim80

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,173
  • Înscris: 06.04.2020
Totul se rezolva cu ajutorul tehnicienilor de la DIGI cu o mica atentie data baietilor.

#6
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,755
  • Înscris: 30.07.2006
Le spui ce vrei si se rezolva, esti din Bucuresti?

#7
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,190
  • Înscris: 14.10.2008
Cred ca are FTTB si denumeste "convertor" acea cutiuta de plastic in care intra UTP-ul de pe casa scarii si iese apoi cu mo mufa de net si una RJ-11 de telefonie. O cutiuta de plastic cu 2 sau mai multe prize pe ea.

O sa vina baietii cu fibra si ONT, aparat care se baga in priza, intra fibra si ies din el netul si telefonul, poate si TV. Nu cred ca actualul "convertor" e bagat in priza.

#8
--PuNkT--

--PuNkT--

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 31.08.2021
Asa ,ONT ,am ont in casa din care iese si rj 11 si cablu de net pentru router si tv ,dar in telefon intra 4 fire ,doua veneau pe firul de net pana la usa si doua erau trase din alt cablu ,ajung mai tarziu acasa si voi atasa si niste imagini.

#9
--PuNkT--

--PuNkT--

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 31.08.2021
Cam asta aveam inainte :
https://imgur.com/a/AyUqDry

#10
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,012
  • Înscris: 16.07.2015
Cum e, ți-au instalat până la urmă?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate