Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce clasa de amplificatoare prefer...

Salutari, prelingeri apa sub stre...

Care este diferenta de eficienta ?

Eliminare fișiere duplicat d...
 Dezbatere intre cei mai mari infl...

Aditiv pentru adeziv polistiren

Manual reparatie opel astra H

Multa lume depresiva
 Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...

citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale
 Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...

Amenda vigneta Austria

Lumina ciudata la becul led din b...

Gazon distrus de câini

- - - - -
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

binox

binox

Active Member

• Grup: Members
Eu am femela si are doar 5 luni. Ii face placere sa zmulga iarba cu dintii desi nu o mananca, roade lastari care mai ies prin curte, se mai agata de cate o coarda de la vie care atarna. Pe mine nu ma deranjeaza, nu am o curte prea ingrijita.
Cand am plecat in concediu am dus-o la mama si bineinteles ca i-a atacat florile din glastrele de prin curte. A certat-o de cateva ori si se pare ca a prins ideea.
Inca nu am inceput dresajul efectiv dar e un caine neasteptat de cuminte care se pare ca intelege repejor ce are si ce nu are voie sa faca, important e sa-i "explici".
La fel de important e sa aiba ceva activitate zilnica, sa nu se plictiseasca pt ca atunci inevitabil va face prostioare. Eu incerc sa o plimb zilnic macar 1h, uneori 2h. Pe viitor cand va mai creste planuiesc sa o invat sa mearga pe langa bicicleta ca sa o pot obosi mai repede.

TS030

TS030

Guru Member

• Grup: Senior Members
Wow. 1h... oboseste asa repede? Posted Image
Incearca si jocuri de simulare mentala. A mea pica lata dupa o sesiune de dresaj... care implica doar sa umble cu nasu' dupa mancare.

binox

binox

Active Member

• Grup: Members
Nu, nu oboseste asa repede dar plimbarea o stimuleaza si mental, se mai intalneste si se joaca cu alti caini, o mai baga alti oameni in seama, etc.
In timpul zilei daca sunt acasa ma mai joc cu ea prin curte.
Am dus-o si pe un traseu montan f dificil, 14.5h in total, se vedea ca era obosita la final.
Dupa 3.5h pe care le-a dormit in masina la intoarcere, cand a ajuns acasa era fresh desi era ora 2am.

Freddy12

Freddy12

Guru Member

• Grup: Senior Members
Al meu nu smulge iarba cu dintii dar cand alearga zboara smocuri de gazon in urma lui. Ca sa va faceti o idee despre viteza, il pot intrece doar ogarii.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate