![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Statii peco pentru masinile pe baterii
Last Updated: Sep 22 2023 07:48, Started by
papagalul_ganditor_2027
, Aug 30 2021 11:57
·
15

Posted 15 March 2023 - 22:37

Conform raportului pe trimestrul 4 / 2022, OMV PETROM își propune “continuarea extinderii retelei de incarcare a autovehiculelor electrice, avand in plan dublarea numarului existent de puncte de incarcare (la sfarsitul anului 2022: 120 puncte de incarcare rapide si ultra rapide instalate)”. Nu stiu câte din cele 408 noi puncte de incarcare vor fi in România, sper doar sa fie cât mai multe.
pagina 13: https://www.omvpetro...ort-q4-2022.pdf |
Posted 16 March 2023 - 09:08

In OMV Eu astept ca statul roman sa faca ceva, de ex fiecare primarie/institutie de stat sa aiba o statie de 50 kW Stiu ca licitatiile sunt facute de vreo 2 ani si anul asta ar trebui implementate. Bine, in alte tari au inceput de anul trecut De ex next-e, uite harta Edited by cata, 16 March 2023 - 09:13. |
Posted 16 March 2023 - 09:23

Daca o sa fie statii in fiecare benzinarie, nu trebuie sa faca statul nimic.
Chiar așa prefera sa nu faca: daca face statul, nu are niciun motiv sa le intretina odata ce au cheltuit banii cu firmele care trebuie. |
Posted 16 March 2023 - 09:29

Daca o sa fie statii in fiecare benzinarie, nu trebuie sa faca statul nimic. Chiar așa prefera sa nu faca: daca face statul, nu are niciun motiv sa le intretina odata ce au cheltuit banii cu firmele care trebuie. Bine, eu am si multe asteptari de la stat ![]() |
Posted 16 March 2023 - 09:41

Nu cred ca e nevoie sa incarcam statul cu asteptarile noastre
![]() |
Posted 16 March 2023 - 11:32

Nu conteaza ca este Omv sau Mol, sunt proiecte deja aprobate si o sa se faca. Nu am zis ca nu or sa se faca ci ca or sa se faca mai putine decat in Ungaria si Slovacia. Din ce a spus oxbridge cu dublarea numarului de statii in Romania, rezulta ca din 408 statii de incarcare , doar 120 vor fi in Romania, restul de 288 vor fi in doua state care insumate nu fac cat Romania ca populatie si suprafata |
Posted 16 March 2023 - 11:45

Nu am zis ca nu or sa se faca ci ca or sa se faca mai putine decat in Ungaria si Slovacia. Din ce a spus oxbridge cu dublarea numarului de statii in Romania, rezulta ca din 408 statii de incarcare , doar 120 vor fi in Romania, restul de 288 vor fi in doua state care insumate nu fac cat Romania ca populatie si suprafata |
Posted 20 March 2023 - 11:18

Asta e tara, astia sunt soferii.
Attached FilesEdited by sparkyson, 20 March 2023 - 11:20. |
Posted 20 March 2023 - 11:44

sparkyson
Ce nu e si el om, ce daca masina e pe motorina, oricum nu era nimeni la incarcat... ![]() Sincer mai bine asa decat pe banda 1 cu avarii. adrian_r5 Mentalitate romaneasca de a pune statia pe trotuar cu posibilitate de incarcare doar in bot, din pacate problema cu incarcarea nu este doar la Tesla, si la o mare parte din celelalte marci care au mufa pe lateral spate. |
|
Posted 20 March 2023 - 13:10

Ghertoiul cu Mertan nu are ce cauta acolo.
Am fost sa manc la mall nu in Ro, 2 locuri pt EV unul era ocupat si incarca, celalat era ocupat de un EQC cred dar nu avea cablul conectat la masina…eu voiam sa incarc si nu aveam unde, m-am dus la informatii cu poza facuta la masina si in mai putin de 5 minute ala a disparut de acolo. |
Posted 21 March 2023 - 08:21

Posted 21 March 2023 - 13:40

Comisia Europeană a aprobat o finanțare de aproape 14 milioane de euro pentru trei proiecte prin care se montează 328 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în 99 de locații de pe teritoriul României, a anunțat Ministerul Transporturilor. Finanțarea europeană pentru stații de încărcare cu o capacitate de peste 150 kW se acordă prin Programul CEF – Connecting Europe Facility. Dintre cele 328 de punte de încărcare, 24 sunt pe traseul Autostrăzii A 1 București-Nădlac 2 în 12 benzinării unde serviciile au fost concesionate
Proiectele acceptate la finanțare din partea României sunt: „Next Wav-E: Develop an EU-wide network of electric vehicles’ high-power charging infrastructure for the electrification of mobility and decarbonisation of the road transport sector”; „Development of Rompetrol’s alternative fuel infrastructure on A1 highway at the RO – HU border”; „Accelerate the Central and East European Ultra-Fast Charging”. Edited by cata, 21 March 2023 - 13:41. |
Posted 21 March 2023 - 18:15

Se pare ca avem o lege care prevede ca trebuie sa existe infrastructura in parcarile cladirilor noi pentru a putea monta incarcatoare si mai nou au dat una sa existe si statii de incarcare: https://newsweek.ro/...a-lege-de-3-ani
La cladirile de birouri am vazut dar in blocuri ce e drept nu am fost |
Posted 21 March 2023 - 19:51

Prize pentru mașini electrice, obligatorii la blocurile noi. Există lege din 2020. Noutatea se referă doar la stații în parcările imobilelor rezidențiale. Quote
Evident că dezvoltatorii imobiliari vor crește prețurile locuinețlor pentru a nu plăti din buzunar construirea stațiile de încărcare. Evident. O sa creasca pretul "locuinețlor", nu al parcarilor. |
|
Posted 21 March 2023 - 21:04

Posted 21 March 2023 - 23:10

adrian_r5 Mentalitate romaneasca de a pune statia pe trotuar cu posibilitate de incarcare doar in bot, ![]() |
Posted 21 March 2023 - 23:10

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users