![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Accelerarea grafica sub linux
Last Updated: Dec 17 2021 14:55, Started by
stdalionutpwr
, Aug 27 2021 13:01
·
0

Posted 27 August 2021 - 13:01

La capitolul asta sunt putine optiuni, mai ales daca ai un gtx, rtx, rx care sta degeaba, am incercat in Firefox, am activat accelerarea grafica, cu gpu gtx650 se cunoaste.
Nu stiu daca pentru distributii DEB exista vreo accelerare grafica de sistem sau doar unele aplicatii au, si cam care este suportul pentru accelerarea grafica in aplicatiile pentru linux. N-am idee cat de bine merge si aia din windows caci am vazut si acolo bug-uri. Oare exista solutii de accelerare grafica bune cross platform? |
Posted 27 August 2021 - 13:21

Solutia e OpenGL, o alternativa la DirectX din Windows. Insa pe Linux (orice distributie) conteaza suportul oferit de producatorii placilor video.
|
Posted 27 August 2021 - 13:22

Instaleaza driverele nvidia, ori cele din depozit, ori cele de pe site-ul Nvidia. Va merge perfect cu placa aia!
|
Posted 27 August 2021 - 16:33

Dacă vezi efecte vizuale gen ferestre transparente, minimizare/maximizare cu animație, etc înseamnă că ai ceva „accelerare grafica de sistem”, mai exact la window manager.
VLC și mpv au suport pentru accelerare grafică, și pentru prezentarea imaginii, și pentru decodare. S-ar putea să nu le folosească din start, doar dacă modifici configurația. |
Posted 17 December 2021 - 14:55

Instaleaza driverele proprietar de la Nvidia, nu folosi nouveau.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users