![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
casti bluetooth conectare la pc pe linux
Last Updated: Aug 28 2021 08:42, Started by
ovisergiu
, Aug 25 2021 20:37
·
0

Posted 25 August 2021 - 20:37

Salutare,
Mi s-a stricat în 2 ani a doua pereche de Creative Aurvana Live (din cauza mea) Gata, nu mai vreau să aud de ei, deși am îndrăgit sunetul acestor căști... Mă gândeam să trec de la căștile cu fir la căștile overhead cu bluetooth. Ceea ce nu știu e următorul lucru: cum voi conecta căștile bluetooth cu PC-ul meu pe care rulez Linux Mint? Mulțumesc! |
Posted 25 August 2021 - 21:52

Sunt mai multe tipuri de adaptoare?
Ar trebui să am în vedere vreo compatibilitate căști-adaptor sau adaptor-linux? |
Posted 26 August 2021 - 09:04

Bineinteles. Adaptorul trebuie sa fie compatibil in Linux si sa suporte profiluri audio ( ca nu-i obligatoriu sa le suporte, desi poate merge pentru transfer fisiere ). Bataie de cap, alea pe fir sunt sfinte.
|
Posted 26 August 2021 - 09:05

@modoran Am găsit în review-urile acestui adaptor „Adaptor Trust, bluetooth 4.0” persoane care confirmau că merge și pe Linux.
Îl voi lua și sper să fie OK. |
Posted 26 August 2021 - 09:36

Cel mai sigur e sa conectezi la calculator pe iesirea audio un transmitator bluetooth, nu necesita nici un driver, si poate capata si alte utilizari, ulterior.
https://techstar.ro/...DyABEgI2HvD_BwE |
Posted 26 August 2021 - 14:41

Cred că glumești, încă un dispozitiv căruia trebuie să-i încarci bateriile!
|
Posted 27 August 2021 - 17:22

Dacă adaptorul este Bluetooth 4.0 iar căștile sunt cu bluetooth 5.0, voi reuși să le conectez la PC?
Edited by ovisergiu, 27 August 2021 - 17:22. |
Posted 28 August 2021 - 08:42

Sunt compatibile standardele intre ele. Pe windows vor merge cel putin.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users