Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Peste 1 miliard de anvelope arunc...

Recomandare pardoseala

Copii din parc si parintii

Cum comand medicamentul lenalidom...
 Instaleaza TBS-5580 in Linux

Recomandare supraveghere video

Merita sa cumpar masina cu daune?

Folosirea subconstientului (pt a-...
 Problema panou disjunctoare

Sfat achiziție sacou barba&#...

Alternativa la incalzirea cu gaz

Ai in casa un termometru cu Mercu...
 Card pentru plati facturi si cump...

Acte dupa casatorie

Pauza inclusa in program

Cum se calculeaza salariul minim ...

Care sunt poreclele clubului englez Chelsea?

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

anz

anz

Member

• Grup: Members
Salut. Am si eu o intrebare. Stie cineva clubul , si campioana Europei de anul acesta, Chelsea, sunt supranumiti "pisicile"? Eu asa stiam mai demult, insa am cautat pe site-ul lor si nu am gasit denumirea asta. Insa eu asa tin minte, de la comentatorii de fotbal de la noi mai demult, ca asa le ziceau, ceva cu "pisicile..."

Porecla cred ca venind de la sigla, care are un leu sau tigru pe el, nu stiu exact.

pufonel

pufonel

Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

• Grup: Senior Members
Pe cand antrena Mourinho la ei, li se spunea Autobuzul...

waterman

waterman

Guru Member

Nu știam, dar am Google

“As a London based supporter, I've never heard the club being nicknamed 'The Blue Lions'. That's because there is another club in London who also play in blue and their nickname is actually 'The Lions'......Millwall FC. They also have a lion in their badge. Chelsea's original nickname was 'The Pensioners' , from the retired ex-military servicemen (and women) who reside at The Royal Hospital in Chelsea. But from about the 1960's the club has been more commonly known simply as 'The Blues', partly because in 1964 they changed their kit to all blue with white socks. Around the same time Liverpool changed to an all red kit. This was quite novel because teams virtually always had different coloured shirts and shorts (shorts nearly always white) up till then.”

Attached File  A3B47C49-1844-47D4-9390-2D941BE2E2B0.png   66.04K   20 downloads

horhescu

horhescu

Active Member

chelski..

onisifor12

onisifor12

Junior Member

Nu am auzit să li se zică „pisici”.

Dany_Darke

Dany_Darke

✠ Fear of the dark ツ

• Grup: Super Moderators
de la pussies probabil  :tomato:

Mike1alike

Mike1alike

Active Member

Ai facut o confuzie. Le spuneau comentatorii intradevar, dar nu celor de la Chelsea, ci celor de la Sunderland a caror porecla e "The Black Cats". In ultima vreme, cei de la Chelsea isi spun singuri "the pride of London".

Edited by Mike1alike, 17 August 2021 - 07:47.

Mike1alike

Mike1alike

Active Member

Poreclele clubului Chelsea sunt cele postate de colegul waterman: "The Pensioners" si "The Blues". Fanilor echipei li se spune "rent boys" sau "plastic fans".
Iar legatura lui Chelsea cu pisicile poate vine de la faptul ca au incercat sa forteze ei porecla de "The Blue Lions", insa nu a prins, nu le spune nimeni asa si nu sunt recunoscuti ca ar fi "Lei".
Q. How many Chelsea managers does it take to change a light bulb?
A. Nobody knows. The light bulb lasts longer than any manager.

floryanm

floryanm

Member

De curiozitate, ce vrei sa faci cu informatia asta?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate