Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?
 

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS650 Wifi GSM 4G, cu ecran tactil, suporta 100 zone wireless si 4 zone cu fir, compatibil cu aplicatia Tuya S

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#19
Florin-83

Florin-83

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 15.12.2021
Buna ziua, as avea și eu nevoie de un sfat.
Doar ce mi am cumpărat o casă și aș vrea să cumpar un sistem de alarma respectiv safehouse hs 650.
Problema este că aș vrea să pun in mai multe camere, încăperi senzori wireless, senzori magnetici, senzor pt gaze și eventual ceva pentru afara .
As vrea sa merg numai pe wireless pt căa este deja locuită și nu vreau sa mă apuc de tras fire.
Dacă se poate să fiu ajutat îndrumat pentru a intra în posesia alarmei plus ceea ce am enumerat mai sus .
.
Vă mulțumesc !

Edited by Dany_Darke, 15 December 2021 - 23:03.


#20
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Florin-83: Aveti produsul ce poate fi achizitionat de aici: https://s9.ro/1gom
       Pe pagina produsului in categoria accesorii regasiti toti senzorii wireless compatibili cu acest produs:
- senzor magnetic de usa/geam: https://s9.ro/1ee8
- senzor de prezenta/miscare: https://s9.ro/1d41
- senzor de gaz: https://s9.ro/1gkd
- senzor de fum: https://s9.ro/1ebf
- senzor de inundatie: https://s9.ro/1eox
       In aceeasi aplicatie de mobil Tuya Smart / SmartLife puteti adauga si alte produse cum sunt cele din link-ul urmator: https://s9.ro/1j8e

#21
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Ieri mi-am expus intentia de a testa acest sistem antiefractie discutand cu utilizatorul @suport_PNI, mi-a oferit imediat reducerea de 50% la centrala si 10% la accesorii, iar azi mi-au ajuns produsele comandate. Super prompt, multumesc!

Il voi instala si testa in cursul zilelor urmatoare.

Attached Files



#22
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Am reusit aseara sa instalez sistemul si are deja aproape 12 ore de cand este armat. Nu am avut alarme false, totul functioneaza perfect, iar Tuya imi da in aprox. 2-3 sec. notificare pe telefonul mobil. Am montat si testat senzori magnetici la usi si la ferestre, senzori de fum in pod si deasupra tabloului electric si senzori de inundatie in bucatarie si in bai.

Am testat sumar si bateria interna si dupa vreo 35-40 min. (cu ecranul pornit) mai avea inca o linie, deci probabil tine intre 45-60 de min. ca backup.

Sistemul va sta armat 3 zile jumate', ca sa verific daca apar alarme false sau nu. Dupa aceasta perioada va functiona in regim normal, armat/dezarmat de cateva ori pe zi, functie de caz.

Revin cu impresii in curand si cu o recenzie completa dupa 1-2 sapt. de testare.

#23
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Am introdus de mai bine de 24h cartela SIM in centrala antiefractie si apelarea si trimiterea de SMS-uri functioneaza impecabil. Se poate utiliza centrala ca telefon mobil, prin microfonul si difuzorul incorporate sau se poate monitoriza audio ce se petrece in casa, prin microfonul incorporat. Comenzile prin SMS sau prin telefon functioneaza perfect, putand arma/dezarma/monitoriza/comunica in momentul in care suntem apelati in caz de incident.

PIR-ul interior l-am configurat ca "Out Arm Active", iar cand armez pe Home nu primesc alarma in caz ca ma deplasez noapte prin casa. Pe armare pe Away PIR-ul declanseaza normal in caz de detectie persoane.

BTW, sunt 2 voturi pt. acest topic: unul de 5 stele (dat de mine) si altul de 1 stea. Sunt curios de ce a fost rating de 1 stea la un topic in care un distribuitor ofera cu 50% discount o centrala antiefractie.

#24
kritponyte

kritponyte

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,645
  • Înscris: 04.03.2014
Am mai dat eu un vot de 5 stele, sistemul in continuare se comporta exemplar. Nici acum nu am montat sirena de exterior. Astept sa vina caldura.

#25
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Azi am mai facut inca un test la bateria pe litiu interna si dupa 90 de min. m-am plictisit de asteptat si am cuplat la loc mufa de alimentare (bateria mai avea o linie). Estimez o autonomie de peste 2h cu ecranul oprit, GSM si Wi-Fi conectate, cat si cu toti senzorii conectati.

#26
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Recenzie la sistemul antiefractie PNI SafeHouse HS650 Wifi GSM 4G, modelul PNI-HS650, cu senzorii si accesoriile aferente


Salutare,

Am comandat si eu pe 10 ianuarie urmatoarele produse de la PNI:
- Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS650 Wifi GSM 4G, PNI-HS650 - 1 buc.
- Contact magnetic wireless PNI SafeHouse HS002 pentru sisteme de alarma, PNI-CM002, 3 buc.
- Contact magnetic inteligent PNI Safe House PG07 pentru monitorizare usi si ferestre prin internet, PNI-PG07 - 1 buc.
- Detector inundatie PNI SafeHouse HS520 wireless pentru sistem de alarma, PNI-A052 - 3 buc.
- Senzor de fum wireless PNI SafeHouse HS260 compatibil cu sisteme de alarma wireless, PNI-A026 - 2 buc

Am ales sa achizitionez si sa testez in detaliu acest sistem antiefractie PNI deoarece sunt pasionat de sisteme antiefractie, cat si de sisteme de supraveghere video, dar si deoarece mi-am instalat personal in exteriorul si interiorul locuintei sisteme de supraveghere cu camere video PoE de la Hikvision si AXIS, dar si RING si BLINK de la Amazon, am cochetat si cu Arduino Uno si ESP32 creand un mini-sistem antiefractie (la nivel de “laborator”), deci sunt familiarizat cu toate tipurile de senzori si sunt confortabil cu instalarea si utilizarea sistemelor de supraveghere si antiefractie de tip "home" sau “small office”.

Ca o mica paranteza, mi-a lasat o impresie foarte buna utilizatorul @suport_PNI, prin rapiditatea si claritatea raspunsurilor oferite, cat si pentru respectarea topicului prin reducerea de 50% oferita la centrala antiefractie, respectiv 10% la celelalte accesorii. Produsele au ajuns la mine a 2-a zi in perfecta stare, testul preliminar de conectivitate intre centrala si accesorii fiind unul pozitiv.

Instalarea sistemului PNI a decurs normal si nu am intampinat dificultati in timpul parcurgerii pasilor de configurare si montare a centralei si accesoriilor acesteia. Manualul este bine elaborat si detaliat, comparabil cu manualele celor de la AXIS si Hikvision, si poate chiar superior ca si continut si detaliu fata de manualele celor de la RING si BLINK, unde majoritatea functiilor se pot afla doar din HowTo’s si de pe Youtube sau de la recenzorii independenti.

Sistemul de alarma PNI-HS650 vine deja cu un detector de miscare, un contact magnetic, 2 telecomenzi, 2 tag-uri RFID si sirena externa de 100 dB, iar cu senzorii achizitionati suplimentar sistemul este suficient pentru protectia antiefractie a parterului unui case. Am ales sa protejez cu senzori magnetici doar ferestrele de la living si dormitoare, cat si usa principala si cea de la terasa; ferestrele din bai si bucatarie nu mai intrereseaza, deoarece sunt prevazute cu lanturi de securitate si nu pot fi deschise din exterior de catre potentialii hoti.

Imperecherea senzorilor cu centrala a durat cateva secunde per senzor. Senzorii magnetici i-am asignat sa fie activi la “armare partiala” (“Stay Arm Active”), senzorii de tip PIR vor fi inactivi la “armare partiala” (”Out Arm Active”), iar senzorii de fum si inundatie vor fi activi non-stop (“24 Hours Active”). Sirena exterioara a fost vazuta imediat de centrala si asignata corespounzator, la fel si tag-urile RFID si cele 2 telecomenzi dedicate.

Detectoarele de inundatii le-am montat in cele 2 bai si in bucatarie, in proximitatea tevilor de apa de sub chiuvete, mai precis in zona de sub racordurile flexibile. Nu odata m-am procopsit cu racorduri flexibile rupte (in cazul celor flexibile) sau picurand pe langa garnituri (la racordurile rigide mai vechi). De asemenea, masina de spalat rufe va beneficia si ea in curand de un astfel de senzor, cat si masina de spalat vase care in 5 ani de utilizare a avut de 3 ori schimbata valva de admisie apa, deoarece scapa apa pe la garnitura si face inundatie in timpul noptii (curge prin interiorul masinii de spalat pana se umple cuva si da pe afara).

Intentionez sa mai cumpar si sa montez sub centrala de incalzire pe gaz inca un senzor de inundatii, fix sub filtrul din polipropilena (de pe aductiunea de apa rece). Am avut acum cateva ierni in urma o experienta neplacuta dupa un filtru schimbat de un “meserias” care a piscat garnitura de cauciuc si in loc sa o schimbe cu alta noua a pus-o tot pe cea piscata, deci peste noapte s-a facut o balta destul de insemnata sub mobila, pana in mijlocul bucatariei.

Detectoarele de fum au mers unul in pod (am ceva aparatura acolo si multe cutii) si altul in living, in spatele TV-ului, unde sunt multe alimentatoare in comutatie, router, RaspberryPi, Nintendo Wii, XBOX-ul, injector PoE etc.. Intrucat am vazut in trecut cat de rapid se umple camera de fum, in numai cateva zeci de secunde, de la o baterie defecta de tableta sau de telefon mobil, imi dau bine seama de utilitatea unui astfel de senzor de fum.

Mai mult decat atat, voi regla in curand centrala PNI si aplicatia Tuya ca in momentul sesizarii de fum sa opreasca alimentarea cu tensiune electric prizele care contin dispozitive precum incarcatoarele de telefon. Mentionez ca am toate incarcatoarele puse in living, pe un prelungitor care e alimentat dintr-o priza inteligenta PNI. Intrucat am 3 astfel de prize inteligente PNI, configurabile prin Tuya, pot sa le controlez functie de senzorii de fum si in alte zone, de exemplu sa-mi inchida toata aparatura din pod, incarcatoarele de telefon din living si chiar si TV-ul si consolele de jocuri.

Aceasta centrala antiefractie se integreaza foarte bine cu aplicatii precum Tuya, Alexa si Google Home, deci daca voi fi plecat de acasa, in concediu sau la serviciu, voi afla imediat daca apare vreo inundatie, foc sau chiar emanare de gaze si voi putea suna un vecin sa-mi inchida apa, curentul electric sau gazul, intrucat toate se inchid din exteriorul locuintei.

Tinand cont de cele descrise mai sus, ii rog pe cei de la PNI sa introduca in oferta lor si vane de inchidere/deschidere apa rece (pentru gaze naturale au deja in oferta), pentru a putea sa fie autocomandate de catre centrala sau de catre aplicatia Tuya in caz de alarme provenite de la senzorii aferenti. De asemenea, mi-as dori ca PNI sa adauge in oferta lor si modele de separatoare electrice de sarcina (sau macar relee si contactoare) pe 230/400 VAC comandabile ON/OFF prin centrala antiefractie si prin aplicatia Tuya, astfel incat in caz de fum sau apa fiecare utilizator sa aiba posibilitatea sa isi deconecteze manual sau automat energia electrica si alimentarea cu apa din locuinta.

Intrucat aceasta centrala antiefractie detine baterie interna pe Litiu (se porneste din butonul On/Off de pe verso) si slot pentru cartela GSM 3G/4G, intregul sistem va functiona perfect si in lipsa curentului electric si a Internetului, lucru dezirabil atunci cand potentialii hoti vor taia fibra optica (posibil expusa vizual) si vor decupla siguranta generala exterioara locuintei (functie de caz, de la parterul blocului sau de la BMP-ul din fata casei). Practic, atat centrala HS650 cat si toti senzorii wireless vor functiona perfect deoarece sunt alimentati de la bateriile lor interne, iar centrala antiefractie va fi capabila sa gestioneze eventualele alarme pana la epuizarea bateriei interne, care poate tine si peste 2h cu ecranul oprit. Timpul de functionare al centralei poate oricand sa fie crescut cu cateva ore prin adaugarea unui UPS de capacitate mica sau medie (ex.: intre 650-1500 VA).

Am testat toate tipurile de alarme identificate de acest model de centrala antiefractie:
  • AC Power Failure (pana de tensiune)
  • AC Power Restore (revenire tensiune)
  • Tamper Alarm (cand se scoate fortat centrala din perete)
  • Alarm (testat fiecare senzor in parte)
  • SOS (butonul de panica)
  • Arm/Disarmed
si pentru fiecare in parte am primit notificari atat pe aplicatia Tuya, cat si prin SMS, dar si apel telefonic de unde am putut lejer alege una din optiunile puse la dispozitie: Armare, Dezarmare, Monitorizare audio, Interfon. Functia de monitorizare mi se pare foarte interesanta, deoarece sensibilitatea microfonului este una buna si se pot auzi clar zgomotele si vocile din incaperea unde este instalata centrala HS650, deci poate fi foarte utila in cazul unei alarme false sau, mai rau, in caz de intrusi.

Attached File  IMG_0992.PNG   337.86K   8 downloads  Attached File  IMG_0993.PNG   66.26K   13 downloads


Chiar in momentul redactariii acestei recenzii sistemul s-a armat automat pe modul “Home”, asa cum l-am programat sa faca in fiecare seara, urmand ca dimineata sa se dezarmeze tot automat, cu putin timp inainte de a pleca la serviciu. Armarea pe modul “Away” prefer sa o fac manual, dar acelasi scenariu de armare/dezarmare pe intervale orare poate fi utilizat oricand cu succes.

La interior se observa un layout aerisit, cu componente de calitate superioara, condensatori de tip polimer cu durata de viata lunga. Cipul Quectel EC200S-EU este un circuit integrat dedicat comunicatiei wireless LTE Cat 1/GSM/GPRS/EDGE, cu consum mic si optimizat pentru aplicatii de tip M2M si IoT, capabil sa opereze la viteze de 10 Mbps la download si 5 Mbps la upload.

Attached File  IMG_0901.jpg   854.38K   14 downloads


Cipul WB3S este un modul cu consum redus “Wi-Fi+Bluetooth LE Dual protocol” dezvoltat de catre Tuya, de unde si compatibilitatea perfecta dintre aceasta centrala antiefractie si aplicatia Tuya. Contine procesor pe 32-bits care ruleaza la 120 MHz, memorie RAM, dar si memorie flash.

Procesarea rapida a semnalelor provenite de la senzori, dar si actiunile si operatiile efectuate de catre centrala antiefractie sunt rapid executate de catre procesorul dedicat de tip SoC: Allwinner F1C100s, care contine la interior un CPU ARM926EJ-S si 32MB DDR SDRAM.

Pe placa de baza se observa si doua integrate Nexperia 74HC595Dde tip “shift registers SIPO” care, cel mai probabil, controleaza ecranul capacitiv de tip IPS.

Per total sunt foarte multumit de functionalitatea acestui sistem de alarma antiefractie si imi doresc sa ma tina cat mai multi ani, fara defecte, fara alarme false si...cel mai important: fara alarme reale!

PRO:
  • Raport pret/performanta imbatabil, atat la centrala antiefractie cat si la senzorii dedicati.
  • Compatibilitate atat cu senzorii dedicati pentru centrala HS650, cat si pentru senzorii independenti compatibili Tuya (prin scenarii de tip Smart Actions).
  • Instalare usoara a senzorilor, datorita lipsei cablurilor de legatura.
  • Notificari redundante direct pe telefonul mobil, atat via Internet (Wi-Fi) cat si prin SMS (GSM 3G/4G).
  • Integrare foarte buna cu aplicatia Tuya datorita componentelor interne dedicate, respectiv cu Alexa si Google Home.
  • Notificari usor partajabile cu mai multi membri ai familiei.
  • Baterie de backup pe litiu, in cazul penelor de curent
  • Integreaza tehnologie de actualitate intr-un design elegant.
  • Scalabilitate ulterioara prin posibilitatea adaugarii de noi modele de senzori si accesorii.
  • Frecventa de operare intre centrala si senzori de 433 MHz penetreaza ceva mai bine peretii locuintei, comparativ cu frecventa de 867 MHz utilizata de alte modele de centrale similare.
CON:
  • Mentenanta si costul bateriilor pentru senzorii wireless (probabil odata la 1-3 ani, functie de gradul de utilizare).
  • Unii senzori au baterii de tip button-cellde 3V (ex.: contactul magentic), ceva mai dificil de gasit comparativ cu clasicele AA sau AAA.
  • Frecventa de operare intre centrala si senzori de 433 MHz poate interfera, cel putin teoretic, cu alte dispozitive din locuinta sau din imediata proximitate (porti sau usi de garaj, telecomenzi auto etc.).
  • Conectivitate la routerul Wi-Fi doar pe 2,4GHz, nu si pe 5GHz (cu toate ca nu afecteaza in niciun fel viteza de raspuns a centralei).

Edited by trl, 19 January 2022 - 00:03.


#27
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Tot la CON: as mai adauga si lipsa senzorilor pe alte culori, in special pe maro. Nu ca ar fi asta o problema mare, dar nu ar strica niste senzori pe maro sau macar pe negru.

#28
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Buna,

S-a trecut la ora de vara, dar HS650 nu pare sa preia data si ora de la rețeaua GSM si nici via Wi-Fi (oare nu are server de NTP setat?). Nici sa setez manual data / ora nu a mers, decat partial; data de 27 martie 2022 pur si simplu nu o retine dupa ce dau OK, in schimb am reusit sa pun data de 28 martie 2022. Practic, alte date par sa mearga, dar 27 martie nu...ciudata faza. Reincerc maine sa o mai scad o zi, poate o sa mearga.

I-am dat soft reset (schimband limba, ca altfel nu stiu cum), dar si hard reset, dar tot degeaba, pt. ca nu-si face update la data & ora via retea GSM / Wi-Fi si 27 martie tot nu pot introduce. Mai are careva aceeasi problema? Multumesc.

Edited by trl, 27 March 2022 - 20:46.


#29
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
P.S.: La trecerea interfetei de la o limba la alta data s-a resetat la 1 iunie 2021, iar ora la 09:36 AM (probabil s-a resetat si Time Zone-ul).

#30
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Azi vad ca arata corect data, deci aseara am pus 28-martie (nu puteam pune 27-martie sub nicio forma), iar azi dimineata era tot 28-martie, deci probabil ca intre timp s-a actualizat data via GSM sau via Wi-Fi. In fine, oi vedea la urmatoarea schimbare de ora cum s-o comporta.

Pana una-alta, centrala si senzorii aferenti functioneaza in continuare in parametri, cu arm/disarm setate pe intervale repetitive, cu zone diferite pe armare partiala sau totala.

#31
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Servus,

Am mai achizitionat online, tot de la PNI, cu clasica reducere de 10%, inca doi senzori de fum modelul HS260, compatibili cu majoritatea centralelor de alarmare la foc sau antiefractie (cum am eu) care opereaza in 433 MHz. A durat cateva secunde imperecherea cu centrala HS650 testata anterior de mine, iar montajul l-am facut cu cate doua holsuruburi / senzor, direct in tavanul din gips-carton (nu am considerat necesara gaurirea tavanului cu molii sau dibluri de rigips).

Attached File  IMG_1816.jpg   837.91K   2 downloads


Attached File  IMG_1815.jpg   672.65K   2 downloads


Testul l-am facut "old-school", adica un cornet facut din doua coli de hartie A4 (scuipatoare de seminte) caruia i-am dat foc la capatul de sus, dupa care am suflat sa il sting. Acest cornet reactioneaza bine daca suflam inspre el, deoarece arde mocnit hartia si degaja mult fum. In mai putin de 10 secunde senzorul de test, aflat deasupra cornetului fumegand, a declansat vizual si auditiv, iar pana nu l-am dat jos de pe tavan si l-am dus langa fereastra nu am reusit sa-l fac sa taca, chiar daca apasam continuu pe butonul de TEST. E clar ca la interior senzorul era deja plin de fum, iar oglinda interna din plastic era opacizata de fumul interior, lucru dezirabil dealtfel.

HS260 se alimenteaza cu cate o baterie de 9V si ma astept ca o baterie alcalina de calitate sa dureze pana in 2 ani, iar o baterie mai scumpa pe litiu sa dubleze timpul de exploatare.

Recomand cu caldura cate un senzor de fum in fiecare incapere locuita, debara de depozitare sau pod, deoarece la pretul asta mi se para un adevarat chilipir, iar viata nu are pret! Senzorii astia doi i-am luat a doua zi dupa ce am vazut la TV incendiul din vila in care au pierit proprietarii cu copii cu tot; nici n-au stiut nimic, dormeau saracii. :(

ATENTIE: Se recomanda spray cu fum pt. testarea senzorilor de fum! Testul cu cornet facut de mine poate declansa rapid incendii, deci nu este recomandabil! Eu am avut langa mine un extinctor mic de masina si o strachina metalica cu putin apa pe fund unde am aruncat cornetul, dar chiar si asa se recomanda spray cu fum pt. aceste teste.

#32
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Stie cineva cum leg un dispozitiv compatibil Tuya de o alarma de inundatie provenita de la HS650?

Attached File  8E38B9E3-DCF3-4BBD-8B43-1D0E9B80468C.png   483.44K   10 downloads
Scenariu nefunctional in Tuya


Attached File  E7918E6E-5CCB-456E-805D-4E03287D7EE0.png   480.9K   8 downloads
Scenariu functional in Tuya


Attached File  6FAE7BB1-1E33-473D-80A3-EF294F0F5FFF.png   482.04K   6 downloads
Scenariu functional in Tuya

Am reusit sa comand o priza WP800 (https://forum.softpe.../#entry28974275) pe ultimele doua scenarii, dar pe primul nu. :( M-ar interesa sa pot comanda un device Tuya strict in caz de alarma de inundatie provenita de la centrala PNI HS650.

Poate @suport_PNI sa aiba vreo idee?

Multumesc!

Edited by trl, 17 April 2022 - 15:29.


#33
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
O chestie pe care am omis-o si mi-a fost recent amintita de un coleg forumist: controlarea de la distanta a sistemului de alarma PNI HS650 atunci cand conexiunea la Internet este cazuta.

Am testat adineaori facilitatea de control de la distanta a sistemului HS650 prin apelul de voce, sunand practic la numarul de telefon al cartelei SIM montate anterior in HS650, dupa cum urmeaza:
- apasand tasta 1 se armeaza sistemul
- apasand tasta 2 se dezarmeaza
- apasand tasta 3 se monitorizeaza imediata proximitate a centralei HS650 (incaperea unde este montata) prin microfonul incorporat etc.

Aceleasi optiuni pot fi alese prin apelul de voce si daca apare o alarma si sunteti sunati pe telefonul mobil direct de catre centrala HS650, bineinteles in limba engleza este inregistrarea "robotului" incorporat, dar comunicarea este clara si simplista.

De regula, totul se realizeaza prin aplicatia Tuya, dar daca e picata conexiunea la Internet este bine de retinut ca avem ca solutie de rezerva comunicarea directa cu robotul telefonic integrat in centrala HS650.

#34
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Foarte multe optiuni si interogari sunt posibile si via SMS, conf. manualului PDF al acestui sistem de alarma, inclusiv partea de armare totala, partiala (perimetrala) si dezarmare:
- parola#1: armare totala
- parola#2: dezarmare
- parola#3: armare perimetrala
- parola*62*: informatii sistem, S/N#, parole etc.
etc.

#35
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Buna!

Am mai achizitionat inca doi senzori de detectie inundatie, acelasi model pe care il mai aveam deja instalat in bai si bucatarie: PNI SafeHouse HS520.

Attached File  IMG_0728.jpg   1.08MB   1 downloads  Attached File  IMG_0732.jpg   878.43K   1 downloads


Se pare ca se bazeaza pe un microcontroler package SO-20 fabricat de RENESA, modelul R5F10268ASP. La fel ca si la senzorii magnetici, bateria este CR2450 (Lithium), la preturi intre 4,5 lei (no name gasita de mine in Auchan) si 17 lei (VARTA gasita de mine in Dedeman).

PCB-ul este lucrat decent, nu vad urme de flux, iar lipiturile sunt facute foarte frumos, cel mai probabil s-a lucrat automatizat. Cablul care conecteaza senzorul efectiv la PCB este mai gros decat ma asteptam, implicit si mai rezistent dpdv. mecanic.

Cel mai probabil nu voi sti cand se va termina bateria, deci cam odata la 6 luni va trebui sa testez manual acesti senzori, la fel cum fac si cu ceilalti senzori atasati la HS650.

Un astfel de senzor l-am montat sub centrala termica (bucatarie), iar celalalt langa masina de spalat rufe si uscator (hol/dressing). Imperecherea a durat cateva secunde pt. fiecare senzor in parte, iar testul de alarmare a durat sub o secunda. Practic, am atins cu degetul cei doi pini metalici si instantaneu centrala HS650 a intrat in alarmare si a inceput sa trimita SMS-uri si sa ma sune pe mobil, in paralel cu alarmele primite automat de aplicatia Tuya instalata pe vreo 5 telefoane. :)

Sper informatiile de mai sus sa ajute pe cineva.

#36
ROMYBACIU

ROMYBACIU

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 02.03.2021
E singura cu conexiune LAN?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate