![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Antimolii nepericuloase pentru pisici
Last Updated: Aug 16 2021 09:52, Started by
radinel
, Aug 15 2021 21:48
·
0

Posted 15 August 2021 - 21:48

salut. cred ca subiectul e destul de clar. am un pisic SnowShoe de 4-5 ani, greutate normala, castrat. Faza e ca se baga in toate rafturile cu haine si sincer nu am de gand sa ii interzic asta, daca tot nu il scot afara (unde e plin de purici de la alti pisici), macar in casa sa faca ce vrea. ce pot face sa scap de molii? in vara asta m-au cam napadit si pe mai toate produsele antimolii scrie sa nu ia contact cu animalutul.
multumesc. |
Posted 15 August 2021 - 22:01

ulei simplu? nu m-am gandit, desi eu pun ulei de lavanda si de menta in Autan Botanicals pe care il folosesc la serviciu.
multumesc. |
Posted 15 August 2021 - 22:14

Dar nu te deranjează parul pe care îl lasă pe haine?
Vezi ca uleiul esențial de lavanda e extrem de toxic pentru pisici. https://www.digi-ani...-pisicilor-8880 |
Posted 15 August 2021 - 22:33

Va luati vacanta amandoi. In timpul asta omori moliile, puradeii si ouale.
Dupa asta veniti din vacanta si nu mai folosesti antimolii. |
Posted 15 August 2021 - 22:54

Dar nu te deranjează parul pe care îl lasă pe haine? Vezi ca uleiul esențial de lavanda e extrem de toxic pentru pisici. https://www.digi-ani...-pisicilor-8880 Edited by radinel, 15 August 2021 - 22:55. |
Posted 16 August 2021 - 09:52

Cel mai important trebuie sa gasesti sursa lor ... eu am descoperit ca aveam o punga cu miez de nuca. Am aruncat punga si am folosit ceva de la raid pe care l-am aplicat pe usa sau sus pe dulap unde pisica nu ajunge ... nu trebuie neaparat puse intre haine ... in final am scapat in vreo cateva zile.
Ca sa gasesti sursa trebuie sa observi in ce camera apar mai multe si apoi scotocit in acea camera. Verifica cămara , sau daca ai ceva covoare, carpete din materiale mai naturale gen in sau canepa. Cu multi ani in urma gasisem un covor din canepa care era pe balcon (deschis). Edited by excentryc, 16 August 2021 - 09:53. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users