Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum accesez site-ul CNAS ?

Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024
 Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 

Este posibila slabirea rapida fara piele lasata ?

- - - - -
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#19
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,036
  • Înscris: 02.03.2003

View PostWinc, on 14 august 2021 - 12:26, said:

Am deschis acest topic ca sa intreb daca pot slabi mult intr-un timp scurt fara sa ma aleg cu pielea lasata, nu ca sa fiu criticata.

Utilizatorii care ţi-au dat sfaturi au fost blânzi şi nu ţi-au spus că ei vor să te ajute să fii bine dar mai ales să trăieşti.
Dorinţele ca ale tale i-au trimis pe unii la morgă.

Alege soluţiile bune, durabile şi nu uita să scrii aici progresele, pentru a fi de ajutor şi altor persoane cu probleme.

Fă un efort psihic şi alege direcţia bună.

#20
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,629
  • Înscris: 29.03.2006
Te freci cu piatra ponce pe vergeturi si unde mai e cazul.

Daca ti dieta si te lasi, dupa te ingrasi mai rau decat erai.

Trebuie alt stil de viata, pe viata.
Renunta la carbohidrati, inclusiv fructe, dovleac, legume cu pulpa groasa pt. ca au amidon, radacinoase, si ce creste sub pamant, dar si pe deasupra daca e cu amidon, renunta complet la paine, orez, cartofi, fasole-boabe, ( verde pastai e ok) etc.
Renunta complet la toate uleiurile din seminte de orice fel, nu pt ca e grasime ci pt ca sunt toxice si-ti blocheaza metabilismul.
Renunta la toate branzeturile si lactatele cu exceptia branza si cas de capra, iaurt cat mai gras gras de capra, smantana cat mai grasa de capra, unt cat mai gras de capra, fara lapte deloc.
Poti manca slanina de mistret, sunculita de mistret, untura de mistret - ( la spitalul de grasi le da sa manance untura) , si mananci carne de mistret, ulei exteavirgin de masline real, adevarat cu gust si miros de ce trebuie, avocada, etc., dar desigur in perioada de slabit reduci si grasimile si proteinele la minim cat sa nu-ti fie foame, te hranesti cu propria grasime.
Mananci zilnic salata cat mai multa, varza alba, gulii, salata, marar si multi castraveti, plus otet de cidru de mere ( fara miere), si suc de lamaie, si sare.
Varza are vitamina C ca si lamaia care e fruct dar faci exceptie pt o jumate de lamaie mica, si castravetii au potasiu de care ai nevoie 4,7 grame pe zi ca sa functioneze bine ficatul si rinichii, si e foarte mult 4,7 grame, mai ales ca trebuie sa mananci OMAD, o masa pe zi tarziu. Cand mananci keto ( grasimi sanatoase) nu-ti mai e foame deci nu e o problema o masa pe zi. Daca mananci castraveti cu sare pt. a pastra electrolitii, poti sa ti post negru lejer si saptamani cand ai tesuturi adipoase cu grasime, insa se face mai putin efort la fasting prelungit, ca-ti scade glicemia si lesini.
Potasiul si sarea sunt necesare obligatoriu pt. electroliti si metabilism, si pt efort fizic si pt fasting si pt. keto.
In mod normal - fara regim, daca nu se tine keto ambele fixeaza apa in tesuturile adipoase facand gel ca in silicoane, insa trebuie sa ignori asta pt ca fara ele nu se poate.
Se adauga alune de padure crude dar decojite - probabil nu e true rawvegan si le incalzesc pt decojire dar ignora pt ca acele coji sunt toxice natural si-ti blocheaza absorbtia de nutrienti si de la restul alimentelor. Plus nuci pecan. La slabit doar cateva din ambele, apoi dupa ce si ajuns la greutatea dorita, pt mentinere poti manca o mana din fiecare, pt un cumul cu toate celelalte de 1700-2000 kcal.
Se mai iau doua nuci brazilia pt doza seleniu, nu mai mult de 3 - 4, normal 2 e doza de seleniu. Ideal si nuci macadamia crude si nestricate insa nu se prea gasesc si sunt in general cu pret umflat de vanzatori care-si amortizeaza grosolan pierderile cu expirarea rapida. Si nuci pili care iar nu se gasesc. Si o lingura de seminte de dovleac crude - ele fiind singura exceptie de seminte.
Toate cele mentionate au net carbs foarte redus si grasimi sanatoase foarte ridicat ( si avocado fructul - fara sambure).
Dar consumi putin cand vrei sa slabesti, doar putin cat sa nu faci foamea, si bagi o oala mare de salata cu doua linguri de ulei de masline, atentie ca 98% e contrafacut si are alte uleiuri nesanatoase.
Poti manca si oua.
Si mergi pe jos zilnic minim 3 km, daca poti si 4-5-7.
E o prostie sa alergi sau sa faci efort intens sustinut, pt ca atunci intfi pe anaerob si consumi carbohidrati care deja sunt consumati si-ti scade glicemia si lesini, plus ca te umpli de acid lactic care te oboseste si  blocheaza.
In prima saptamana piezi rezerva de carbohidrati si apa asociata si asra inseamna minus 5 kg ( care le pui imediat la loc daca sari din ketoza ! ).
Apoi daca mergi zulnic minim 3-4 Km si mananci mai mult salata cu castraveti, si te hranesti cu ketone din propria grasine, o sa dau lejer cam 1Kg pe saptamana daca ti apoetul de grasimi redus foarte mult, dar si cel de proteine pt ca si ele te arunca din ketoza, pe langa faptul ca induc productia de insulina care-ti blocheaza ketoza, dupa asimilare sunt transfoemate partial si in glucide prin neoglucogeneza, care blocheaza ketiza inca odata, si apoi glucidele formate si neconsumate, sunt transformate inca odata si ajung grasime depusa in tesuturile adipoase si pe ficat...
Creierul are nevoie de 25% glucide si se descurca cu 75% ketone, si la o medie de 400 Kcal doar pt creier, vin 100 kcal din carbo care le ai oricum si fara sa bagi deloc carbs, pt ca grasimea depusa, trigliceride, au asociat si glicogen depus cu ele, si raportul lor natural este exact cat trebuie pt creier, deci dovada ca ketoza e naturala.
Si inima foloseste carbs insa oricum si alimentele  keto au si ceva carbs 5% deci nu e problema. Rapietul keto e 5% carbs, 25% proteine si 70% grasimi sanatoase, insa pt slabit iei grasimile mai mult din ce ai pe tine.
Nu baga carbs concentrat de niciun fel, tot ce are glicemic induce productia de insulina si te arunca din ketoza si blocheaza trigliceridele in tesuturile adipoase, nu poti sa le arzi daca ai insulina si glicemie. Nu te atingi de miere, zahar, prajituri, biscuti, paine, cereale, orez, cartofi, radacinoase si legume subterane, si nici aeriene daca au pulpa groasa sau cu amidon, seminte de orice fel cy exceptia unei linguri de seminte crude de dovleac, si din pacate nici fructe cu exceptia sucului de la i jumate de lamaie mica in salata plus otet de cidru de mere. Otetul de cidru de mere bio este catalizator de ketoza, se transforma repede in acetat si apoi inca odata repede in ketone.

Daca slabitul merge prea greu dupa prima saptamana, inseamna ca trebuie sa reduci din grasimi - care fara slabit sunt insa de baza pt stilul de viata keto.

Exista metode ultrarapide de slabit, dar te descurci si fara ele, mai ales ca vrei sa eviti vergeturi si piele lasata pt care am recomandat frecare cu piatra ponce.
Se slabeste ultrarapid ( doar ca fapt divers si curiozitate), pana la 8 Kg de apa pe ora!  in principal din tesuturile adipoase, deci trebuie separat sa consumi cumva si grasimea, daca fie alergi de 20X pana la etajul 10-17, fie mai lejer daca transpiri in sauna sau la volanul unei masini de formula 1 in combinezon ignifig, calare pe un motor de 800 CP si concentrat maxim pe "trasa" ideala.
Sauna din pacate nu e foarte comuna in RO, nu e comuna cum e la scandinavi si turci, dar se gaseste probabil daca vrei.

Edited by loock, 14 August 2021 - 13:50.


#21
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,629
  • Înscris: 29.03.2006
Nu manca nici fructuoza, e chiar mai nesanatoasa decat zaharul, cade greu la ficat, il omoara, duce la ficat gras si chiar ciroza.
Zaharul e facut din glucoza si fructuoza.
Ciocolata cu fructuoza e o aberatie chiar mult mai nesanatoada decat cea cu zahar.

Iar indulcitorii sintetici sunt la fel de " sanatosi" ca si niste pesticide otravitoare ( aspartam, etc.)
Indulcitorii seminaturali se evita si ei pt ca nu toti au indice glicemic zero si nici nu sunt toti inerti si dau probleme de digestie, balonare, etc.
Singurii mai OK sunt eritriol si steviol, dar tot redus consumul pt ca poate fi laxativ, nu e complet neutru nici eritriolul.
Maltitolul e naspa, nu consuma.
Nu consuma nici dulciuri sau ciocolata care are eritriol si steviol dar baga poliglicerol piliricinoleat. Majoritatea au reteta stricata cu o porcarie sau mai multe.
Unii fabricanti au mai multe modele cu pret diferit in f de clienti si magazin.
La Auchan si alte marketuri de gen nu gasesti OK, au de ex Torres proasta, insa la zona bio din Kaufland si probabil si la bebetei ( cred ca n-am verificat) au si variante bune de Torres care NU au maltitol si poliglicerol, ci doar eritriol si steviol la ciocolata neagra de 70% cacao. E ambalaj cartonat, deci diferenta e si mai vizibila fata de alea in hartie din Auchan, dar e 16+ lei...
Eu prefer sa-mi fac singur ciocolata cu gust de ciocolata din ingrediente premium care nu se mai gasesc in ciocolata din comert dupa 2010...

Edited by loock, 14 August 2021 - 14:11.


#22
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013
Ce dieta e aia cu paine?
Doar un ou, o felie de paine (??) si eventual o rosie + sala si in cateva zile scapi in mancare ca vaca in lucerna si te ingarsi mai mult ca la inceput.
Fructe, legume si carne slaba mancate la ore fixe fara alte gustari, te ridici de la masa inainte de a simti ca te-a ghiftuit. Apa si exercitii (o plimbare de 1 ora pe zi) si ar trebui sa slabesti.
Daca mananci un ou si o salata si pe ascuns bagi ca vaca toate alea, normal ca n-ai cum sa slabesti.

#23
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,629
  • Înscris: 29.03.2006

View PostFriskey, on 14 august 2021 - 14:28, said:

Ce dieta e aia cu paine?
Doar un ou, o felie de paine (??) si eventual o rosie + sala si in cateva zile scapi in mancare ca vaca in lucerna si te ingarsi mai mult ca la inceput.
Fructe, legume si carne slaba mancate la ore fixe fara alte gustari, te ridici de la masa inainte de a simti ca te-a ghiftuit. Apa si exercitii (o plimbare de 1 ora pe zi) si ar trebui sa slabesti.
Daca mananci un ou si o salata si pe ascuns bagi ca vaca toate alea, normal ca n-ai cum sa slabesti.

Cine a trollat recomandand asa ceva - paine ?

Eu am scris sa elimine carbohidratii chiar mult mai strict de atat, inclusiv legume cu pulpa groasa cu amidon, ba chiar si mere pt ca incredibil dar un mar are 17 grame de net carbs...
Renuntarea la fructe e singura chestie care pare mai de speriat, mai ales pt cineva obisnuit sa consume zilnic doua fructe, un golden verzui si fie o banana fie o portocala, plus altele din cand in cand, mango, kiwi, pomelo, mandarine, pere, etc., insa pt keto nu au ce cauta in alimentatie, toate au glucide si te arunca din ketoza.

Singura exceptie e zeama de la o jumatate de lamaie mica in salata, plus otet de cidru de mere bio.
Si eventual cateva fructe de padure, o manutza nu mai mult, niste mure, sau coacaze, afine, dar doar de gust, doua linguri nu mai mult.

Albusul de ou luat separat nu e bun, are indice mare de insulina-trigger, insa natural impreuna cu galbenusul si cu niste branza grasa de capra si niste unt de capra e OK.

Dincolo de asta, referitor la ce am scris mai sus, am scris repede de pe telefon, scuzati erorile de tastare, nu m-a lasat sa editez. ( metabilism, ketiza, etc.; I e langa o pe tastatura telefonului...).

Edited by loock, 14 August 2021 - 14:48.


#24
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,087
  • Înscris: 15.05.2008
te ia cu ras ce de specialisti,manca ma ce vrei,da nu bagi in tine pana crapi
un lucru este imp.kg se aduna in  ani de zile,cine vrea sau recomanda slabire in cateva luni e pus pe stoveala
slabirea este un proces de durata,care vrea pe scurtatura nu are decat,dar rezultatul e aproape sigur un mare chix

#25
spider8

spider8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 834
  • Înscris: 14.01.2006

View PostWinc, on 14 august 2021 - 12:00, said:

,........... Prin urmare intreb: ar fi posibil sa slabesc rapid in 4 luni de la 85 kg la 60-55 kg cu dieta si sala o zi da o zi nu fara riscul de a ma alege cu pielea lasata? Mersi.

Pentru a slabi un kg este necesar sa consumi cu circa 7.000-9.000 de calorii mai puțin decât necesarul corpului într-un anume interval de timp - zile, săptămâni etc., deci putem spune ca in medie trebuie sa mănânci cu 8.000 calorii mai puțin
Tu vrei să slăbești cam 25-30 kg in 4 luni, deci circa 7 kg pe luna. Asta înseamnă că în fiecare din cele 4 luni vei manca cu 8000 x 7 = 56.000 calorii mai puțin decât necesarul corpului tau.
Pe zi vine 56.000 / 30 = 1867 calorii - deci în fiecare zi trebuie sa mănânci cu 1867 calorii sub necesar că să slăbești cat vrei tu.

Din câte îmi dau seama nu ai un serviciu solicitant din punct de vedere fizic, context în care, cu tot cu mersul la sala probabil necesarul de calorii nu depășește 2000-2500 de calorii, deci că să slăbești cum vrei tu ar trebui sa mănânci undeva intre 200-700 calorii pe zi, depinde daca în ziua aia faci sau nu mișcare.

Este extrem de puțin și mi se pare riscantă o dieta atât de drastica - indiferent daca pielea va fi ok după aia sau nu.

Iar problema esențiala este alta - ce crezi că se va întâmpla după dieta ??? Pentru că nu mai poți reveni niciodată la cat mănânci acum pentru că te vei îngrașă la loc iar ție după alea 4 luni îți va fi foame rău, deci mi se pare mult mai realizabilă varianta cu slăbirea lenta, chiar daca e 1 kg pe luna, in 24 de luni înseamnă 24 de kg și prezintă avantajul că te și înveți să mănânci mai puțin.

#26
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,629
  • Înscris: 29.03.2006
Da, sunt ~ 8000 Kcal / kg de grasime, nu e cazul sa numeri exact.

Daca consumi doua linguri de ulei de masline in salata, deja bagi 254 Kcal, si ca sa slabesti repede NU mai merge sa bagi in plus avocado, alune de padure, nuci pecan, branza grasa si unt, slanina si sunculita, etc. Astea le consumi doar de gust, si doar dupa stabilizarea masei corporale le consumi normal pt totalul de 1700-2000 kcal.

Metabolismul e flexibil natural, si atunci cand reduci aportul caloric, metabolismul poate sa acada si te pacalesti daca te bazezi pe 2000 kcal sau chiar 1800.
Poate sa scada metabolismul si sub 1400 kcal...
Trebuie sa-l ajuti cu miscare, mers zilnic minim 3 km, chiar si 4-5-7, si sala daca vrei, cateva accente de cardio - doar ca sa nu fie pulsul monoton, insa nu efort intens sustinut pt. ca acela consuma carbs nu grasimi si daca deja ai redus glicemia prin regim si miscare, de a doua zi ajungi sa-ti scada glicemia prea mult si ajungi o leguma care nu se misca din pat, deci atentie.

Edited by loock, 14 August 2021 - 15:03.


#27
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016

View Postceanu1980, on 14 august 2021 - 14:45, said:

,
un lucru este imp.kg se aduna in  ani de zile,cine vrea sau recomanda slabire in cateva luni e pus pe stoveala
slabirea este un proces de durata,care vrea pe scurtatura nu are decat,dar rezultatul e aproape sigur un mare chix

Apoi io pui un fimulet de YT care m-o lasat paff.Cine stie engelza si are rabdare sa vizioneze va iesi in castig.Mai ales persoanele mai in varsta.Dar se poate aplica si la matale fatuta.Si ia aminte, un lucru bun se face in timp,pe timp scurt faci numai fusherai.Mai asteapta un an si vezi cum o sa fuga baietii dupa tine.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/RuOvn4UqznU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

E si foarte simpatic doctorul si cu umor.

Edited by Kean, 14 August 2021 - 15:12.


#28
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,725
  • Înscris: 10.12.2006
Jason Fung
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/5qJeICPLQpk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#29
Varonul

Varonul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,225
  • Înscris: 02.06.2021

View PostWinc, on 14 august 2021 - 12:26, said:

Am deschis acest topic ca sa intreb daca pot slabi mult intr-un timp scurt fara sa ma aleg cu pielea lasata, nu ca sa fiu criticata.
1 kg pe saptamana e ok sa dai jos.
Daca faci foamea rau te vei ingrasa mai rau dupa ce vei incepe sa manaci normal. O sa ajungi nu la 85kg ci 100.

#30
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013

View Postloock, on 14 august 2021 - 14:35, said:

Cine a trollat recomandand asa ceva - paine ?

Eu am scris sa elimine carbohidratii
Nu vorbeam cu tine, vorbeam cu initiatoarea.

#31
mircea812

mircea812

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,936
  • Înscris: 08.06.2005
Ce recomanda domnii din clipurile de mai sus ar trebui sa curga non stop la tv intre reclame. :)

#32
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,610
  • Înscris: 24.10.2015

View Postmircea812, on 14 august 2021 - 13:13, said:

Nu mai manca carbohidrati procesati...serveste mesele doar intr-un interval de 8 ore din cele 24. In restul de 16 ore bei doar apa. Alege intervalul in functie de viata ta sociala.


Nu trebuie sa te infometezi ca sa slabesti.

Pai daca nu mananca 16 ore din 24 crezi ca nu se infometeaza?

View Postloock, on 14 august 2021 - 14:35, said:



Cine a trollat recomandand asa ceva - paine ?

Eu am scris sa elimine carbohidratii chiar mult mai strict de atat, inclusiv legume cu pulpa groasa cu amidon, ba chiar si mere pt ca incredibil dar un mar are 17 grame de net carbs...
Renuntarea la fructe e singura chestie care pare mai de speriat, mai ales pt cineva obisnuit sa consume zilnic doua fructe, un golden verzui si fie o banana fie o portocala, plus altele din cand in cand, mango, kiwi, pomelo, mandarine, pere, etc., insa pt keto nu au ce cauta in alimentatie, toate au glucide si te arunca din ketoza.

Singura exceptie e zeama de la o jumatate de lamaie mica in salata, plus otet de cidru de mere bio.
Si eventual cateva fructe de padure, o manutza nu mai mult, niste mure, sau coacaze, afine, dar doar de gust, doua linguri nu mai mult.

Albusul de ou luat separat nu e bun, are indice mare de insulina-trigger, insa natural impreuna cu galbenusul si cu niste branza grasa de capra si niste unt de capra e OK.

Dincolo de asta, referitor la ce am scris mai sus, am scris repede de pe telefon, scuzati erorile de tastare, nu m-a lasat sa editez. ( metabilism, ketiza, etc.; I e langa o pe tastatura telefonului...).

Dar de ce e musai sa tina keto?

#33
BucsaMobilul

BucsaMobilul

    Bucșeanul

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,839
  • Înscris: 02.11.2016
Nu te critic, nu vreau să te blamez cu nimic. Vreau doar să-ti zic că slăbitul printr-o dietă din care zici tu (un ou pe zi) e imposibila. Și nu că nu ai slăbi, ai slăbi. Dar gândește-te când termini și ești mulțumită, după ce faci? O să revii la obiceiurile vechi 100%, și, pui la loc. Am dreptate nu? Așa că tu care crezi că ar fi o soluție mai bună?

#34
MariusEXxTREME

MariusEXxTREME

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 15.07.2020
Este posibila dace este combinata cu mult, mult sport

#35
wb626ek

wb626ek

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,392
  • Înscris: 05.11.2014
Cauta dieta rina.

#36
mircea812

mircea812

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,936
  • Înscris: 08.06.2005

View Postvinciun, on 14 august 2021 - 21:19, said:

Pai daca nu mananca 16 ore din 24 crezi ca nu se infometeaza?

Pai nu trebuie decat sa ''sara'' peste micul dejun. Mananca la pranz la 12-13.00 apoi la cina la cel tarziu 19-20.00.

2000 si ceva de calorii din legume, carne, fructe(mai putine) in astea doua mese. Ti se pare infometare? :)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate