Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Carnea tocata --feluri de pregatire
Last Updated: Aug 07 2021 08:34, Started by
mierlow
, Aug 06 2021 20:54
·
0
#1
Posted 06 August 2021 - 20:54
dintr-un rest de carne de porc tocata din care am facut ardei umpluti, ciorbita de perisoare si din care mi-a mai ramas, ce mincare mai pot face
in asa fel incit sa nu se simta la gust carnea tocata? |
#2
Posted 06 August 2021 - 22:46
Nu prea înțeleg întrebarea. Ce vrei să se simtă la gust, cartof prăjit?
Eu când am carne tocată fac ragu, iar dacă nu îl consum pe tot, îl bag la congelator. Merge la lasagna, la paste bolognese, e super. Ca parte proastă, e timpul de preparare, care sare de 4 ore. |
#3
Posted 06 August 2021 - 23:14
Quesadillas cu carne si jalapeño. Serveste inainte si o litra de horinca sa-ti taie din greata.
Edited by __Dan__, 06 August 2021 - 23:15. |
#4
Posted 06 August 2021 - 23:25
Pizza, o tarta in genul "quiche Lorraine", varza a la Cluj, musaca de cartofi sau mamaliga in straturi, poti incerca sa faci.
|
#5
Posted 06 August 2021 - 23:26
Chiftelute la cuptor. Mai adaugi cateva legume si condimente si le dai la cuptor la 200 gr C pt 20-30 minute.
Dar cat de mare a fost acel rest de carne tocata de ti-au iesit 2 feluri si ti-a mai ramas si pt al 3-lea si cat orez ai pus la fiecare fel? Edited by crazyalex86, 06 August 2021 - 23:30. |
#6
Posted 07 August 2021 - 00:18
Mai simplu, mai gustos dar mai putin sanatos: chiftele prajite in ulei
|
#7
Posted 07 August 2021 - 03:02
Chilli con carne si smantana ( grasa, ideal de capra).
Pui sos tomat, si multa boia iute, si la sfarsit cand nu mai e fierbinte adaugi si mult chilli sau multa ciusca / peperoncino macinat fin sau mult chilli Scotch Bonnet, suficient incat sa fie imposibil de mancat fara smantana si chiar si cu ea sa fie un mare challenge. Eventul pui si niste ulei de masline bun in mancare, care ia si el din taria chiliului. Ai vrut sa nu simti carnea - asta o sa ai, dar o sa simti chilli. Poti sa pui si busuioc, cimbru si piper. Edited by loock, 07 August 2021 - 03:05. |
#8
Posted 07 August 2021 - 07:11
Chiftele, chiar azi dau o fuga la auchan sa iau carne sa fac chiftele ca mi s-a facut pofta
|
#9
Posted 07 August 2021 - 07:15
Pui restul de carne la congelator și îl folosești la următoarea ciorba de perișoare. Eu asa procedez, pun perișoarele deja modelate într-o cutie de plastic, în congelator.
|
#10
Posted 07 August 2021 - 08:34
Multumesc pentru sfaturi.
corinadaniela, on 07 august 2021 - 07:15, said:
Pui restul de carne la congelator și îl folosești la următoarea ciorba de perișoare. Eu asa procedez, pun perișoarele deja modelate într-o cutie de plastic, în congelator. Nu am pus orez in toata carnea, dar am facut din acel rest o amestecatura cu spaghete fierte separat fara sos complicat, doar rosii la cutie si ceva cimbrisor. Gustos! |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users