![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
ajutor pt.un forum
Last Updated: Apr 03 2006 14:42, Started by
CorneliuB
, Mar 31 2006 09:12
·
0

Posted 31 March 2006 - 09:12

Am si eu o rugaminte la cei care stiu mai multe:cum se poate face si pune un forum pe un site?;ce programe se folosesc?;exista tutoriale?
Pt.cei care vor sa-mi raspunda : [email protected] Multumesc! |
Posted 31 March 2006 - 15:49

Posted 31 March 2006 - 16:00

cel mai raspandit , dar nu cel mai bun , este phpbb ( www.phpbb.ro , www.phpbb.com ) . si vezi ca au un README.txt , in care scrie ce si cum
![]() bafta |
Posted 31 March 2006 - 16:04

orice forum vine cu un fisier in care scrie cum se instaleaza, citeste-l. daca te blochezi, atunci poti sa pui intrebari aici.
acum nu te supara, dar trebuie ca sa depui si tu un efort minim, nu se poate sa primesti totul mura-n gura (asta ca sa nu mai zic ca nu ne-ai spus nici macar detaliile elementare, gen la ce forum te referi). |
Posted 03 April 2006 - 11:50

orice forum vine cu un fisier in care scrie cum se instaleaza, citeste-l. daca te blochezi, atunci poti sa pui intrebari aici. acum nu te supara, dar trebuie ca sa depui si tu un efort minim, nu se poate sa primesti totul mura-n gura (asta ca sa nu mai zic ca nu ne-ai spus nici macar detaliile elementare, gen la ce forum te referi). Ok,scuze.Am incercat sa gasesc informatii,chiar si pe google,dar probabil nu am stiut ce sa caut.Deci chestia sta in felul urmator:am un site si as dori sa pun si un forum pe el,cu cateva rubrici de ordin general.Nu am gasit nici un tutorial care sa ma indrume.Stiu ca pot vedea source la orice pagina,dar multe sunt scripturi java la care inca nu ma pricep.Caut un program,site sau pagina care sa ma indrume,sau sa me invete pasii. Multumesc ! |
Posted 03 April 2006 - 11:53

ia d-aici : http://www.simplemachines.org/ forumu, gasesti host pe care poti sa instalezi ... si instalezi
![]() |
Posted 03 April 2006 - 14:42

tot ce iti trebuie in principiu este un hosting cu suport de MySQL si php. apoi descarci arhiva de pe phpBB si incarci tot continutul ei intr-un folder de pe server. citesti readme.txt-ul recomandat de catre baieti mai sus si mai departe e poveste
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users