Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac
 Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim
 

Auto (meister) Group. Hotie pe fata...

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#19
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
Eu va urez la amindoi, sa dati in toata viata voastra, doar de mesteri dinastia ce cer legal, 200-250 lei manopera / minut. Daca tot vi se pare normal un astfel de pret pentru Ro, va urez sa-l platiti toata viata voastra, de fiecare data cind aveti nevoie de un mester.

Baliverne spuneti voi, pentru ca nu intelegeti legile, deoarece asa cum a spus si Cristian, in Ro legea zice ca pretururile practicate trebuie sa fie afisate clar si vizibil, in orice unitate prestatore de servicii. Asa ca povestea voastra despre cerere si oferta in capitalism sint baliverne vazute prin filemele americane (ireale), deoarece chiar si in capitalism, oferta trebuie sa fie transparenta si afisata. Ori daca tu nu ai afisat ca practici peste 200 lei manopera pe minut, nu poti cere o astfel de manopera, in mod legal. Mai cititi si voi legile capitalismului si nu va mai uitati la filme.

LE
Hai totusi sa va dau apa la moara, ca sa puteti spune ca nu am dreptate Posted Image
Acum am citit pe net, ca in 2 septembrie 2020 sa abrogat legea care te obliga sa declari adaosul comercial practicat.
Nu stiu daca sa abrogat si afisarea si declararea prestarilor de servicii. Nu mai stau sa caut "astazi" insa este posibil sa fie abrogata si treaba asta.

Ramine totsusi in vigoare urarea. Sa dati toata viata doar de mestri buni si priceputi, care stiu ce-i aia oferta si sa va taxeze pe masura Posted Image

Edited by florin71_skoda, 01 August 2021 - 23:13.


#20
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Doamne mulțumesc ca are frate-meu service.

Și doi, dacă nu ar avea, și m-aș duce la un service și primul lucru anunțat de patron (cum as dori sa fiu si eu) ar fi ca la el e oricum dar nu ieftin i-as mulțumi frumos, as pleca, și la câteva zile i-as trimite pe cap Anafu, Garda de mediu și Itm ul. Ca și eu sunt oricum dar nu fraier.
De aia nu dam înainte ca e plină țara de ciumeți din ăștia jepcari.


#21
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Domnule #ketakeaneuropean, asa crezi ca functioneaza in tarile cu apa calda? Ca vii tu si, daca nu iti convin preturile, incepi cu ANAF, ANPC, ITM* si altele? Poa' ar fi cazul sa te gandesti mai bine cum e cu statul pe loc si de ce, domnule #ketakeaneuropeancudrepturi.

*Poate ai uitat de Tribunalul Virtual-Popular al Preturilor Corecto-Decente. Un fel de mercurial, ca sa vina statul sa stabileasca preturi pentru ca altfel sunt furati oamenii (prin pret, nu uita).

Si cica Romania a iesit din comunism. LOL.

View Postflorin71_skoda, on 01 august 2021 - 23:12, said:

oferta trebuie sa fie transparenta si afisata. Ori daca tu nu ai afisat ca practici peste 200 lei manopera pe minut, nu poti cere o astfel de manopera, in mod legal.
Bineinteles ca trebuie sa fie afisata. Dar valoarea ei nu are cum fi ilegala si nici hotie.

Cum adica sa fie transparenta - e fixa, nu se negociaza? Deci toti aia care vor o reducere, o samanta, o maslina, un discount sunt non-capitalisti? Macar sa stim si noi o treaba.

Edited by dexterash, 01 August 2021 - 23:30.


#22
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Hai bre da-o dreacu de oferta, doojdemilioane manopera la mașina aia care nu mai face ea atât?

Dacă ți-e ok oferta du-te tu la ei.
Eu zic ca e ok ce-a făcut colegul ca a avertizat lumea ca sunt jepcari.

Ești mecanic sau cum ?

#23
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008

View Postdexterash, on 01 august 2021 - 23:28, said:

...  e fixa, nu se negociaza? ...

Da tu unde te crezi ? La piata de zarzavaturi ? Negociezi cu tata Floare pentru o legatura de patrunjel si cind ajungi acasa, o sa-ti spuna sotia ca de fapt ai cumparat leustean? Posted Image


Daca insisti, negociem. In loc de 200 lei minutul, pe tine ca te cunosc de pe forum te costa 250 lei minutul. Nu-i buna negocierea ? Mie personal mi se pare foarte buna Posted Image
Dca insisti, sa negociem inca o data (ca asa este in capitalism si in filmele cu mafioti), pot salta si la 300 lei minutul, ca te cunosc si-mi esti prieten. Pentru tine maresc pretul de cite ori vrei tu :D

Edited by florin71_skoda, 01 August 2021 - 23:42.


#24
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Ete ce meseriași sunt gunoaiele astea de le ții partea:

“scumpi si neprofesionisti. exemple : mi-au inlocuit bateria de pe masina si a mea era pusa pe standul lor din birouri la vanzare , relee stricate si apoi cand am realizat au luat de pe o masina din service de la cine stie cine fara ca proprietarul sa stie vreodata ca i sau luat piese , la montajul motorului am descoperit in alt service ca unele tuburi erau montate invers . si lista poate continua . clar masina nu au reparato 100% dar erau buni a da din umeri toti , incepand de la seful cel mare pana la mecanici  . aveau tot timpul scuza ca asa era cand am adus-o. Clar nu recomand absolut deloc . Fiti atenti la ce aveti pe masina sau mai bine mergeti in alta parte . indiferent unde e  mai bine jur





Și da, consider ca dacă un bișnițar din asta ordinar încearcă sa ma păcălească, e frumos sa ii trimit și eu niște prieteni pe cap, sa vedem cât de bine sta cu actele, cu Autorizațiile, cu avizele, dacă tot e așa de legal sa aibă manopera de 5 ori cât la altii.

Oricum, hilar prietenul colegului ce se ocupa cu transporturi.
Ăla cu “la mine nu e ieftin”

“Buna ziua am o problema cu mașina as vrea sa va uitați la ea și sa îmi spuneți cum se poate remedia.
Da domne da la mine nu e ieftin.
Bun, dar puteți sa o reparați?
Nu, dar la mine nu e ieftin.”

#25
Webbbob

Webbbob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 636
  • Înscris: 22.03.2019
@OP e bn ca ai postat sa ne ferim de ei, merci.

#26
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

View Postdexterash, on 01 august 2021 - 23:28, said:

Domnule #ketakeaneuropean, asa crezi ca functioneaza in tarile cu apa calda? Ca vii tu si, daca nu iti convin preturile, incepi cu ANAF, ANPC, ITM* si altele? Poa' ar fi cazul sa te gandesti mai bine cum e cu statul pe loc si de ce, domnule #ketakeaneuropeancudrepturi.

Nu domnu avocat al jepcarilor, nu așa funcționează.
Funcționează pe principiul ca dacă ești un gunoi, sa te aștepți sa primesti la fel.

Aia fura de pe mașinile lăsate la ei bre, ce încerci tu sa ma iei la mișto și aia de fapt is niște ciordei...


#27
cristian_puscasu

cristian_puscasu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 21.09.2020
waterman: Te agiți degeaba. Eu doar am subliniat o apucătură tipic românească, dar complet greșită, pe care tu încerci s-o perpetuezi aducând fel și fel de argumente, toate irelevante. O unitate service are prețurile afișate. Micii, mari, extravagante... cum or fii ele, SUNT AFIȘATE!!! Dacă tu le ignori, înseamnă că sunt ei hoți?! Înseamnă că te-au ”furat”? Că au încercat să te țepuiască?!
Sau mai mult... că nu sunt profesioniști?
Cum ajungi la concluziile astea, când în realitate tu de fapt n-ai avut bani să plătești niște prețuri pe care le-ai ignorat din capul locului?
Căci despre asta vorbesc eu aici. Nu știu cine, ce e service-ul în discuție, habar n-am ce fac și ce nu fac ăia acolo și nici nu mă interesează. Dar e deranjantă ipocrizia semenilor, atunci când stagnează în mentalitatea asta de turmă îndobitocită.
Căci asta a făcut inițiatorul... s-a bășicat că i-au cerut prea mulți bani și i-a făcut cu ou și cu oțet, public! De unde știm că poate lucrurile nici n-au stat așa, în realitate?!! Căci ăia n-au cum să se apere...
Tot ce am spus eu a fost legat de spusele lui, proprii și personale.
Iar prietenul meu cu service, consider că face foarte bine așa. Să priceapă berbecul care nu se uită la prețuri, că o să coste scump și dacă nu-i convine să plece înainte de a se ajunge la discuții. Plus că treaba pățită de el, a fost și după ce l-a prins ora 3 dimineața, cu încă un băiat de-al lui, lucrând la mașina omului, că deh... el a vrut să se țină de cuvânt, cu toate că i-au ajuns piesele după-amiază târziu. Și dimineață, s-a apucat clientul s-o porcăiască pe biata fată în birou că l-au jefuit la drumul mare...

#28
florinel

florinel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,108
  • Înscris: 29.06.2005
Prietene @cristian_puscasu.

Cred ca ai citit printre randuri - poate trebuie sa repet:

Duc masina pentru o problema specifica: - verificare franare spate dreapta.
Primesc estimare pentru altceva - 2000 lei .
Problema pentru care a fost lasata masina   "a fost scaparea noastra".


Intelegi?
Daca duc masina cu "are un bec ars" -  ma astept ca un meserias sa-mi spuna: "Costa 300 lei de schimbat becul". Sau " becul e bun, instalatia e defecta, costa x lei reparatia"
In nici un caz nu duc masina pentru un bec ars si primesc estimare pentru vopsit ; " am uitat de bec, dar tot trebuie vopsita" .

Asta spune tot ce trebuie despre profesionalismul alora care ar trebui "sa ma inchida in 5 minute"....de care pomenesti tu.


Oricum - ai dreptate intr-o privinta - ar fi trebuit sa aiba preturile afisate. Nu le au. Poate ar trebui sa reclam undeva...

Nu m-am basicat pentru ca au cerut prea multi bani. Ci pentru ca au cerut bani pentru altceva decat am solicitat eu -  si da, mult prea multi pentru manopera care nu era necesara si care nu ar fi rezolvat problema pentru care a fost dusa masina acolo.


Vis-a-vis de prietenul tau care a deschis service - mult succes. Chiar daca e scump - sa incerce sa fie corect fata de client si lumea o sa vina. Daca "scump" inseamna situatii ca cele prin care am trecut eu... atunci o sa aiba parte de reclamatii.




Nu pot sa nu remarc , apropo de atitudine, avocatii service-urilor, cei care "au un prieten" - unde orice orice mecanic de acolo "te inchide in 5 min" cu cunostintele lui vaste. Tu, un agarici, care nu esti in stare sa-ti cureti un butuc si sa reglezi niste saboti - esti inchis in 5 minute de marele mecanic, atoatestiutor, care prin inlocuirea arcurilor ti-ar fi rezolvat problema sabotilor.....
Aici e diferenta intre un service bun si unul prost - indiferent de preturile practicate. Un service jepcar si necinstit risca sa dea explicatii la cate unul din asta care mai stie cu ce se mananca....

#29
florinel

florinel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,108
  • Înscris: 29.06.2005

View Postcristian_puscasu, on 01 august 2021 - 22:06, said:

Hai să recapitulăm, dar să ținem cont cu toții că aici este EXCLUSIV varianta ta de poveste!
Te-ai dus la service și ”ai cerut” niște servicii. Nu te-a tras nimeni cu japca înăuntru, nu?
N-ai verificat lista de prețuri (este afișată, conform legii).
A doua zi, primești telefon și te notifică vis-a-vis de constatarea lor, suplimentar față de ce ai cerut tu... adică arc rupt, de care tu nu știai (deși susții că e bine întreținută). Îți transmit și că ei nu fac improvizații la AC (foarte normal dealtfel, deși tu vezi asta ca o incompetență).
Apoi întrebi despre cost și ți se spune 2000 lei. Ți se pare mult și începi scandalul cu ei...
...
Și vii pe forum și începi să-i bârfești și să-ți expui propriile concluzii.
Hai să-ți spun și eu o concluzie!
”Bășinile” costă! Mult. Întotdeauna au fost scumpe, deci a face pe miratu'  că ”vai ce prețuri au la service”, denotă că nu știi pe ce lume trăiești. Dacă mașina aia era ”bine întreținută” cum spui tu, trebuia să știi că service-urile sunt scumpe. Ah... sau tu te referi la faptul că schimbi tu cu mâna ta diferite repere, sau vreun Gigel cu două chei? Asta crezi tu că înseamnă mașină bine întreținută?!...
Iar reproșatul refuzului lor de a face improvizații, sau comparatul prețurilor găsite pe net cu prețurile lor nu are nici o legătură cu profesionalismul lor. Pariez că oricare din mecanicii ăia de acolo, te'ncuie în 3 minute, din orice poziție... oricât de tehnician ești tu!
Cu topicul ăsta n-ai făcut decât să-ți publici benevol propria ipocrizie... nimic mai mult.
P.S. Un foarte bun prieten și-a deschis service în martie. Bani mulți băgați acolo, inclusiv fonduri... Și fix din prima zi a avut parte de ”revoltați” din-ăștia... Și acum le spune tuturor, din primul moment, că respiratul în curtea lui costă bani!
Dupa cum am precizat - am ceva experienta in domeniu.
O sa comentez povestile tale - ca imi plac povestile despre profesionalism. Sunt pasionat, sa stii.
- arcul rupt, pe spate - vorbim de o bucatica de maxim 3-4 cm din capatul superior - lucru care nu afecteaza vizibil pozitia masinii. Sunt curios daca tu te bagi zilnic sub masina ca sa verifici daca nu si cativa cm de arc rupt.
- montajul compresorului de AC. Aici chiar imi place. Esti electromecanic, tehnician, Dumnezeul meseriasilor in domeniu. Gasesti fire legate, acolo unde ar fi trebuit o mufa.
In lumea mea, ai 2 optiuni:
1. "improvizatia" - adica montezi fix la fel, legi 2 fire. Fiind mufa, nu siguranta/releu...etc - rolul ei este doar de a asigura montare/demontare usoara; nu are nici un rol de protectie a instalatiei. Deci tehnic se poate accepta improvizatia de tipul asta. Evident - poti refuza, pe principiul rigiditatii in gandire (suntem ca nemtii , ma) si atunci propui clientului varianta
2. Lucrul bine facut - se comanda mufa necesara. Se sertizeaza pinii, se monteaza in mufa. Problema rezolvata corespunzator si aferent!
Totusi - ii prezinti clientului variantele. Ca un adevarat meserias care incuie in 3 minute.
In momentul in care spui " aaa, pai noi nuuuuuu....." ai spus tot.
Ia explica-mi si mie, ca eu sunt ipocrit, prost si deja incuiat de 3 minute -  ce inseamna o masina bine intretinuta.
Un service dotat tehnic (asta fata de remarca Gigel cu 2 chei) -  este un service bun? Un zugrav cu ultima generatie de pensule e un zugrav bun? Un fotograf cu cele mai scumpe scule e un fotograf bun?

Eu consider ca o masina bine intretinuta este aceea care primeste piesele necesare, la momentul necesitatii. Uneori chiar mai devreme.
Piese montate corect, cu toate accesoriile necesare (garnituri, suruburi..etc) noi. Si montajul facut " ca la carte" - curatat/gresat/aliniat/reglat...etc. Indiferent ca e facut de Gigel cu 2 chei sau de mega servisul cu mecanici incuietori.
Care functioneaza corespunzator, in parametri si trece ITP-ul pe bune. Care nu prezinta martori, erori, zgomote normale in functionare.

Nu a mai mers editarea, asa ca am facut dublu topic, din pacate.

#30
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,417
  • Înscris: 24.02.2017
Cele mai tari tepe se dau la femei. Chiar Sambata trecuta am fost la un mecanic care lucreaza independent. Are garajul lui. La randul lui lucreaza la Renaul, intamplator.
Imi povesteste de mecanici care vin la el cu placute de frana, ulei (sigilate) de vanzare. De unde le aveti bai fartilor la preturile astea bune ?

Pai sefule, vin oamenii cu masini noi (notoare implicit noi), la schimbam placutele in felul umator: una noua, una uzata, una noua, una uzata. Uleiul la fel. La revizie, scurgem jumate din ulei iar pana la full completam cu ulei curat, nou. Restul de ramane noua. Filtre... unele le schimbam, altele nu.
Cam asta e pe la VW, Toyota si multi altii.   Deci ideal e sa stai langa ei sau cat mai aproape cand umbla la ceva.

#31
cristian_puscasu

cristian_puscasu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 21.09.2020
Mașină bine întreținută e aia întreținută conform specificațiilor producătorului.
Și totuși, diferite postările... una se înțelege din prima postare și alta acum.
Dar repet, nimic din ce ai povestit (cel puțin în postarea inițială, căci ulterior doar o scalzi) nu justifică concluziile tale acuzatoare. Oamenii te-au sunat să te anunțe de probleme suplimentare, nu ți-au trimis un hitman la ușă să le și plătești. Dacă te-ai inflamat din atât și ai plecat de acolo, să fii sănătos... ei n-au mai apucat să-ți verifice problema reclamată inițial, atâta tot! Iar încercarea de a vopsi situația în favoarea ta este copilărească. Ăia au descoperit arcul rupt când au ridicat mașina să vadă ce-i cu roata dreaptă spate... te-au sunat, tu indignat de costuri ai spus nu și te-ai dus și ai luat mașina de acolo. Așa s-au desfășurat de fapt treburile, dacă e să citim printre rânduri...
Nu se vede niciunde ”hoția” de care vorbești în titlul acestui topic. Nici măcar în neafișatul prețurilor, deși sincer... mă cam îndoiesc de asta.
Off topic
Marțea trecută, veneam destul de tare către casă. 32 de km până să ajung, 38 de grade afară... diiing în bord, acul la apă pe roșu, climatizarea se oprește, mașina începe să scadă viteza, turometrul la ralanti... Opresc sub niște copăcei pe marginea drumului, dau s-o turez, nu sare de 1500 ture. O las pornită, ridic capota, nimic vizibil, dar ventilatorul din fața radiatorului (ăla electric) nu se învârte... aprind o țigară și stau cu ochii lipiți de acul de la temperatură. Pe la jumatea țigării realizez că scade temperatura... aproape imperceptibil, dar scade. Bun, deci apă este... opresc motorul! Zonă rurală, deci google nu-mi dă nici un service în zonă. Avarii, pun triunghiul pe cârlig, fac semn la câteva mașini, mă ia un băiat până în primul sat (comuna Pui, pentru cine cunoaște zona), la vreo 3 km. Întreb la prima terasă de vreun meșter prin zonă, primesc vreo două nr de tel., sun, unul nu răspunde, celălalt nu e în zonă momentan. Așa că sun un prieten să-mi dea nr de tel de la cineva cu o platformă, îl sun pe respectivul îi spun ce și cum, ăla zice ok, mă-ntorc la mașină. Vine platforma după vreo 45 de minute (lucrări pe drum), o urc și pornim. O oră mai târziu, jos cu ea la service (nu la prietenul meu, el e în alt oraș). Le povestesc ce s-a întâmplat. Băiatul zice ”Las-o aici și te sun după ce vedem ce și cum. Nu știu când o să fie, că ai venit pe nepusă masă și uită-te ce-i aici!”.
A doua zi, pe la 13.00 primesc telefon ”Mașina-i gata, hai s-o iei”.
M-am dus. 680 de lei, înlocuit vas de expansiune! (crăpase)
Plus 200 de lei platforma.
Ce ar fi trebuit să fac?! Să mă cert cu ei că nu m-au sunat imediat ce au constatat ce și cum, deși așa mi s-a spus? Evident că nu. Ce mi-a spus mie băiatul respectiv a fost așa (printre rânduri) ”Lasă că o facem. Dacă sunt probleme mari te sunăm înainte, dacă nu o facem și te sunăm când e gata. Că de-aia ai adus mașina la noi, nu? Că e stricată și nu știi/nu vrei/nu poți etc s-o faci tu. Și ai văzut afișul cu 95 lei/1h de manoperă”
Ah... vas de expansiune mi-l aducea Bardi cu 278 de lei, original. Dar e irelevant prețul, că îmi aduceau vas de expansiune original de BMW. Dacă îmi aduceau din-ăla de se monta el singur (numa' îii deschideam eu capota), atunci da, făceam un tărăboi cu bulangii de la service de toată pomina.

#32
alin2pas

alin2pas

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,329
  • Înscris: 29.01.2008
Așa e, se reasfaltează la ieșirea din Petroșani spre Hațeg zona unde a fost realizată rețeaua de canalizare, dar tot cu asfalt de 5-6 cm grosime, exact pe unde trec TIR-urile cu roțile. Platforma te-a dus unde e mai scump, dar se rezolvă mai repede. În Petroșani sau Petrila găseai unde să fie mult mai ieftin, dar mai aglomerat și nu aveau timp să se ocupe așa repede. Dar nu au găsit probleme la termostate, nici cel de pe circuitul de răcire, nici la senzorul pentru comanda ventilatorului?

#33
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
Cum stam Cristian ? L-ai intrebat pe prietenul tau cit ar fi costat sa schimbe pe spate la un Corsa C, 2arcuri, 2 flanse si 2 bucsi ? Sau ai uitat ?

La tine teapa a fost foarte mica (la prima vedere). Ti sa montat un vas de expansiune ieftin, care cu adaos cu tot probabil ca ar fi costat 280 lei, sa completat cu antigel de 10 lei, sa lucrat 1-2 ore care ar fi insemnat maxim 190 lei si in total ar fi trebuit sa fie pina in 480 lei. dar cum aveai BMW si erai grabit te-au tepuit cu 200 lei. Daca ai fi primit un deviz, ai fi vazut ca ai fost tepuit si ca lucrarea nu are cum sa coste 680 lei. Dar asa, ai platit la negru, fara chitanta, fara deviz, fara nimic. dar ai fost multumit ca ai stat 1 zi fara masina si ai fost tepuit de minim 200 lei. Asa o fi in capitalism.

Teapa a fost mica la prima vedere, deoarece vasul ala de expansiune nu a crapat de prost ce era. Tu ai alte probleme la masina ce au dus la crapatul vasului de expansiune, asa ca teapa este si mai mare, deoarece ei nu au inlaturat cauza. Asa ca eu zic sa-ti suni prietenul, sa-i spui si lui povestea si sa vezi el ce parerea are.

Edited by florin71_skoda, 03 August 2021 - 00:23.


#34
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Prietene @cristian_puscasu +1.Tot respectul din partea mea.
Eu nu eram de acord cu reparatia, nu ii plateam. Il puneam sa dea jos vasul de expansiune al lui și sa pună la loc, sa aducă mașina in aceeași stare la care a întrat pe poarta serviceului. Ai plătit ff multi bani 680lei.

Pariez ca doar a completat cu un mix antigel +apa distilata, nu a schimbat tot antigelul

Edited by 220v, 03 August 2021 - 00:20.


#35
cristian_puscasu

cristian_puscasu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 21.09.2020
Am factură, deviz de lucrare, bonul de la pos și 34 de puncte pe ceva card de fidelitate (mi l-au făcut ei pe loc).
Am plătit vas de expansiune, senzor/termostat, amestec antigel, ceva garnituri și manoperă. Cauza a fost presiunea mărită din cauza senzorului/termostatului prăjit (e montat în cu*** vasului de expansiune), 38 de grade afară și 140km/h+... mașina a intrat automat în safe mode.
Vas de expansiune - 304lei, senzor - 88lei, kit montaj - 4lei, manoperă - 226, amestec antigel - 56lei.
Azi am făcut ITP-ul și mâine mă duc iar la ei, că mi-au găsit un burduf de planetară crăpat.

Despre ce țeapă vorbești?! Sau ce plată la negru, tot îndrugi acolo?!

#36
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Pai e bine pretul la manopera 226ron, domnule. Respect.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate