Tiroida
Last Updated: Nov 07 2022 16:57, Started by
csforever82
, Jul 30 2021 18:20
·
0

Posted 30 July 2021 - 18:20

Buna ziua! Am tot deschis eu topicuri despre anxietatea mea , si acum intr un final am fost la analize pentru tiroida si doamna doctor mi-a spus ca am anticorpi prea multi mi-a dat tratament seleniu si ca am putin la glanda tiroida acele t3 tsh marite. Mi-a facut si ecografie la tiroida si mi-a spus ca nu este marita pe ecografie doar la analize. Mi-a zis ca imi da euthyrox jumatate de pastila de 25 sa iau si sa repet dupa analizele. I am spus simptomele de anxietate si mi-a spus ca nu stie daca e de la tiroida o sa vada. Vreau sa intreb daca stie cineva oare simptomele de anxietate sunt de la tiroida? Daca analizele sunt mari si anticorpi ? Multumesc mult
|
Posted 30 July 2021 - 21:42

Înainte de orice tratament hormonal, poate fi avută în vedere și o corelație cu glutenul /intestinul permeabil.
Succesiunea etapelor este Analize (există și intoleranța non-celiacă la gluten) > Excludere gluten > o perioadă de așteptare, de obicei câteva luni. Iar la gluten se poate renunța chiar și daca analizele sunt negative, testul final este o dietă de excludere. Un rol negativ îl au și lactatele. Evident că nu se face primăvară cu o floare. Mulți evită glutenul, dar înlocuiesc cu junk-food GF cu margarină, soia, zahăr sau fructoză concentrată. Deci trebuie identificate anomaliile care ar putea complica situația. ******** Un rol în anxietate îl are ph-ul acid din creier. Un experiment simplu ar putea fi megadozele de cărbune activ, 30-40 g pulbere /80 kg greutate corporală, departe de mese. Schimbarea de dispoziție care urmează, este corelată cu extragerea excesului de uree din organism, rinichii putând să lucreze mult mai eficient. Are Some Psychiatric Disorders a pH Problem? |
Posted 30 July 2021 - 21:52

@initiator
Esti femeie? Daca da, cum stai cu viata sexuala? E doar o intrebare, ca are legatura cu tiroida si mai ales cu anxietatea. La barbati, nu stiu, ca nu am avut de-a face cu ei ![]() |
Posted 31 July 2021 - 04:11

1. Seleniu este un fel de placebo.
2. Eu practic nu mai am glanda tiroida din cauza ASLO (anticorpi anti-streptolizina O). Se numeste tiroidita autoimuna Hashimoto. Daca si la tine sunt crescuti anticorpii, cu timpul glanda ritoida va fi afectata -> dozeaza TSH la cateva luni. 3. Cred ca anxietatea are alte cauze. |
Posted 06 August 2021 - 17:28

Si eu eram anxioasa, si inca sunt, si la fel mi sa depistat TSH-ul la 7.89 in toamna anului 2020, cu toate ca nu aveam nici-un simptom specific hipotiroidismului, m-a initiat pe euthyrox usor pana la 37.5 mcg, acum sunt la 50 mcg de Euthyrox, lucrurile s-au imbunatatit putin, desi senzatia ca ma strange iar gatul a aparut din nou, urmeaza sa fac din nou o serie de analize, cred ca trebuie sa cresc doza.
Am incercat o vreme sa ma las de euthyrox, cea mai mare greseala, ma strangea gatul non stop (tiroida inflamata),aveam anxietate, ma dureau articulatiile, capul mai ales, deci da , hipotiroidismul netratat da si simptome de anxietate. |
Posted 06 August 2021 - 17:56

Posted 13 October 2022 - 19:10

Buna seara! Sunt operata de tiroidectomie totala de un an, am tsh-ul 0,173 iar medicamentația este 5 zile 1+1/2 capsula si 2zile o capsula, de novothyral 100/20. Este bun acest tratament pentru valoarea tsh-ului?
|
Posted 30 October 2022 - 12:26

TSH la 0.173 suna a hipertirodisim aproape , prea multi hormoni tiroidieni, dar daca tu te simti bine si nu ai probleme , ia in continuare acel tratament la aceasi doza.
|
Posted 07 November 2022 - 16:57

Buna seara! Sunt operata de tiroidectomie totala de un an, am tsh-ul 0,173 iar medicamentația este 5 zile 1+1/2 capsula si 2zile o capsula, de novothyral 100/20. Este bun acest tratament pentru valoarea tsh-ului? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users