![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Turturele diamant. Aveti idee de unde pot achizitiona ( Bucuresti )
Last Updated: Jul 30 2021 18:58, Started by
ChrisRo
, Jul 30 2021 10:40
·
0

Posted 30 July 2021 - 10:40

Salutare,
M-am interesat si as dori sa cumpar turturele diamant ( pt apartament ca animale de companie ). Am incercat si la animax / maxipet dar din pacate primul nu mai comercializeaza iar al doilea nu are pe stoc momentan. Mai stiti ceva petshopuri mari in Bucuresti la care as putea incerca sa gasesc? Multumesc. |
Posted 30 July 2021 - 10:45

Turturelele diamant nu sunt pasari pentru apartament, le chinui. Trebuie tinute afara, in voliera mare, unde se pot misca si zbura in voie.
|
Posted 30 July 2021 - 11:01

Din ce-am citit pe siteurile straine sunt pasari de apartament. Plus ca da, urmeaza sa le iau o voliera mare + majoritatea zilei le voi lasa libere prin apartament.
|
Posted 30 July 2021 - 11:04

Cresc de ani de zile turturele diamant, nu sunt deloc pasari de apartament. Nu ai idee ce mizerie fac, asa-i?
![]() |
Posted 30 July 2021 - 11:07

Nu am nici o problema cu mizeria. M-am uitat la mai multe videoclipuri.
Vroiam impreuna cu iubita sa luam ceva pasari pt apartament ( probabil un cuplu ), si am cautat ceva mai silentios si iubitor. Toata lumea recomanda diamond doves / ring doves. Papagalii au iesit din discutie pe motiv de zgomot ( nu vrem sa deranjam vecinii ). |
Posted 30 July 2021 - 11:23

Posted 30 July 2021 - 18:46

Clara treaba cu curatenia... Vrei sa pui pampersi tuturelelor? Ai idee cata mizerie ai de adunat zilnic, daca zburda libere prin casa? Ai vazut pasari vreodata, sau doar pe youtube?
|
Posted 30 July 2021 - 18:58

Da, am prieteni cu papagali. Oricum s-a rezolvat, o sa fie stoc la maxipet.
Se poate inchide. Multumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users