![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Dovezi importante ale existentei lui Dumnezeu

Posted 20 January 2022 - 07:42

...atheistic religiologist Zenon Kosidowski... în cartea A History of Soviet Atheism in Theory and Practice Recomandări binevoitoare de atei sovietici NU primesc ![]() Omul a scris o carte de istorie. Și tu poți scrie o carte în care, dpdv istoric, să tratezi un aspect al perioadei comuniste pe care ai trăit-o. |
Posted 20 January 2022 - 08:17

...atheistic religiologist Zenon Kosidowski... în cartea A History of Soviet Atheism in Theory and Practice Recomandări binevoitoare de atei sovietici NU primesc ![]() 20. Cu iudeii m-am facut ca un iudeu, ca sa castig pe iudei; cu cei ce sunt sub Lege m-am facut ca si cand as fi fost sub Lege (macar ca nu sunt sub Lege), ca sa castig pe cei ce sunt sub Lege; 21. cu cei ce sunt fara Lege m-am facut ca si cum as fi fost fara Lege (macar ca nu sunt fara o Lege a lui Dumnezeu, ci sunt sub Legea lui Hristos), ca sa castig pe cei fara lege. 22. Am fost slab cu cei slabi, ca sa castig pe cei slabi. M-am facut tuturor totul, ca, oricum, sa mantuiesc pe unii din ei. Iată atitudinea apostolului, pe care tu nu o ai! Isus zicea: ”nu cei sănătoși au nevoie de doctor, ci cei bolnavi”. Dacă ateul este bolnav, căci nu are credință, du-te la el, ajută-l, intră în elementul lui, ”bate-l” cu propriile arme...încearcă să-l convingi, cu blândețe, fără a-i întoarce spatele atât de brutal! |
Posted 20 January 2022 - 09:00

Viata vesnica este una, neprihanirea este alta. Neprihanitii vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu, cei cu fapte bune vor ajunge doar in Imparatia Cerurilor. Intocmai cum faptele bune i-au fost cerute tanarului bogat ca sa mosteaneasca viata vesnica, dar pentru a fi desavarsit trebuia sa renunte mai intai la tot ce avea, apoi sa urmeze lui Hristos. |
Posted 20 January 2022 - 11:31

dark said: 1642657321[/url]' post='28713205'] Omul a scris o carte de istorie. Și tu poți scrie o carte în care, dpdv istoric, să tratezi un aspect al perioadei comuniste pe care ai trăit-o. chiar iti bati capul cu el? omu nu este capabil sa poarte un dialog civilizat…este fanatic, obtuz, agresiv si bantuit de certitudini. Edited by beria81, 20 January 2022 - 11:33. |
Posted 20 January 2022 - 11:52

chiar iti bati capul cu el? omu nu este capabil sa poarte un dialog civilizat…este fanatic, obtuz, agresiv si bantuit de certitudini. Într-adevăr...fanatic...da, este, am observat și eu, oricâte argumente i-aș aduce asupra faptului că Biblia este fake, el o ține tot pe a lui! |
Posted 20 January 2022 - 13:25

chiar iti bati capul cu el? omu nu este capabil sa poarte un dialog civilizat…este fanatic, obtuz, agresiv si bantuit de certitudini.
Într-adevăr...fanatic...da, este, am observat și eu, oricâte argumente i-aș aduce asupra faptului că Biblia este fake, el o ține tot pe a lui! Bah ateiștilor și sataniștilor voi chiar puteți crede că vă merg șarlataniile cu mine? Cu mine, băh? Pfoai de capu' meu! În ce hal cred ăștia că am ajuns! ![]() Să-mi dovedească mie niște pufuleți că Dumnezeu nu există, că omul e Fiul Broaștei, că Biblia e fake și că satana merită închinare! ![]() Pfoai de mine! https://media.giphy....4rxtV/giphy.gif Edited by penticostalul, 20 January 2022 - 13:28. |
Posted 20 January 2022 - 13:36

Parcă te învățaseși cu giphy... acum, Even if you've failed in the past, don't be afraid to fail again, and again, and again....
![]() [ https://i.giphy.com/media/Lk023zZqHJ3Zz4rxtV/giphy.webp - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by dark, 20 January 2022 - 13:39. |
Posted 20 January 2022 - 13:49

don't be afraid to fail again, and again, and again.... ![]() [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/aFkcAH-m9W0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 20 January 2022 - 17:52

[...] Biblia este fake [...] |
Posted 20 January 2022 - 18:09

Poți citi pe topicul cu Discrepanțele, aceste aspecte se discută acolo. Mulțumesc pentru înțelegere!
|
Posted 20 January 2022 - 18:17

Posted 20 January 2022 - 18:44

Posted 20 January 2022 - 18:49

Va intreb , cati dintre voi l-ati intalnit pe Isus Hristos aratanduva o cale de cunoastere mai puti cunoscuta dar intr-un abstract si intr-un declin nemapomenit .... Dupa vom continua o dezbatere pe teme de Existenta Lui Dumnezeu si chear este cu adevarat va spun !
Edited by OnnuTm, 20 January 2022 - 18:49. |
Posted 21 January 2022 - 17:07

I'll be back [ https://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/341/5531/7862085/1/terminator-2.jpg?width=620 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://alteredlines.files.wordpress.com/2011/04/illbebackmerged.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 22 January 2022 - 13:18

Acum 10 minute pe Realitatea au dat o stire cu o minune a lui Dumnezeu care nu este recunoscut de multi si rau fac .
Domnul Teodosie al Constantei a tinut slujba de Boboteaza pe raul Iordan si s-au dat filmarile. In filmare se vede cum atunci cand Teoodosie a aruncat crucea in apa, Iordanul a inceput sa curega Invers, lucru total inexplicabil stiintific. Ce inseamna asta? Ortodoxia din Romania este aceeasi cu cea din Israel si nu s-a pierdut sau modificat. Aici pe forum am expus ca dovada a existentei lui Dumnezeu 3 minuni care se intampla an de an in Israel , una din minuni era si aceasta curgere inversa a Iordanului la tinerea slujbei de Boboteaza de un ortodox. Dumnezeu sa ne binecuvanteze ! Edited by nico123, 22 January 2022 - 13:22. |
|
Posted 22 January 2022 - 14:06

Te referi la clipul asta ?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7ecIWWlyMp8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users