![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
De unde va cumparati filmele?
Last Updated: Nov 03 2022 19:17, Started by
lost_in_a_dream
, Jul 22 2021 20:32
·
0

Posted 23 July 2021 - 07:51

Vazusem mai demult pe oleics la vanzare sute de DVD-uri la 5 lei / bucata. Nu strica sa arunci o privire si pe-acolo...
|
Posted 23 July 2021 - 08:50

Vezi sa nu dai peste unu care vinde DVD-uri piratate pe OLX. Sunt destui si te pacalesc daca nu stii la ce sa te uiti. Au o imprimanta care permite scrierea/desenarea DVD-urilor.
Edited by razor01, 23 July 2021 - 08:50. |
Posted 03 November 2022 - 19:17

M-am uitat si pe OLX. Sunt mai scumpe decat in magazin!
Deci... Mai ieftin decat la eMagarie (vandut de carturesti.ro), adica 25 de lei bucata, exista altundeva? Mi-am cumparat ieri "Lucy" (cu Scarlett Johansson) cu 10 lei, de la Cora. Fac mentiunea ca nu ma intereseaza "Matrix 4". Mi se pare un esec! Deci numai primele 3 parti. ![]() Multumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users