![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Tur Europa 1 an, cu mașina
Last Updated: May 11 2022 14:14, Started by
iceman2hot4u
, Jul 21 2021 17:44
·
0

Posted 21 July 2021 - 17:44

Salutare,
Prin septembrie vrem sa ne urcăm în mașină și să plecăm prin Europa, in jur de un an, poate mai mult. O să fie un fel de work and travel, amândoi lucrând remote, ne permite munca și timpul pe care îl avem pe lângă să facem asta. Momentan nu avem niciun plan bine pus la punct și ne gândeam daca a mai făcut cineva asta, ceva sfaturi, cred că orice este folositor. Probabil o sa ne luam cazări de 5-6-7 zile pe unde stam, pentru a putea vizita cat mai multe locuri. Orice sfat este bine venit. Seara buna! |
Posted 21 July 2021 - 17:57

Cred c-ar trebui să specifici și cât îți permiți să cheltuiești în anul ăsta. Și eventual confortul minim la care nu ești dispus să renunți.
|
Posted 21 July 2021 - 18:04

Suma o să fie în jur de 10k lei pe lună, pentru tot. Daca mai e nevoie, mai putem să plusam ceva dar am vrea sa ne încadrăm ei și nu cred că o să fie o problema. Nu căutăm hoteluri de lux (poate doar daca găsim ceva wow, să stăm o zi, 2) și ne gândeam să mai mergem și prin locuri frumoase unde putem să stăm la cort (o să fie și ala pe undeva prin mașină).
|
Posted 21 July 2021 - 18:10

Posted 21 July 2021 - 18:10

Nu cred ca mai facut nimeni asa ceva la vreme de pandemie.Ar trebui sa ai in vedere valul 4,5 sau care o mai fi.Cazarile s-ar putea fi mai lungi,14 zile de regula la carantina sau deloc daca se inchide si sa te prinda intr-un sat unde nu e nimic de vizitat.Oricum idea e misto,initial am crezut ca esti pensionar.Bafta !
|
Posted 21 July 2021 - 18:14

Posted 21 July 2021 - 18:16

Mulțumesc pentru critica constructivă 🤗. O să avem în vedere știrile in momentul in care o să plecăm. Pana atunci, se pot schimba multe lucruri. Putem să plecăm acum, putem să plecăm peste 1 an, nu are relevanță. Voiam să știm dacă a mai făcut cineva asta, daca găsim un itinerariu, daca are cineva sfaturi și altele.
P.S. Poate la pensie mai dam o tura 🙈. Tsunnnami, on 21 iulie 2021 - 18:14, said: NU VA OPRITI DOAR LA EUROPA! Momentan vrem Europa. Ne întoarcem, mai stăm puțin pe acasă și o să luam un bilet dus spre Asia. Oricum, putem sa schimbam planurile pe drum. |
Posted 21 July 2021 - 18:16

iceman2hot4u, on 21 iulie 2021 - 17:44, said:
Salutare, Prin septembrie vrem sa ne urcăm în mașină și să plecăm prin Europa, in jur de un an, poate mai mult. O să fie un fel de work and travel, amândoi lucrând remote, ne permite munca și timpul pe care îl avem pe lângă să facem asta. Momentan nu avem niciun plan bine pus la punct și ne gândeam daca a mai făcut cineva asta, ceva sfaturi, cred că orice este folositor. Probabil o sa ne luam cazări de 5-6-7 zile pe unde stam, pentru a putea vizita cat mai multe locuri. Orice sfat este bine venit. Seara buna! Ideea este excelenta. Dar nu uita ca in toamna vine apocalipsa profetita,cam din septembrie.Valul 4 si urmatoarele. Poate anul ala preconizat ar fi bine sa-l scurtati la doua luni,maximum.Asta asa,ca sa va obisnuiti.Daca va place,la anu' va continuati periplul. |
Posted 21 July 2021 - 18:18

adisz, on 21 iulie 2021 - 18:16, said: Ideea este excelenta. Dar nu uita ca in toamna vine apocalipsa profetita,cam din septembrie.Valul 4 si urmatoarele. Poate anul ala preconizat ar fi bine sa-l scurtati la doua luni,maximum.Asta asa,ca sa va obisnuiti.Daca va place,la anu' va continuati periplul. Am tot plecat 2-3 săptămâni, o lună, chiar și de când a început pandemia. Nu avem o problema cu asta. |
|
Posted 21 July 2021 - 18:18

iceman2hot4u, on 21 iulie 2021 - 18:16, said:
Voiam să știm dacă a mai făcut cineva asta, daca găsim un itinerariu, daca are cineva sfaturi și altele. Din pacate pentru voi,v-a luat-o altcineva inainte https://www.imperatortravel.ro/ |
Posted 21 July 2021 - 18:35

Posted 21 July 2021 - 18:41

mariovrs zice bine....Depinde insa ce standard de viata aveti...Chiar daca,cu toata bunavointa,la suma declarata tot ceva boschetareala se cheama....Dar,sa nu va tai elanul,poate sunteti mai tineri si entuziasmul e mare....Astept socoteli poate dezbatem....
|
Posted 21 July 2021 - 18:42

Super ideea! Succes! La bugetul propus parerea mea e ca mai bine faceti cumva si va cumparati un camper. Ati economisi multi bani cu cazarile. Nu cred ca va descurcati decat asa la super limita cu circa 2200 eur lunar.
Edited by emil_sv, 21 July 2021 - 18:44. |
Posted 21 July 2021 - 18:56

Camperul costa.
Camparea cu camperul costa si ea,plus accesoriile si necesarul.zilnic. Este posibil ca nu in toate destinatiile dorite sa existe campare specializata. Sunt cateva chestii de luat in seama. Suma de 10.000 de lei poate fi plusata si nu-i neaparat mica. la 30 de euro x 30 de zile ar fi doar 900 de euro cazarea.Un exemplu doar Pentru carburant cu consum de 8l/100 km si 5000 de kilometri pe luna la 1,5 euro litrul ar veni 600 de euro. In total 1500 de euro.Mai raman vreo 700 pentru restul. E mult,e putin?Cine stie. |
|
Posted 21 July 2021 - 19:18

Camper costa.....ca alternativa o rulota modesta....Altfel la plezneala e suferinta.Trebuie sa fii informat bine si sa stii ce sa cauti pe net ca sa dormi ieftin,sa maninci ieftin....Ce mai,nu e concediu sau vacanta,e o aventura...
|
Posted 21 July 2021 - 19:23

Felicitări pentru idee!!!! Vreau și eu!!!!
Vă sugerez ca pentru început să vă duceți spre sud, spre zona caldă a Europei. Să vă petreceți iarna în campingurile din sudul Europei. Ieftin și inedit. Ar fi mult de spus, așa că mai bine vă spun să o faceți. Va fi aventura pe care nu o veți uita niciodată. Dacă sunteți tineri și aveți această energie în voi, atunci nu o lăsați să se piardă! Puteți cumpăra un microbuz SH pe care să-l transformați într-un fel de camper. Nu ar fi cine știe ce efort financiar. Nici nu aveți nevoie de chiar atâtea bagaje, de fapt. Dar v-ar scuti de foarte multe cheltuieli în primă fază. Apoi, dacă treceți iarna cu bine, în sensul că nu veți renunța, mergeți spre centrul Europei, apoi spre nord, să prindeți vara în zona rece. Eu așa aș gândi strategia - în mare. Multă șansă și aveți grijă de voi! |
Posted 21 July 2021 - 19:36

Da,asta cu microbuzu e o idee,un wc chimic si gata...Cind esti tinar nu iti trebuie multe...O duba ...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users