![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Gaia GPS
Last Updated: Jul 22 2021 22:43, Started by
holyday
, Jul 21 2021 13:14
·
0

Posted 21 July 2021 - 13:14

Va salut. Am descoperit de curand o aplicatie pentru harti si trasee turistice,se numeste Gaia GPS. Se poate folosi,gratuit,insa,are si o versiune PRO,cu abonament lunar,in care poti descarca hartile dorite,harti care pot fi folosite offline .As vrea sa cunosc pareri despre aceasta aplicatie din partea celor care au activat deja versiunea Pro. Multumesc.
|
Posted 21 July 2021 - 13:46

Dar lipsește Pietonul-omuleț din GoogleEarth sau nu l-am găsit eu.
Nu are imagini de la Sol? Attached FilesEdited by Mircel, 21 July 2021 - 13:46. |
Posted 21 July 2021 - 13:49

Depinde pentru ce iti trebuie. Pentru auto... nu este cea mai perfecta ptr ca nu ai informatii despre trafic si avertizari...
Din ce vad, are ca suport Openstreet Map, harti create / actualizate de contributori, deci cele mai mari sanse sa fie actualizate conform cu situatia din teren. Edited by danutzu_1069, 21 July 2021 - 13:52. |
Posted 21 July 2021 - 13:59

Din ce stiu e folosita mult in US ptr trasee outdoor/hiking/camping etc
|
Posted 21 July 2021 - 15:03

Nu,aplicatia asta nu este pentru auto,este concepută pentru trekking si hikking.Si nu are vizualizare de la sol,street-view.Cel putin aplicatia gratuita
Am utilizat o vreme AllTrails App,insa m-a dezamagit.Am deschis acest topic ,asa cum am afirmat,pentru ca as dorii informatii de la cei care au versiunea platita,si daca merita. |
Posted 21 July 2021 - 15:27

Da,in US este foarte populara….am intrat pe niste forumuri,insa nu a fost de mare ajutor,ele se refera strict la USA maps. Europa cred ca este cu totul altceva
|
Posted 21 July 2021 - 15:40

Merita versiunea pro in US cred. Ca ai tot felul de harti topo etc. La noi nu cred.
Am vazut o recomandare recent ptr trekking/drumetii in general ptr Romania - https://en.mapy.cz/ edit - are 3D, trasee, aplicatie mobil Edited by pavelescu, 21 July 2021 - 15:42. |
Posted 21 July 2021 - 16:19

Multumesc,am sa verific si aceasta aplicatie.Nu doresc pentru Romania,in special,ci pentru toata Europa
|
Posted 21 July 2021 - 17:11

Eu cred ca e buna daca e facuta de cehi. Au experienta pe partea de drumetii... sunt foarte multe firme cehe de echipament pinguin, trimm, husky, alpinepro, hannah, directalpine, loap, bushman etc.
Edited by pavelescu, 21 July 2021 - 17:12. |
Posted 22 July 2021 - 16:56

Eu cred ca e buna daca e facuta de cehi. Au experienta pe partea de drumetii... sunt foarte multe firme cehe de echipament pinguin, trimm, husky, alpinepro, hannah, directalpine, loap, bushman etc. |
Posted 22 July 2021 - 17:23

La ce te referi cand zici ca nu poti face download la harti?
Vad ca are Offline Maps - harti organizate pe judete ptr Romania. |
|
Posted 22 July 2021 - 22:43

Multumesc Pavelescu,acum am observat, dupa comentariul tau. Nu locuiesc in Romania,sunt in Irlanda.Pe langa Google maps,as mai avea nevoie de un backup,si aceasta aplicatie pare destul de buna...In weekend o pun la ,,proba”
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users