![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cu ce am voie in bagajul de cala si cel de mana
Last Updated: May 16 2022 12:56, Started by
AndreiSmith
, Jul 21 2021 03:48
·
0

Posted 21 July 2021 - 03:48

Va salut, sunt fumator de trabucuri si vreau sa stiu daca am voie sa iau cu mine un cutter de trabuc de tip gilotina si unu de tip V-cutter? Si am inteles ca brichetele anti-vant nu sunt permise, daca se poate sa-mi raspundesti si la aceasta intrebare. Multumesc!
|
Posted 21 July 2021 - 06:11

Intrebi la compania aeriana.
Principial ai voie cu cuterele in bagajul de cala. De bricheta nu știu, dar sunt aproape sigur ca găsești bricheta și la destinație... |
Posted 21 July 2021 - 09:49

Bricheta ar putea sa fie problema, risti sa iti desfaca bagajul sau sa nu il ia in avion. Depinde si de companie si de destinatie.
|
Posted 21 July 2021 - 10:23

Sotia are intotdeauna brichete anti-vant de rezerva in bagajul de cala si una,in mod obligatoriu,in bagajul de mana.Niciodata si niciunde nu au fost probleme cu bricheta.Aud acum pentru prima data acest lucru.
Obiectele taietoare se pun in bagajul de cala,fara probleme.Eu asa imi duc briceagul,oriunde ma duc.Nu m-a intrebat nimeni despre el,niciodata.In cazul tau e mai bine sa le pui acolo.Nu stii niciodata peste ce fel de functionari plini de zel gasesti (in tarile UE ai toate sansele sa-i gasesti,sunt patit) In cel mai rau caz,iti pui trabucele gata pregatite/taiate in bagajul de mana.Sa ai in vedere doar numarul/bucatile permise de fiecare tara in parte. |
Posted 21 July 2021 - 10:25

Posted 21 July 2021 - 22:54

La ,,cala,,poti! Si .....atat! Cred ca-I primul tau zbor??!
|
Posted 30 April 2022 - 19:48

Va salut! Știți cumva daca pot trece cu 2 pachete de țigări sau cu iqos și heets in bagaj de cala chiar daca sunt minor? Am tot căutat însă nimeni nu menționează vârsta ci doar cantitatea legală. Vreau sa știu dacă îmi vor arunca pachetele dau nu. Va mulțumesc mult!
|
Posted 30 April 2022 - 19:56

Va salut! Știți cumva daca pot trece cu 2 pachete de țigări sau cu iqos și heets in bagaj de cala chiar daca sunt minor? Am tot căutat însă nimeni nu menționează vârsta ci doar cantitatea legală. Vreau sa știu dacă îmi vor arunca pachetele dau nu. Va mulțumesc mult! |
Posted 02 May 2022 - 10:22

Depinde unde zbori.
Europa? Nicio problema. Turcia, Georgia? Probabil nicio problema. Sri Lanka? Dacă ești prins e infracțiune. Nu ca ești minor, ci ca aduci țigări. |
|
Posted 16 May 2022 - 09:37

Salut,
Pot sa iau in bagajul de mana un trepied pentru aparatul foto? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users