Ultimul film vazut (II)
Last Updated: Jun 08 2023 21:15, Started by
argonaut
, Jul 19 2021 21:22
·
45

Posted 15 March 2023 - 18:16

Luther: The fallen sun - IMDB 6.7/nota mea: max 6, cu indulgenta cand am vazut ca e Netflix, m-am asteptat la ceva nasol, dar.... M-am uitat pe sarite, e tras rau de par, chestii bolnave de-a dreptul, plictisitor...slab. Nu se compara cu serialul, pacat ![]() Pentru cei care nu stiu, filmul e continuarea serialului cu acelasi nume, care a rulat intre 2010 si 2019. Tot cu Idris Elba. Si apropo de film, multe chestii trase de par - una, Luther bate o inchisoare intreaga dar ia bataie de la un maimutoi care e erou negativ, doi, de ce ar lua echipa de salvare scafandri in zona unde e zapada de 5 metri? LE: cred ca trebuia sa-mi pun ochelarii, ai pomenit de serial si tu... Edited by sorin61, 15 March 2023 - 18:17. |
Posted 17 March 2023 - 08:22

Operation Fortune: Ruse de Guerre
N-are sens sa-i fac topic nou din pacate. Guy Ritchie plus Jason Statham si alte moace cunoscute. Din pacate nu mai e ca pe vremuri, e o chestie usurica de vazut cind mori de plictiseala ca n-ai ce face altceva. LE. Ca idee, sotiei ii plac filmele de actiune cu Jason dar dupa fo' juma' de ora a adormit. Si nu era decit 9 seara lol. ![]() Edited by burebista, 17 March 2023 - 08:24. |
Posted 17 March 2023 - 12:05

Las' ca vine acushica John Wick 4: https://m.imdb.com/title/tt10366206/
|
Posted 17 March 2023 - 13:31

Ma uitai la Shazam! Fury of the Gods.
Deci, nu are 14 ore jumate, nu-i plin de woke si political corectness-urile cu care m-au obisnuit ultimele filme marvel/disney/DC Asta, ca parte buna (?) Actiune - are ( 6/10 ) Comedie - e si ceva din asta ( 6/10) Efecte - bugetul si-a pus cuvantul, iese de-un 7.5/10 Actorii- cu ceva exceptii ( Lucy Liu e praf in film, si la general eu sunt fan al actritei, dar aici n-a avut chef, deloc, replicile sunt monotone, prestatia e haos ) majroitatea fac treaba de calitate avand in vedere materialul ( scenariul ) oferit 7/10 Povestea - eh, aici e buba, daca nu era un film pentru "mindless fun" ii dadeam 3 direct, dar il creste faptul ca ca m-am dus fara asteptari, hai cu indulgenta, ii dam cu 5 ( am trecut examene grele cu nota asta, io' zic ca-i ok) Per total - merita vizionat ( chiar si la cinema ) daca gasiti un grup de prieteni/rude/cunostinte in compania carora sa va simtiti bine... Daca mergeti cu asteptari reduse, e un Iron man ( mai fumat, evident ) 2 ( cred ca-i cel mai slab din serie ) Spor la vizionat ! |
Posted 20 March 2023 - 14:13

Cocaine Bear - cum sa faci profit cu o povestioara nostima (la care am ras de multe ori) care nu se ia in serios.
8 din partea mea. |
Posted 25 March 2023 - 12:58

Into the wild https://www.imdb.com...ef_=ext_shr_lnk
Citisem despre film si-i stiam sfarsitul, parca l-am privit cu frica, 7-8. |
Posted 27 March 2023 - 21:11

Excelent filmul 8/10
Attached FilesEdited by Doggfather, 27 March 2023 - 21:14. |
|
Posted 28 March 2023 - 08:44

Kajillionaire.
6,4/10 pe IMDB. Eu as merge la 8. O familie organizata in alt mod decat suntem tentati sa credem ca ar fi normal. Poate cu totii suntem Into the wild... |
Posted 28 March 2023 - 09:10

Excelent filmul 8/10 |
Posted 28 March 2023 - 09:30

A Man Called Otto. O tragi-comedie aproape impecabila as zice. Mi-a smuls o lacrima, mi-a provocat niste chicoteli, una peste alta a fost foarte OK.
I-as da un 8 solid fara probleme. |
Posted 29 March 2023 - 22:35

Poveste previzibila si cu multe clisee, dar ii acord nota 7 pentru universul acvatic spectaculos in care se desfasoara filmul. Sunt tot felul de creaturi inspirate din cele care traiesc (sau au trait) in oceanele Terrei, si este de apreciat munca oamenilor care le-au imaginat tinand cont ca, din punct de vedere al evolutiei, Pandora este asemanatoare cu Pamantul. Lui Cameron ii place sa insiste pe ciocnirea dintre civilizatii, pamantenii fiind distructivi si instrainati de Terra, in timp ce Na'vi sunt niste copii nevinovati ai unei planete cu care traiesc in simbioza. Mai sunt niste mesaje pe care cred ca le veti observa usor, dar nu ma voi referi aici la ele, pentru ca pana la urma filmul nu trece de nivelul unei povesti simple, impecabila din punct de vedere tehnic, dar fara impact real. Altfel, succes de box office garantat: pana acum filmul are incasari de peste 2,3 miliarde de dolari. |
Posted 30 March 2023 - 08:02

Inițial vroiam să mă uit la Star Trek - TOS dar ...
Cu copiii m-am uitat la Zeii Egiptului - mișto efectele speciale, altfel povestea e comună: sfârșitul lumii, răzbunare, descoperire de sine, alea alea. Spectral - bum, bum, pac, pac și ceva limba română că acțiunea are loc în Rep. Modova!?! |
|
Posted 30 March 2023 - 12:02

Posted 31 March 2023 - 09:11

The Devil Wears Prada pe Disney.
Un moment de relaxare și aducerea aminte cât de repede trece timpul, am îmbătrânit. ![]() |
Posted 01 April 2023 - 08:22

Palm Springs (2020), m-am uitat ca zicea unu' pe internet ca repara ce n-a mers in Groundhog Day si Passengers. Nah, e sub amindoua, dar macar l-am terminat, ceea ce nu s-a intimplat cu Groundhog Day. Bine, nu ajuta nici faptul ca e cu ilustri nobodys (in afara de directorul ala de ziar din Superman) cit mai ales ca protagonistii au FEŢE de nobodys, la care trebuie sa te uiti de 5 ori ca sa-i tii minte.
Spoiler
Altfel, poveste interesanta si bine legata daca treci peste asemanarea cu Groundhog Day.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users