Vodafone România scumpește abonamentele de telefonie mobilă
Last Updated: Nov 02 2023 18:47, Started by
IceCoolExtreme
, Jul 15 2021 23:17
·
22

Posted 27 September 2023 - 11:11

anndrei86, pe 13 septembrie 2023 - 17:10, a scris: Anunturile astea nu sunt deloc normale atat timp cat clientul nu are la dispozitie aceleasi mijloace de modificare unilaterala a contractului. De exemplu cum ar fi daca eu le-as dac celor de la Vodafone un SMS in care sa le spun ca de maine vreau sa platesc doar 1 euro pentru serviciile contractate? Si ca ei au la dispozitie 30 de zile sa refuze modificarea contractuala? |
Posted 29 September 2023 - 11:33

Având un PrePay la Telekom, am primit oferta de 3 € nelimitat in România, 50 min Internaționale și 4,54 GB Roaming și la 4 € 7,46 GB Roaming și 240 min internationale. Încep și ceilalți să adapteze nevoile in funcție de necesitățile oamenilor.
|
Posted 29 September 2023 - 19:58

@raducanu969 - Poate nu ai observat, dar titlul acestui topic este "Vodafone România scumpeşte abonamentele de telefonie mobilă". Ce oferta ai primit tu la Prepay Telekom nu are legatura cu topicul...
Edited by emgd2me, 29 September 2023 - 20:01. |
Posted 02 October 2023 - 22:58

Salutare. Referitor la un abonament voce Vodafone, s-a facut un price up anul trecut in Septembrie cred, si acum recent in vara alt price up.
Creștere totala 2.3euro. Contractul expira in Octombrie 2024, daca cer portarea la alt operator trebuie sa platesc ceva despăgubiri ? Mentionez ca nu am luat telefon ,este doar un abonament de voce, a trecut un an de contract. |
Posted 02 October 2023 - 23:06

nu, si daca incearca magarii... oricum Anpc-ul ii pune la respect (vorbesc din experienta avuta cu Orange in 2015 cand au emis o factura de 500 lei total aiurea "taxe de despagubiri" ca apoi sa faca storno la ea si cerut scuze pentru deranj)
![]() oare ce se intampla daca nu stiam legea? plateam si Orange spunea "haha, am mai pacalit un fraier" ![]() este ILEGALA orice "taxa" bagata din burta... i-a somat inclusiv ANCOM, dar ei o tin pe-a lor (VDF, Orange & Telekom) oamenii care sunt informati le dau jet, dar sunt si persoane (mai ales cei in varsta) care nu stiu legea si "platesc cu ochii inchisi" orice suma arunca ei pe acolo |
Posted 13 October 2023 - 08:59

Indexarea abonamentelor continuă. Mesaj primit azi.
Attached FilesEdited by sorin1985, 13 October 2023 - 09:00. |
Posted 13 October 2023 - 10:04

O sa fuga clientii de scumpiri ca de bombe, sa vedem la final de an ce numar de clienti mai au
![]() Ori o sa creasca numarul de Prepayuri, ori le scad numarul de clienti cu totul ![]() |
Posted 17 October 2023 - 14:06

Eu tind sa cred ca merg pe premiza ( care e destept si vede, il lasam asa ) care nu, ii ardem. Am o gramada de prieteni carora le-am zis despre acest lucru si chiar nu ii deranjeaza, mai mult imi spun ca ( nu ar putea sta ca mine pe prepay si sa aiba grija la creditul reincarcat, etc ). Oricum, acel 1,3 euro este un pret standard, daca ai calcula 8% din valoarea abonamentului vei vedea ca, nu da atat.
|
Posted 02 November 2023 - 18:47

JonyCage899, on 02 octombrie 2023 - 22:58, said:
Salutare. Referitor la un abonament voce Vodafone, s-a facut un price up anul trecut in Septembrie cred, si acum recent in vara alt price up. Creștere totala 2.3euro. Contractul expira in Octombrie 2024, daca cer portarea la alt operator trebuie sa platesc ceva despăgubiri ? Mentionez ca nu am luat telefon ,este doar un abonament de voce, a trecut un an de contract. Daca nu ai primit vreo oferta la abonament, gen vreo reducere de abonament, nu ar trebui sa fie probleme . Daca nu îți respecta decizia,și te încearcă cu oferte, refuzi. Daca te pune la altfel de plăți, faci reclamație la ANPC și se rezolvă. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users