Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3

Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7
 Recomandare generator curent

Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi
 Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC

Meta Quest 3

Ciolacu la Muzeul Holocaustului
 La multi ani @sfantu.dracu!

Boiler cu 2 serpentine

BORDEA -Teoria Conspirației ...

Probleme Dacia pe zapada cu lanturi

Vodafone România scumpește abonamentele de telefonie mobilă

* * * - - 5 votes
  • Please log in to reply
350 replies to this topic

NFS01

NFS01

Senior Member

• Grup: Senior Members

anndrei86, pe 13 septembrie 2023 - 17:10, a scris:

Anunturile astea nu sunt deloc normale atat timp cat clientul nu are la dispozitie aceleasi mijloace de modificare unilaterala a contractului.

De exemplu cum ar fi daca eu le-as dac celor de la Vodafone un SMS in care sa le spun ca de maine vreau sa platesc doar 1 euro pentru serviciile contractate?
Si ca ei au la dispozitie 30 de zile sa refuze modificarea contractuala?
Daca guvernul pine taxe peste noapte e rau dar daca corporatiile fac acelasi lucru cu clientii este foarte bine

raducanu969

raducanu969

Member

• Grup: Members
Având un PrePay la Telekom, am primit oferta de 3 € nelimitat in România, 50 min Internaționale și 4,54 GB Roaming și la 4 € 7,46 GB Roaming și 240 min internationale. Încep și ceilalți să adapteze nevoile in funcție de necesitățile oamenilor.

emgd2me

emgd2me

Junior Member

@raducanu969 - Poate nu ai observat, dar titlul acestui topic este "Vodafone România scumpeşte abonamentele de telefonie mobilă". Ce oferta ai primit tu la Prepay Telekom nu are legatura cu topicul...

Edited by emgd2me, 29 September 2023 - 20:01.

JonyCage899

JonyCage899

Junior Member

• Grup: Junior Members
Salutare. Referitor la un abonament voce Vodafone, s-a facut un price up anul trecut in Septembrie cred, si acum recent in vara alt price up.
Creștere totala 2.3euro. Contractul expira in Octombrie 2024, daca cer portarea la alt operator trebuie sa platesc ceva despăgubiri ? Mentionez ca nu am luat telefon ,este doar un abonament de voce, a trecut un an de contract.

beavis03

beavis03

Guru Member

• Grup: Senior Members
nu, si daca incearca magarii... oricum Anpc-ul ii pune la respect (vorbesc din experienta avuta cu Orange in 2015 cand au emis o factura de 500 lei total aiurea "taxe de despagubiri" ca apoi sa faca storno la ea si cerut scuze pentru deranj) ;)

oare ce se intampla daca nu stiam legea? plateam si Orange spunea "haha, am mai pacalit un fraier" :)

este ILEGALA orice "taxa" bagata din burta... i-a somat inclusiv ANCOM, dar ei o tin pe-a lor (VDF, Orange & Telekom)

oamenii care sunt informati le dau jet, dar sunt si persoane (mai ales cei in varsta) care nu stiu legea si "platesc cu ochii inchisi" orice suma arunca ei pe acolo

sorin1985

sorin1985

Member

Indexarea abonamentelor continuă. Mesaj primit azi.

Attached Files

Edited by sorin1985, 13 October 2023 - 09:00.

Cox_

Cox_

Active Member

O sa fuga clientii de scumpiri ca de bombe, sa vedem la final de an ce numar de clienti mai au :)))
Ori o sa creasca numarul de Prepayuri, ori le scad numarul de clienti cu totul :)

raducanu969

raducanu969

Member

Eu tind sa cred ca merg pe premiza ( care e destept si vede, il lasam asa ) care nu, ii ardem. Am o gramada de prieteni carora le-am zis despre acest lucru si chiar nu ii deranjeaza, mai mult imi spun ca ( nu ar putea sta ca mine pe prepay si sa aiba grija la creditul reincarcat, etc ). Oricum, acel 1,3 euro este un pret standard, daca ai calcula 8% din valoarea abonamentului vei vedea ca, nu da atat.

dan2014sv

dan2014sv

Active Member

JonyCage899, on 02 octombrie 2023 - 22:58, said:

Salutare. Referitor la un abonament voce Vodafone, s-a facut un price up anul trecut in Septembrie cred, si acum recent in vara alt price up.
Creștere totala 2.3euro. Contractul expira in Octombrie 2024, daca cer portarea la alt operator trebuie sa platesc ceva despăgubiri ? Mentionez ca nu am luat telefon ,este doar un abonament de voce, a trecut un an de contract.

Daca nu ai primit vreo oferta la abonament, gen vreo reducere de abonament, nu ar trebui sa fie probleme . Daca nu îți respecta decizia,și te încearcă cu oferte, refuzi. Daca te pune la altfel de plăți, faci reclamație la ANPC și se rezolvă.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate