![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Buget 5 zile in Londra
Last Updated: Jul 17 2021 19:22, Started by
IonutYo
, Jul 15 2021 19:48
·
0

Posted 15 July 2021 - 19:48

Salut,
As dori sa merg prin septembrie sa vizitez Londra pentru câteva zile (4-5). Estimativ, ce suma ar trebui să am pregătită? Nu am mai ieșit din tara în Europa vestică, nu știu cum merge treaba in partea asta a lumii? Nu vreau sa arunc banii pe localuri și restaurante. Vreau doar sa merg sa "explorez" zona câteva zile. 1000 de euro ar fi de ajuns? |
Posted 15 July 2021 - 19:55

Da, 1000 de euro ar fi de ajuns, chiar mai puțin. Depinde ce vrei să faci, unde vrei să mănânci, ce vrei să vizitezi.
|
Posted 15 July 2021 - 19:56

Da, 1000 de euro ar fi de ajuns, chiar mai puțin. Depinde ce vrei să faci, unde vrei să mănânci, ce vrei să vizitezi.
Da, 1000 de euro ar fi de ajuns, chiar mai puțin. Depinde ce vrei să faci, unde vrei să mănânci, ce vrei să vizitezi. Edited by IonutYo, 15 July 2021 - 19:57. |
Posted 15 July 2021 - 20:02

Cauta cazare si in functie de asta iti stabilesti bugetul.
|
Posted 15 July 2021 - 20:02

Daca vrei doar sa vizitezi de ce ai postat pe aria de Emigrare?
In alta ordine de idei, e vreun motiv pentru care vrei neaparat Londra? Nu de alta dar vremea nu e grozava, e posibil sa vina si al nspea varianta de covid prin septembrie... |
Posted 15 July 2021 - 20:07

Daca vrei doar sa vizitezi de ce ai postat pe aria de Emigrare? In alta ordine de idei, e vreun motiv pentru care vrei neaparat Londra? Nu de alta dar vremea nu e grozava, e posibil sa vina si al nspea varianta de covid prin septembrie... Am ales Londra că e Capitala, și în UK se vorbește engleza, alta limbă străină nu știu... In caz de ceva nu trebuie sa stau să mă înțeleg prin semne sau Google translate. Edited by IonutYo, 15 July 2021 - 20:08. |
Posted 15 July 2021 - 20:08

0. Probleme de Covid
1. Transport dus-intors Londra 2. Transport local 3. Cazare + transport de la / la cazare + obiective 4. Obiective / intrare la obiective 5. Mancare 6... Ah, si ca remarca: viata de vest n-o vei intelege intr-o saptamana in Londra, ca turist. Maxim vei vedea cum arata turismul, dpdv al unui strain... |
Posted 15 July 2021 - 20:10

Am ales Londra că e Capitala, și în UK se vorbește engleza, alta limbă străină nu știu... In caz de ceva nu trebuie sa stau să mă înțeleg prin semne sau Google translate. Si in tarile nordice se vorbeste engleza, doar ca nu ca limba nativa. Acolo te descurci fara probleme cu engleza si ai si avantajul UE. |
Posted 15 July 2021 - 20:10

0. Probleme de Covid 1. Transport dus-intors Londra 2. Transport local 3. Cazare + transport de la / la cazare + obiective 4. Obiective / intrare la obiective 5. Mancare 6... Ah, si ca remarca: viata de vest n-o vei intelege intr-o saptamana in Londra, ca turist. Maxim vei vedea cum arata turismul, dpdv al unui strain... Așa e, să înțelegi alta cultură îți trebuie câteva luni. Da vreau sa văd și eu daca chiar așa sunt străzile alea curate și cu culori vii că în poze, etc. Cât despre covid, am făcut ambele doze de vaccin. Edited by IonutYo, 15 July 2021 - 20:13. |
|
Posted 15 July 2021 - 20:15

Nu sunt.
Bucurestiul il stii? Daca da, gandeste-te ca e ca si cum te-ai plimba prin zona de nord (bvd Aviatorilor, zona de strazi cu nume de capitale si ambasade) si centru, ignorand Vitan si Berceni. Cum ziceau colegii, nu iti faci o idee de viata in Londra dupa 5 zile de haladuit pe strazi. Londra este una dintre cele mai murdare capitale pe care le-am vazut. |
Posted 15 July 2021 - 20:18

Nu sunt. Bucurestiul il stii? Daca da, gandeste-te ca e ca si cum te-ai plimba prin zona de nord (bvd Aviatorilor, zona de strazi cu nume de capitale si ambasade) si centru, ignorand Vitan si Berceni. Cum ziceau colegii, nu iti faci o idee de viata in Londra dupa 5 zile de haladuit pe strazi. Londra este una dintre cele mai murdare capitale pe care le-am vazut. Așa e, dar nu îmi permit și nu am momentan opțiunea sa stau câteva luni sau un an. Ceva ceva idee creca îți faci, măcar cu 5% mai mult pe live decât de pe net. |
Posted 15 July 2021 - 20:20

1. 'cred ca', nu 'creca'
2. daca asta ti-e scopul, dai banii degeaba |
Posted 15 July 2021 - 20:21

Da vreau sa văd și eu daca chiar așa sunt străzile alea curate și cu culori vii că în poze, etc. Plus ca Londra e si nu e englezeasca, e un amestec acolo de diverse.
Cât despre covid, am făcut ambele doze de vaccin. ![]() |
Posted 15 July 2021 - 20:31

nu stiu cat mai costa acum cazarile in londra si biletele de avion
estimativ: 100 euro bilete avion 100 euro transport local (autobuz de la aeroport, metrou, etc) 200-300 euro cazare, depinde de zona si de cat de pretentios esti 70-80 euro pe zi de cheltuit |
|
Posted 15 July 2021 - 20:31

Dacă vizita asta se vrea un preambul pentru emigrare, atunci du-te în zonele sărace. Ca emigrant pe acolo o să stai.
|
Posted 15 July 2021 - 20:50

N-ai ce sa faci in Londra , o sa regreti strasnic " vizita " .
|
Posted 15 July 2021 - 21:15

Ca sa vezi vestul nu trebuie sa mergi pana in India - pardon, Anglia -
Cu engleza te descurci peste tot in vest. Analizeaza si Olanda. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users