![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sursa
Last Updated: Apr 01 2006 22:42, Started by
Andrei221
, Mar 30 2006 18:35
·
0

Posted 30 March 2006 - 18:35

mi-am luat o sursa intex de 600w (nu cred ca sunt reali dar ma rog.) si as vrea sa stiu pareri despre ea
![]() |
Posted 30 March 2006 - 20:40

minunata.cum altfel ar putea fi cea mai ieftina sursa de pe piata ?
|
Posted 30 March 2006 - 21:57

Am si eu una la fel. Face banii (eu am dat 50 RON). Tensiunile sunt foarte foarte aproapiate ca valori de cele nominale...
|
Posted 31 March 2006 - 13:40

Quote Tensiunile sunt foarte foarte aproapiate ca valori de cele nominale ![]() |
Posted 31 March 2006 - 19:48

Posted 31 March 2006 - 20:41

Posted 31 March 2006 - 23:35

Posted 31 March 2006 - 23:45

Am si eu una la fel. Face banii (eu am dat 50 RON). Tensiunile sunt foarte foarte aproapiate ca valori de cele nominale... |
|
Posted 01 April 2006 - 02:23

esti penal... in ce conditii foarte aproape de cele nominale? la 200W incarcare? o sursa se declara la o anumita putere daca atinge puterea respectiva cu tensiunile in parametrii ATX (adica 5% deviatie in sus sau jos)... iti dai seama ca la o putere de 2,300W o sursa sta lejer... e ca si cum ai zice ca dacia si bmw sunt la fel de bune la motoare findca la 60km/h amandoua merg la fel de repede! ![]() Am zis eu ceva despre puteri? Tot ce-am spus este ca face banii si ca tensiunile sunt foarte apropiate de valorile nominale. |
Posted 01 April 2006 - 08:46

Posted 01 April 2006 - 12:54

Posted 01 April 2006 - 15:09

![]() Am zis eu ceva despre puteri? Tot ce-am spus este ca face banii si ca tensiunile sunt foarte apropiate de valorile nominale. cand tu spui ca tensiunile sunt aproape de valoarea nominala si nu spui de putere, banuiesc ca te referi la vro 200W utilizati, normal ca e in parametrii.. incarc-o numai inspre 400W si o sa vezi acolo valori la tensiuni... si inca o chestie: spui ca "tensiunile sunt foarte apropiate de valorile nominale" si banuiesc ca la o incarcare modesta... pai crede-ma, orice sursa poate da valori perfecte cand e incarcata sub 50% din puterea nominala, altfel nu s-ar mai chema sursa. nu aici mint produatorii, la procentu asta de incarcare, ci inspre puterea nominala unde valorile o iau razna iar ei se fac ca ploua si pun stampila de "buna, in parametrii". |
Posted 01 April 2006 - 16:05

pai tocmai asta e problema, ca nu te-ai gandit la puteri cand ai zis ca tensiunile sunt aproape de valorile nominale. la incarcare mai amre se vede diferenta intre doua surse: cu cat te apropii mai mult de puterea nominala, cu atat tensiunile vor oscila mai mult. o sursa nu are voie sa atinga o putere la care una din surse (3V,5V,12V1,12V2) de tensiune continua genereaza o valoare cu 5% diferita de cea nominala (5% definiti de standardul ATX). cand tu spui ca tensiunile sunt aproape de valoarea nominala si nu spui de putere, banuiesc ca te referi la vro 200W utilizati, normal ca e in parametrii.. incarc-o numai inspre 400W si o sa vezi acolo valori la tensiuni... si inca o chestie: spui ca "tensiunile sunt foarte apropiate de valorile nominale" si banuiesc ca la o incarcare modesta... pai crede-ma, orice sursa poate da valori perfecte cand e incarcata sub 50% din puterea nominala, altfel nu s-ar mai chema sursa. nu aici mint produatorii, la procentu asta de incarcare, ci inspre puterea nominala unde valorile o iau razna iar ei se fac ca ploua si pun stampila de "buna, in parametrii". ![]() Din capul locului era clar ca vorbim despre o sursa no-name, deci fara mari pretentii. Chiar in primul mesaj, @andrei221 a spus, cu referire la cei 600W: Quote nu cred ca sunt reali dar ma rog Nu iti inteleg dorinta extraordinara de a reinventa roata si de a demonstra ca ea se invarte. STIM ca sursele no-name suporta o incarcare mai mica decat cea declarata de producator. STIM ca cei 600W trebuie priviti foarte circumspect. Insa, in acelasi timp, eu sper ca tu realizezi faptul ca este relativ greu pentru un om care isi cumpara o sursa de 50RON sa aiba un sistem ale carui componente sa insumeze o putere totala consumata de >350W. Asta din simplul motiv ca niste componente atat de 'gurmande' din punct de vedere energetic ar fi foarte performante. Deci, ar fi foarte scumpe. Deci daca cineva ar avea banii necesari pentru un sistem high-end, oricum nu si-ar cumpara o sursa lowest-end si nu l-ar interesa performantele ACESTEI surse. Deci nu are nici un rost sa ne gandim ce comportament ar avea aceasta sursa daca ai alimenta mai multi consumatori (sau mai mari). Sper ca ai inteles. Mai clar de atat nu pot fi. ![]() Referitor la pasajul subliniat... Sunt destui colegi de forum care vin cu probleme cauzate de surse no-name care nu fac fata chiar si unui sistem low-end. Deci, fata de ACELE surse, cea despre care vorbim aici este BUNA. PS: nu exista sursa care sa dea tensiuni perfecte, cat ar fi ea de scumpa. Exista erori...mici...dar exista. |
|
Posted 01 April 2006 - 18:14

Mai, dar tare "wati" mai aprins. Este vb despre un noname care face banii care ii dai. Nu cred ca daca ai o sursa noname esti si tu la fel. Sunt de acord ca o sursa buna merita banii dar EU nu as da pe o sursa ( numai sursa, adika fara carcasa) mai mult de 1 milion si aceia cu indulgenta. Nu am la ora actuala un sistem care sa necesite acest lucru. Nu am SLI, nu am RAID ( si nici nu vreau ptr acasa ) si nici altele care sa necesite o investitie asa de mare. La un server da! Sunt de acord ca sa aiba o sursa performanta si un UPS. Dar sunt curios citi dintre noi au sisteme care NECESITA surse de 600 W reali.
Chiar asa. Chiar avem nevoie de 600 reali? |
Posted 01 April 2006 - 18:27

Atentie la tensiuni !
Vorba ante ... : nu luati de bune valorile transmise de placa de baza. Masurati-le cu un osciloscop. ... Asa am patit-o eu cu o sursa HIPER Power de 480. Sursa e OK, in schimb Sandra imi arata ca -12 V oscileaza intre -2V si -10 V. |
Posted 01 April 2006 - 22:42

Atentie la tensiuni ! Vorba ante ... : nu luati de bune valorile transmise de placa de baza. Masurati-le cu un osciloscop. ... Asa am patit-o eu cu o sursa HIPER Power de 480. Sursa e OK, in schimb Sandra imi arata ca -12 V oscileaza intre -2V si -10 V. placa de baza raporteaza bine tensiunile... cele care raporteaza prin vreun utilitar. nu vreau sa demonstrez ca roata se invarte. spun doar ca nu e indicat sa creada ca o sursa buna consta in una care la <50% are tensiuni corecte. chestia cu "perfect" mi-ai luato ad literam, stii foarte bine ce vroiam sa spun, crz. sa va traiasca sursele no-name, si eu am una si nu mi-ar place sa pateasca ceva... asa ieftina cum e, <500k, PowerLink 400W si-a facut bine datoria pentru sistemul meu care consuma <120W (AthlonXP 2600+ si GeForce4 MX440). pentru astfel de sisteme merita (singura problema majora la astfel de surse e zgomotul). dar daca ai un sistem mai... atunci nu trebuie glumit cu sursele, si nu trebuie cumparate surse care la <50% sunt foarte stabile. pana la urma marca merita platita. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users