![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Italia campionii euro 2020
Last Updated: Jul 27 2021 10:57, Started by
MrLion
, Jul 12 2021 00:25
·
0

Posted 12 July 2021 - 00:25

Italia este noua campioană europeană. A învins Anglia la loviturile de departajare
Nu stiu voi cum sunteti, dar eu sunt fericit că au câștigat ei. https://www.google.c...1l10v;dt;fp;1;; https://www.digi24.r...rtajare-1594323 |
Posted 12 July 2021 - 00:29

Si eu sunt fericit. Ca sunt sanatos si linistit.
3 BLM au ratat si asta a fost. Sa le fie de bine! Cupa a ramas in UE ,cum spunea cineva. Edited by Bebeluka, 12 July 2021 - 00:31. |

Anglia putea sa castige daca nu-i trimitea pe cei doi jucatori ........intelegeti voi.
|

Și eu!
![]() O impertinență și o aroganță groaznică pe englezoi. Să mai coboare cu picioarele pe pământ. |

Au meritat, englezoii nu aveau ce cauta in finala.
Forza Azzurri! |
Posted 12 July 2021 - 00:37

Toata planeta se bucura ca a castigat Italia, cu exceptia englezilor, bineinteles...
![]() |
Posted 12 July 2021 - 00:47

Si eu ma bucur foarte mult. Si mi-a placut tare ca au cantat cu pasiune fanii italieni melodia pe care am postat-o aici
https://forum.softpe...e__st__9054Â Â (post #9064) Melodie suberba, care a fost pusa si in difuzoarele stadionului Wembley. |
Posted 12 July 2021 - 01:20

|
Posted 12 July 2021 - 05:12

Vedetismele la mansardă nu fac bine la penaltyuri. Să „bați” cu latul pe jos la un metru de centrul porții este neseriozitate. Sau „emoții”; pentru care există antrenamente, pregătire mentală, psihologi etc.. Oricum, penaltiurile nu sunt „loterie”. Penaltiurile sunt pregărire, tărie de caracter, disciplină. Ai ratat, e vina ta, îți asumi.
Portarul de la Villareal în finala Europa League și Harry Kane au bătut cum trebuie penaltiuri anul ăsta. Șut puternic în vinclu, fără ezitare. Majoritatea penaltiurilor fără avânt bătute la Euro și nu numai au fost ratate. Altfel, după penaltiul ăla cu Danemarca, era aiurea să câștige Anglia. Edited by onisifor12, 12 July 2021 - 05:14. |
Posted 12 July 2021 - 05:56

Ca de obicei italiei ii surade norocul. Nu pot sa nu remarc tavalelile pe jos la orice atingere, bine ca arbitru a fost barbat si nu a luat in seama aceste balerine.
|
Posted 12 July 2021 - 07:21

Am ținut cu Italia in finala (în rest Germania favorita mea). Într-un fel s-a făcut dreptate după penaltiul acordat aiurea englezilor în meciul cu Danemarca.
Ca de obicei italiei ii surade norocul. Nu pot sa nu remarc tavalelile pe jos la orice atingere, bine ca arbitru a fost barbat si nu a luat in seama aceste balerine. N-ar fi italieni altfel ![]() |
Posted 12 July 2021 - 08:36

Vedetismele la mansardă nu fac bine la penaltyuri. Să „bați” cu latul pe jos la un metru de centrul porții este neseriozitate. Sau „emoții”; pentru care există antrenamente, pregătire mentală, psihologi etc.. Oricum, penaltiurile nu sunt „loterie”. Penaltiurile sunt pregărire, tărie de caracter, disciplină. Ai ratat, e vina ta, îți asumi. Portarul de la Villareal în finala Europa League și Harry Kane au bătut cum trebuie penaltiuri anul ăsta. Șut puternic în vinclu, fără ezitare. Majoritatea penaltiurilor fără avânt bătute la Euro și nu numai au fost ratate. Altfel, după penaltiul ăla cu Danemarca, era aiurea să câștige Anglia. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vT68HQ-H0cE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Ca de obicei italiei ii surade norocul. Nu pot sa nu remarc tavalelile pe jos la orice atingere, bine ca arbitru a fost barbat si nu a luat in seama aceste balerine. Edited by gumball3000, 12 July 2021 - 08:40. |
|
Posted 12 July 2021 - 08:54

Oricum, un meci de infarct
![]() Edited by 2Unlimited, 12 July 2021 - 08:55. |
Posted 12 July 2021 - 08:54

E tare cum toti sar la gatul Angliei. Parerea mea:
1. da, a fost de rahat penalty-ul ala cu Danemarca, dar englezii au fost mai buni in semifinala. Era de rahat daca Danemarca castig meciula ala in care erau toti molesiti. 2. si italienii au fost de rahat in semifinale, la unul din goluri. Remember? [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/osoFJaNnUcs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Ok cam mult rahat in postul asta ![]() |
Posted 12 July 2021 - 09:14

Felicitari Squadra Azzurra!
Dupa parerea mea singura echipa din turneu care a meritat sa castige acest trofeu. Au fost constanti tot turneul, nu au mai pierdut un meci de ani de zile, au o echipa foarte dinamica. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users