Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce fel de conexiune la internet a...

Operatori telefonie mobila, ț...

echivalente utilaje procesare suc...

mouse gesture software
 Service Pompa centrala Vaillant -...

Comanda platita și nelivrata

Nu mai creste numarul de kilometri

Focus Sat - baza de date piratata
 Masina foarte ieftina 4x4

Problema ciudata, BMW e46 316i

Dacia Logan 3 - Conectare la Waze

Pilonul II de pensii - mostenire ...
 Lynk & Co 01

Deschizator electric de conserve?

Poate un om care i-a cumparat unu...

Vacanta in Istria
 

Subtritate inclusa in .MKV

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Messsy

Messsy

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 23.01.2017
Am un film ".1080p.BluRay.DD5.1.x264-playHD.mkv", cu subtritate inclusa in limba romana.

Pe calculator apare subtritarea.

Pe Smart TV nu apare subtritarea in limba romana, ci alte limbi: engleza, rusa.

Care sunt pasii pentru a putea vedea subtritarea, in limba romana, pe TV ?

#2
FeDaYin

FeDaYin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,467
  • Înscris: 03.01.2007
Ia subtitrarea de pe subtitrari-noi si pune-o langa .mkv cu aceeasi denumire ca .mkv-ul.

Edited by FeDaYin, 10 July 2021 - 18:44.


#3
Fly_85

Fly_85

    #5

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,877
  • Înscris: 15.06.2014
ce player folosesti pe tv? iti recomand Kodi sau VLC

am patit asa ceva pe playerul tv-ului

Edited by Fly_85, 10 July 2021 - 18:48.


#4
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 15.04.2019
Sau client Plex. Depinde ce model de TV ai. Nu ne spune!

#5
Messsy

Messsy

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 23.01.2017

View PostFeDaYin, on 10 iulie 2021 - 18:43, said:

Ia subtitrarea de pe subtitrari-noi si pune-o langa .mkv cu aceeasi denumire ca .mkv-ul.

Multumesc.

A mers cu pasii tai.
Nu stiam ca mai este nevoie de un fisier separat cu subtritarea in romana, avand in vedere ca .mkv-ul acesta are deja inclus o subtritare in romana.

@Fly_85  Nu stiu cum sa verific ce player am, insa n-as dori sa schimb ceva la soft-ul TV-ului.

#6
foreverbanned

foreverbanned

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,926
  • Înscris: 06.05.2020
Pe viitor, daca vrei sa scoti subtitrarea dintr-un fisier mkv, o scoti cu programul asta:

https://www.softpedi...itle-Edit.shtml

Ca sa nu mai stai sa cauti subtitrarea potrivita, unele nu se potrivesc cu filmul pe care l-ai descarcat.

#7
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,421
  • Înscris: 28.10.2006
Sau folosesti MKV Toolnix.
E o "scula" care iti permite sa adaptezi filmul in container .mkv la dorintele tale.
Daca la selectia subtitrarii din player-ul TV-ului nu apare subtitrarea dorita, este posibil ca acea subtitrare sa fie intr-un format nesuportat de player-ul TV-ului.
Spre exemplu, TV-urile LG nu redau subtitrarile de tip DVD - cele formate din "poze" care contin textul respectiv.
N-am incercat la Samsung, posibil sa fie aceasi problema, nu stiu.
Eu reimpachetez MKV-urile cu multiple canale audio si multiple subtitrari cu MKV Toolnix, astfel incat sa ramana doar audio pe care-l doresc(, engleza sau original, in formatul dorit - DD sau DTS) si doar subtitrarea in romana, pusa pe default si forced.
Subtitrarile descarcate nu se potrivesc intotdeauna, pos sa fie pentru alte versiuni ale filmului. De aceea prefer sa "tunez" eu MKV-ul, daca are subtitrare in romana inclusa.
MKV Toolnix nu altereaza calitatea stream-urilor video si audio, face doar o copiere a ceea ce doreste utilizatorul in acelasi tip de container, totul nu dureaza mai mult de 2-3 minute, functie de performanta PC si dimensiunea fisierului sursa.

#8
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 64,534
  • Înscris: 15.06.2004
Initiator - ai incercat din playerul TV-ului sa alegi alte subtitrari sa vaezi ce apare ?
Depinde ce codare a ales cel care a introdus subtitrarea in mkv. Posibil sa apara daca selectezi Rusa sau ma istiu eu ce.

Si depinde cate subtitrari stie sa citeasca TV-ul tau din fisier unele pocnitori citesc doar 1-5 subtitrari maxim si restul sunt ignorate.

#9
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,274
  • Înscris: 30.08.2006
Ca sa stergi subtitrarile incluse si sa adaugi pe cea in romana ,eu folosesc un fisier batch.
Trebuie sa ai instalat MKVToolNix vers pe 32 bits si sa rulezi fisierul batch. Subtitrarea trebuie sa aibe denumirea exacta a filmului si se ruleaza in folderul unde sunt toate fisierele mkv.
Schimbi extensia in bat. Astepti pana la finalizarea inglobarii subtitrarilor. Easy-peasy Posted Image

Fisierul se poate adapta sa mearga si cu versiunea pe 64 bits de MKVToolNix sau sa sa adauge fara sa le stearga pe celelalte iar romana sa fie default.

Attached Files

  • Attached File  sub.txt   3.67K   10 downloads

Edited by Leo2006, 10 July 2021 - 20:37.


#10
FeDaYin

FeDaYin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,467
  • Înscris: 03.01.2007
La samsung-ul meu cateodata chiar daca scrie rusa sau alta limba, e de fapt titrarea cu limba romana.
Alta posibilitate pentru care nu arata titrarea e ca in mkvtoolnix a fost activata compresia, desi nu cred ca s-a facut greseala asta, mai ales pentru o subtitrare de sub 100kb.

#11
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,531
  • Înscris: 25.01.2002
apropo de codul de tara si limba rusa... nu cumva acel cod e ROU? pentru ca de fapt ala e codul pentru... limba noastra!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate