Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ambrozia - un fenomen in Romania

Modem/router portabil

asistenta medicala

Credeti ca se mananca bine in pop...
 Cata siguranta au biciclistii tro...

Ce parere aveti: am gresit sau nu ?

Cu ce program este facut acest vi...

Ziar din 5 sau 6 Ianuarie 1997
 Conexiune 3 boxe in serie/paralel

Panou comanda pompa Grundfos CU 301

Talk to Me (2022)

Achizitie masina noua, cred.... (...
 Solutie anti inghet de pus in lic...

Recomandare tigara electronica ~2...

Cupra Formentor 1.5 150 CP

Adio permis

Meci filmat cu mai multe camere

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

leny29

leny29

Member

• Grup: Members
Salut,

Stiti daca e posibil sa gasesc/cumpar un meci de exemplu semifinalele la EURO2020 dar filmat cu mai multe camere.
Scopul e pentru a invata/fura de la cum fac jucatorii mari, tactica si tehnica.

La un meci de Liga Campionilor sau la campionatele europene.mondiale din cate imi aduc eu aminte organizatorii sunt chiar obligati sa aiba X camere pe teren.
Si apoi la o faza mai dubioasa, cei din regie dau apoi faza aia din 3-4 unghiuri deci filmata cu 3-4 camere diferite.

Cel mai mult ma intereseaza camera aeriana.

Deci as vrea sa gasesc acelasi meci cu o camera normala, cum e dat el la televizor, apoi acelasi meci de la cap la coada cu camera aeriana, si apoi acelasi meci de la cap la coada cu alte camere.

Cu camera aeriana am gasit cateva, cu cuvintele cheie "tactical cam" pe youtube gasesc cateva , dar putine. Stiti alte cuvinte cheie? am incercat cu aerial camera, dar gasesc filmari artistice cu drona...

Ma gandesc ca cluburile de fotbal au nevoie de filmari ca cele de mai sus sa analizeze adversarii.

Pentru mine orice meci de nivel inalt, filmat cu mai multe camere e ok, nu am nevoie de un meci anume. Parca la campionatul din Rusia 2018 erau mai multe filmate cu camera aeriana pe youtube dar nu reusesc sa le mai gasesc..

Stiti de unde as putea sa gasesc un meci cu mai multe camere?

Multumesc

Edited by leny29, 10 July 2021 - 08:21.

December

December

Liberate te ex inferis !

• Grup: Super Moderators
Descarci meciurile de pe torente si le vezi de 1000 de ori pana iti duci echipa in finala cea mare.

STARTREK1

STARTREK1

căutător pe gugăl

• Grup: Senior Members

leny29, on 10 iulie 2021 - 08:18, said:

Cel mai mult ma intereseaza camera aeriana.

Deci as vrea sa gasesc acelasi meci cu o camera normala, cum e dat el la televizor, apoi acelasi meci de la cap la coada cu camera aeriana, si apoi acelasi meci de la cap la coada cu alte camere.
--------------------------
Stiti de unde as putea sa gasesc un meci cu mai multe camere?

Multumesc
Nu sunt destinate publicului;
doar televiziunile si cluburile (pt. analiza meciului) au acces la asa ceva

TruculMagic

TruculMagic

Egalitatea nu există decât în matematică

Daca te uiti din alt unghi o  sa devi un fotbalist mai bun ? Daca esti impiedicat, tot impiedicat o sa ramai Posted Image

rhdghdhs

rhdghdhs

Senior Member

Omul vrea ceva, tu zici altceva. Vrea sa vada pozitionarea,miscarile, traiectorile unor jucatori atunci cand nu au mingea.

zaboss

zaboss

Active Member

Nu sunt disponibile pentru că nimeni nu le arhivează pe cameră în parte. Televiziunile arhivează doar ce se dă pe TV, restul se pierde efectiv.

leny29

leny29

Member

Va multumesc,

STARTREK1, on 10 iulie 2021 - 08:39, said:

Nu sunt destinate publicului;
doar televiziunile si cluburile (pt. analiza meciului) au acces la asa ceva
M-ar fi interesat mai intai sa stiu daca exista, chiar si doar pentru profesionisti... daca stii cumva cum se numesc, multi-camera footage... macar cateva cuvinte cheie dupa care sa caut...

rhdghdhs, on 10 iulie 2021 - 14:50, said:

Omul vrea ceva, tu zici altceva. Vrea sa vada pozitionarea,miscarile, traiectorile unor jucatori atunci cand nu au mingea.
Multumesc, da, asta e idea. Vreau sa-i arat baiatului, si e mult mai usor cand vede din mai multe unghiuri, inclusiv exact cum spui pozitionarea pe teren fara minge care este foarte importanta.

zaboss, on 10 iulie 2021 - 16:18, said:

Nu sunt disponibile pentru că nimeni nu le arhivează pe cameră în parte. Televiziunile arhivează doar ce se dă pe TV, restul se pierde efectiv.
Mi-era frica de raspunsul asta, multumesc zaboss, intuitia mea imi spune ca ai dreptate. Totusi, daca nu sunt indiscret, cat de sigur esti pe afirmatia respectiva, ca sa ma ajute sa ma oprescu cu cautatul daca asta e adevarul absolut. Mi-am pierdut deja 1-2 ore si n-am gasit mare lucru. Adica e o informatie de prima mana, a doua. Nu ma intereseaza detalii, nume de persoane... doar sa inteleg un pic cam cat de veridic e raspunsul tau. Cum spuneam cred ca ai dreptate.
Doar ma gandesc ca acum spatiul de stocare pe HDD e ieftin, dar intr-adevar pentru o televiziune care nu are cerere pentru meciul filmat cu 20 de camere, e un cost sa-l tina salvat...

Inca o data va multumesc

pufonel

pufonel

Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

Platformele PPV, gen Sky, au serviciul asta pentru cursele de F1. Pentru meciurile de fotbal n-am auzit sa existe.

zaboss

zaboss

Active Member

@leny29 - Informația e din TVR, mai vechiuță, dar nu cred că s-a schimbat ceva de-atunci. De ani buni însă există softuri de analiză big data care preiau și procesează datele de pe camere și-ți fac analize (o parte din ele ajung la TV în transmisie, de exemplu cel mai frecvent la meciurile de tenis care îți arată unde a servit un jucător, dar cred că erau și la fotbal, parcă la CM).
@pufonel - ceea ce-ți pune la dispoziție este fluxul de feeduri care „intră în car” și practic tu te joci de-a regizorul de transmisie, dar la „depozitul legal” ajunge doar feedul oficial. Dacă se găsește ceva pe net e fie vreo casetă păstrată de operatorul respectiv, fie este de fapt o filmare neoficială de amator cu o singură cameră.

jakota

jakota

Senior Member

A fost la un moment dat  ceva, (cred ca erau pe blu-ray) de genul concerte multi-angle , aveai un feed principal si cu un click, mutai pe baterist,  pe basist,  etc..
Practic  aveai posibilitatea sa comuti pe 4-5  canale diferite  in acelasi time-line. Si cam atit.

Ce vrei tu e ca si cum un studio de inregistrari sa puna la dispozitie  toate master-urile,  toate canalele/ pistele  care compun un album / produs final   -   never gona' happen   :)  

In ce priveste de a "invata/fura de la cum fac jucatorii mari, tactica si tehnica"    nu se face cu vizionare la TV  ci  prin  experienta/ contact direct cu fenomenul in iarba, se pleaca de la basic si se evolueaza in timp si f multa munca / julituri / bully-ing...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate