Meci filmat cu mai multe camere
Last Updated: Jul 11 2021 09:42, Started by
leny29
, Jul 10 2021 08:18
·
0

Posted 10 July 2021 - 08:18

Salut,
Stiti daca e posibil sa gasesc/cumpar un meci de exemplu semifinalele la EURO2020 dar filmat cu mai multe camere. Scopul e pentru a invata/fura de la cum fac jucatorii mari, tactica si tehnica. La un meci de Liga Campionilor sau la campionatele europene.mondiale din cate imi aduc eu aminte organizatorii sunt chiar obligati sa aiba X camere pe teren. Si apoi la o faza mai dubioasa, cei din regie dau apoi faza aia din 3-4 unghiuri deci filmata cu 3-4 camere diferite. Cel mai mult ma intereseaza camera aeriana. Deci as vrea sa gasesc acelasi meci cu o camera normala, cum e dat el la televizor, apoi acelasi meci de la cap la coada cu camera aeriana, si apoi acelasi meci de la cap la coada cu alte camere. Cu camera aeriana am gasit cateva, cu cuvintele cheie "tactical cam" pe youtube gasesc cateva , dar putine. Stiti alte cuvinte cheie? am incercat cu aerial camera, dar gasesc filmari artistice cu drona... Ma gandesc ca cluburile de fotbal au nevoie de filmari ca cele de mai sus sa analizeze adversarii. Pentru mine orice meci de nivel inalt, filmat cu mai multe camere e ok, nu am nevoie de un meci anume. Parca la campionatul din Rusia 2018 erau mai multe filmate cu camera aeriana pe youtube dar nu reusesc sa le mai gasesc.. Stiti de unde as putea sa gasesc un meci cu mai multe camere? Multumesc Edited by leny29, 10 July 2021 - 08:21. |
Posted 10 July 2021 - 08:27

Descarci meciurile de pe torente si le vezi de 1000 de ori pana iti duci echipa in finala cea mare.
|
Posted 10 July 2021 - 08:39

leny29, on 10 iulie 2021 - 08:18, said:
Cel mai mult ma intereseaza camera aeriana. Deci as vrea sa gasesc acelasi meci cu o camera normala, cum e dat el la televizor, apoi acelasi meci de la cap la coada cu camera aeriana, si apoi acelasi meci de la cap la coada cu alte camere. -------------------------- Stiti de unde as putea sa gasesc un meci cu mai multe camere? Multumesc doar televiziunile si cluburile (pt. analiza meciului) au acces la asa ceva |
Posted 10 July 2021 - 14:03

Daca te uiti din alt unghi o sa devi un fotbalist mai bun ? Daca esti impiedicat, tot impiedicat o sa ramai
![]() |
Posted 10 July 2021 - 14:50

Omul vrea ceva, tu zici altceva. Vrea sa vada pozitionarea,miscarile, traiectorile unor jucatori atunci cand nu au mingea.
|
Posted 10 July 2021 - 16:18

Nu sunt disponibile pentru că nimeni nu le arhivează pe cameră în parte. Televiziunile arhivează doar ce se dă pe TV, restul se pierde efectiv.
|
Posted 10 July 2021 - 22:22

Va multumesc,
STARTREK1, on 10 iulie 2021 - 08:39, said:
Nu sunt destinate publicului; doar televiziunile si cluburile (pt. analiza meciului) au acces la asa ceva rhdghdhs, on 10 iulie 2021 - 14:50, said:
Omul vrea ceva, tu zici altceva. Vrea sa vada pozitionarea,miscarile, traiectorile unor jucatori atunci cand nu au mingea. zaboss, on 10 iulie 2021 - 16:18, said:
Nu sunt disponibile pentru că nimeni nu le arhivează pe cameră în parte. Televiziunile arhivează doar ce se dă pe TV, restul se pierde efectiv. Doar ma gandesc ca acum spatiul de stocare pe HDD e ieftin, dar intr-adevar pentru o televiziune care nu are cerere pentru meciul filmat cu 20 de camere, e un cost sa-l tina salvat... Inca o data va multumesc |
Posted 11 July 2021 - 00:08

Platformele PPV, gen Sky, au serviciul asta pentru cursele de F1. Pentru meciurile de fotbal n-am auzit sa existe.
|
Posted 11 July 2021 - 08:29

@leny29 - Informația e din TVR, mai vechiuță, dar nu cred că s-a schimbat ceva de-atunci. De ani buni însă există softuri de analiză big data care preiau și procesează datele de pe camere și-ți fac analize (o parte din ele ajung la TV în transmisie, de exemplu cel mai frecvent la meciurile de tenis care îți arată unde a servit un jucător, dar cred că erau și la fotbal, parcă la CM).
@pufonel - ceea ce-ți pune la dispoziție este fluxul de feeduri care „intră în car” și practic tu te joci de-a regizorul de transmisie, dar la „depozitul legal” ajunge doar feedul oficial. Dacă se găsește ceva pe net e fie vreo casetă păstrată de operatorul respectiv, fie este de fapt o filmare neoficială de amator cu o singură cameră. |
Posted 11 July 2021 - 09:42

A fost la un moment dat ceva, (cred ca erau pe blu-ray) de genul concerte multi-angle , aveai un feed principal si cu un click, mutai pe baterist, pe basist, etc..
Practic aveai posibilitatea sa comuti pe 4-5 canale diferite in acelasi time-line. Si cam atit. Ce vrei tu e ca si cum un studio de inregistrari sa puna la dispozitie toate master-urile, toate canalele/ pistele care compun un album / produs final - never gona' happen ![]() In ce priveste de a "invata/fura de la cum fac jucatorii mari, tactica si tehnica" nu se face cu vizionare la TV ci prin experienta/ contact direct cu fenomenul in iarba, se pleaca de la basic si se evolueaza in timp si f multa munca / julituri / bully-ing... |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users