![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Formular Spania
Last Updated: Jul 05 2021 17:38, Started by
maxb2000
, Jul 05 2021 15:44
·
0

Posted 05 July 2021 - 15:44

Salut,
Din cate stiu trebuie completat un formular cu 48 de ore inainte sa intru in Spania. Problema este ca nu pot completa acel formular deoarece CNP-ul este de 13 caractere si aplicatia/web form-ul ma limiteaza la maxim 12 caractere. Formularul este disponibil aici: https://www.spth.gob.es |
Posted 05 July 2021 - 15:54

Esti sigur? Pune un printscreen cu eroarea sau ceva. Poate ai un spatiu pe undeva.
Eu am completat formularul acum vreo 2 saptamani, pentru mine si pentru alti doi membri ai familiei. Nu am avut nici o problema. |
Posted 05 July 2021 - 16:04

Da-i in spanac de papagali
Trece numarul pasaportului iar daca nu ai pasaport trece pur si simplu seria si numarul CI De ex. - RO123456 Asta-i tot |
Posted 05 July 2021 - 17:38

Serie si numar CI, sau numar pasaport, foloseste aplicatia pe telefon pt toti membrii, se citeste pe aeroport codul qr generat si la plecare si la sosire,
Suntem in Spania, 2 adulti si 2 copii Attached FilesEdited by Modemuri3G, 05 July 2021 - 17:43. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users