![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Till Death (2021)
Last Updated: Jul 08 2021 10:11, Started by
argonaut
, Jul 04 2021 21:11
·
0

Posted 06 July 2021 - 21:32

O sa recitesc maine ce nu am citit azi, deoarece sunt obosit (ca de obicei). Iti recomand un film pe care l-am recomandat altor doi prieteni, o tipa si-un tip. Am insistat sa nu se uite la trailere si sa nu caute detalii despre acest film. Atentie, acelasi film, doua persoane diferite. Tipa a fost dezinteresata, nu s-a uitat la film. Tipul l-a cautat pe IMDB. Nici el nu l-a vazut. Dovada ca nu sunt cinefili. Ori ne uitam la filme, ori nu ne mai uitam.
Apropo, filmul se numeste |
Posted 07 July 2021 - 06:48

Megan se vede pentru ca-i singura femeie prin film.In rest...
Nu pot intelege cum poti juca bine intr-un film slab,sa nu zic prost. |
Posted 07 July 2021 - 09:35

Voiam să renunț de vreo 3 ori, atîtea găuri în scenariu că mi se strepezeau dinții. Și negrul nu mai moare primul că i-a luat fața șeful alb care, deși caracterizat ca o șulfă supraviețuitoare, se sinucide teatral. Bineînțeles că femeia puternică învinge. Nici nu e spoiler, că știi din prima că așa va fi, doar speri s-o vezi pe Megan în detaliu.
Edited by gepres, 07 July 2021 - 09:37. |
Posted 08 July 2021 - 07:44

argonaut, iti propun ceva. Hai sa deschidem un topic pe Recomandari/ Cereri diverse si sa recomandam ce filme ne-au placut, spunand si cateva cuvinte despre ele. Tu, unul. Eu, unul. Cu o singura conditie, daca imi permiti: sa nu cautam detalii despre filmele recomandate, ci doar sa le vizionam. Pe cat de interesante ni se vor parea unele, pe atat de plictisitoare ni se vor parea altele. Na, gusturi.
Scuze de off-topic. Poti sterge mesajul asta si te astept pe Recomandari/ Cereri diverse. |
Posted 08 July 2021 - 10:11

Ala, teoretic, e al meu si al lui argonaut. De fapt, deocamdata e doar al meu. Astept raspunsul lui argonaut.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users