![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
O singura pagina cu incarcare continut diferit in functie de selectie
Last Updated: Jul 01 2021 19:48, Started by
fvs1972
, Jun 30 2021 12:55
·
0

Posted 30 June 2021 - 12:55

Salut,
Am facut un site in Wordpress cu Elementor si ma gandesc ca in viitor o sa am o problema cu el daca la un moment dat o sa vrea clientul sa-i modific ceva intr-o pagina. De ce spun acest lucru? Fiecare articol (produs) are propria pagina iar acestea sunt accesate dintr-un meniu lateral de tip acordeon fiecare cu un link propriu. Daca se doreste schimbarea unei pagini, va trebui sa intru pe fiecare pagina si sa fac respectiva modificare. De aceea va intreb daca exista posibilitatea ca sa am doar o singura pagina iar linkurile din respectivul meniu de tip acordeon sa aiba un parametru si in functie de acel parametru sa-mi incarce produse diferite, multumesc. Daca se poate sa nu am nevoie de Elementro Pro ci doar de pluginuri gratuite, multumesc. |
Posted 30 June 2021 - 19:03

Asta este un nivel de abstractizare mai avansat in php, n-as crede ca wordpress ti le da pe tava, eu n-as face gratuit lucrul asta, poate Wordpress le
ofera gratuit ![]() |
Posted 30 June 2021 - 20:19

Pai ai studiat si tu putin ce poate face Elementor? Macar pe youtube. Ceea ce vrei tu se numeste TEMPLATE. Si da, e posibil in Elementor.
Poti face template-uri pentru posturi, pagini, produse etc. |
Posted 01 July 2021 - 19:48

Nu am stiut ce sa caut, am cautat dynamic pages si acele tutoriale foloseau Elementor Pro, multumesc.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users