Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Slovacia / Kosice

Spatiu stocare aproape plin

Recomandare aer conditionat 9000 ...

Cum v-ati apucat de editare foto?
 Problema unezeala grinda de lemn ...

Intrebare hdmi laptop lenovo

Fezabilitate - Adaugare microinve...

Hard disk extern SSD, A92
 Parere cartier Uverturii/Virtutii...

inmatriculare autoturism reprezen...

2 aere conditionate pe un singur ...

Intarzietor de priza zahar
 Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...

Folii faruri - plastic sau sticla...

Alternative, reducere costuri, pa...
 

Cerințe de sistem Windows 11

- - - - -
  • Please log in to reply
216 replies to this topic

#19
SOIMMALTEZ

SOIMMALTEZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,578
  • Înscris: 04.11.2020

View Postlost_in_a_dream, on 25 iunie 2021 - 12:36, said:

La mine, pe placa de baza Gigabyte X570 Aorus Elite si procesor Ryzen 5 3600, imi zice ca nu e compatibil.

Activeaza fTPM in BIOS...

#20
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,688
  • Înscris: 03.07.2019
Nu-l gasesc in BIOS-ul meu. :no:

#21
JustXXL

JustXXL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,365
  • Înscris: 04.03.2020
https://winaero.com/...ithout-tpm-2-0/
Se poate instala si fara TPM.

#22
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,688
  • Înscris: 03.07.2019
Iar incepeti cu prostia aia?

#23
costeld69

costeld69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,747
  • Înscris: 07.02.2011

View Postlost_in_a_dream, on 25 iunie 2021 - 19:56, said:

Nu-l gasesc in BIOS-ul meu. Posted Image
Pentru Gigabyte X570 Aorus Elite:
Advanced Mode - Tweaker - Advanced CPU Settings
sursa: https://www.reddit.c...70_aorus_elite/

#24
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,688
  • Înscris: 03.07.2019
Nu este.

Attached File  IMG-20210617-WA0000.jpeg   751.2K   76 downloads

#25
Notsure

Notsure

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,206
  • Înscris: 15.05.2016

View Poste2k, on 25 iunie 2021 - 19:20, said:



Da, dar in final conteaza cum ruleaza aplicatiile pe sistem. Daca ruleaza la fel ca pe 10 atunci pentru utilizatori nu e mare diferenta

Ruleaza din ce in ce mai prost. Software-ul a devenit o competitie de update-uri garla, date in bataie de joc, cu bug-uri, incompatibilitati cu hardware-ul sau cu alte soft-uri si tot felul de probleme. Cand aveam XP, totul mergea ca uns. Si W7 in cea mai mare parte. Dupa aia, a curs doar gunoi... Si nu doar windows, si aplicatiile consacrate mergeau candva ca unse, acum doar bug-uri si scuze fara rezolvari din partea companiilor. Cum fac update sa rezolve o problema, creaza alte 7 probleme, ca simt nevoia sa faca si schimbari inutile, din plictiseala.

#26
SOIMMALTEZ

SOIMMALTEZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,578
  • Înscris: 04.11.2020

View Postlost_in_a_dream, on 25 iunie 2021 - 21:12, said:


Sigur o ai cauta prin BIOS ca este cu siguranta.

#27
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,688
  • Înscris: 03.07.2019
Era in Settings > Miscellaneous.

Attached File  20210625_222232.jpg   311.16K   77 downloads

Intrebare: Trebuie sa il reactivez dupa fiecare update de BIOS?

#28
SOIMMALTEZ

SOIMMALTEZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,578
  • Înscris: 04.11.2020

View Postlost_in_a_dream, on 25 iunie 2021 - 21:29, said:

Intrebare: Trebuie sa il reactivez dupa fiecare update de BIOS?

NU.

#29
rickysyv

rickysyv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,620
  • Înscris: 08.03.2008

View Postlost_in_a_dream, on 25 iunie 2021 - 21:29, said:

Era in Settings > Miscellaneous.

Attachment 20210625_222232.jpg

Intrebare: Trebuie sa il reactivez dupa fiecare update de BIOS?

Evident că trebuie, dar de câte ori ai de gând să actualizezi BIOS-ul?

#30
SOIMMALTEZ

SOIMMALTEZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,578
  • Înscris: 04.11.2020

View PostSOIMMALTEZ, on 25 iunie 2021 - 21:37, said:

NU.

Aseara am raspuns gresit, din graba am inteles ca dupa fiecare pornire de PC.
Da, de cate ori updatezi BIOSul el se reseteaza si sunt sanse sa se dezactiveze functia.

#31
Gaby_M

Gaby_M

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,686
  • Înscris: 29.04.2014
Am vrut si eu sa verific daca PC-ul meu este compatibil cu Windows 11. Nu stiu de ce dar acel program nu functioneaza.

Attached Files



#32
abulafius43

abulafius43

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,259
  • Înscris: 19.11.2013
ma intreb daca sistemul meu mai nou poate rula win 11 avand configuratia asta: cpu amd ryzen 5 1600 af mobo gigabyte b450 aorus elite 32 gb ddr4 si rx 470.

iar daca nu poate oricum nu ma afecteaza prea mult pt ca n-am de gand sa trec la win 11 prea curand.

#33
bluke424

bluke424

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,491
  • Înscris: 30.06.2011
@abulafius43, conform cerințelor actuale, nu poți rula Windows 11, ai nevoie de cel puțin un Ryzen 2xxx.

#34
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
eu am un laptop vechi de vreo 8 ani si merge win11 cu replace fisier respectiv

#35
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,908
  • Înscris: 15.06.2004
Cea mai mare tampenie e legata de acel TPM.
Ptr placile vechi care aveau nevoie de module separate - nu se mai gasesc module. Chiar daca proceosrul ar merge.

Ma uitam azi - pe jaful meu de tableta cu procesor Atom ar merge instalat - are TPM 2.0.
Pe desktopul cu i7 nu merge ca nu am modul 20-1 instalat. Si nu am de unde sa-l iau.

Prevad o crestere a cererii ptr module in viitor - probabil o sa scoata chinezii pe banda rulanta - daca gasesc chipuri sa produca.

Orice merge acum ca sa bypas-ezi  specificatiile, probabil nu va merge in build-ul final.

#36
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,670
  • Înscris: 30.07.2003
In lume sunt foarte multe calculatoare fara sa se incadreze in specificatiile Windows 11. Nu-i vad bine pe MS cu politica asta!

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate