![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Revenire la punctul zero
Last Updated: Sep 29 2023 08:09, Started by
rodica1978
, Jun 25 2021 11:40
·
0

Posted 27 September 2023 - 15:04

Credeam că mă cerți, m ai traumatizat. = ))
@parmaboy, eu nush ce este iubirea. Chiar nu știu. Dar cred că f puțini sunt capabili de iubire și și mai puțini o întâlnesc sau o recunosc atunci când dau peste. |
Posted 27 September 2023 - 22:31

Nu există să nu aștepți nimic în schimb, asta ar însemna că ești un fel de plantă sau legumă și să nu ai dorințe. Toată viața omul face compromisuri din păcate altfel ar trebui să își facă sepukku . Ba nu, ai dorinţe. Şi ai certitudini. ŞTII că primeşti de la partener/parteneră tot ce ai nevoie. Nu e nevoie să ceri, să negociezi. Compromisurile care afectează structural ceea ce suntem... nu. Never again. Evident, vorbesc din şoşonii mei. |
Posted 29 September 2023 - 07:40

Ev_eee, pe 27 septembrie 2023 - 15:04, a scris:
Dar cred că f puțini sunt capabili de iubire și și mai puțini o întâlnesc sau o recunosc atunci când dau peste. E frumoasa iubirea, dar este influentata de toate situatiile de viata posibile si imposibile... Iar indragostirea se poate intampla de mai multe ori pe an sau in viata, depinde cum "iesi" din ea si cat de deschis/a esti pe viitor. Edited by MELODY, 29 September 2023 - 07:46. |
Posted 29 September 2023 - 07:42

Cred că iubirea poate apărea între 2 persoane doar între un anumit context și anume: compatibilitate pe toate planurile.
|
Posted 29 September 2023 - 07:51

Ei na...
![]() Faci o lista la inceput si daca se bifeaza toate/multe compatibilitati, atunci ei se indragostesc? Eu am vazut femei sau barbati care se indragostesc de ceea ce vad, de ceea ce cred, nu neaparat de ceea ce descopera ulterior. Este diferenta mare intre a se indragosti si a iubi. Si sunt multe persoane care iubesc, dar nu li se raspunde la fel. Dupa care apar conflictele de diferite intensitati... si apar despartiri, divorturi... Sau cel mai "uzual", cei doi in relatie, unul dintre ei se indragosteste si pleaca cu cel/cea nou/noua, apoi trece indragosteala si se uita unul la altul, amandoi, probabil intrebandu-se ce i-a apucat... ![]() |
Posted 29 September 2023 - 07:56

Păi vbeam de iubirea care apare sau nu după îndragostire. Îndrăgostirea este de fapt atracția sexuală.
Iubirea apare după. În contextul unei compatibilități. Edited by Ev_eee, 29 September 2023 - 07:56. |
Posted 29 September 2023 - 07:57

Posted 29 September 2023 - 08:01

Ev_eee, pe 29 septembrie 2023 - 07:56, a scris:
Îndrăgostirea este de fapt atracția sexuală. That is the point, nu conteaza ce compatibilitate sexuala exista... sau pe alt plan. Indiferent de compatibilitati, oricare din cei doi parteneri poate incepe sa iubeasca... ca e reciproc sau nu, asta nu mai are importanta. Si problema principala este mentinerea "focului"... ![]() |
Posted 29 September 2023 - 08:03

Da, e adevărat. Contează și momentul de vulnerabilitate la care ești.
|
Posted 29 September 2023 - 08:05

Pe Neata acum, A1, "ce facem cu animalele de companie in caz de divort"
![]() Uite probleme... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users