![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Linkuri facebook deschise in browser extern
Last Updated: Aug 06 2021 08:07, Started by
Paranoir
, Jun 22 2021 18:08
·
0

Posted 22 June 2021 - 18:08

De la un update relativ recent, aplicatia facebook nu mai permite deschiderea linkurilor in browser extern (chrome, Firefox, etc), ci le deschide cu browserul intern al facebook, ceea ce e o tanpenie.
Eu nu mai gasesc optiunea "open links externally". Proe.a e ca unele linkuri nici nu le deschide deloc gunoiul de browser facebook. Aveti idee, se poate face ceva? |
Posted 22 June 2021 - 18:20

Daca ai dezinstala Facebook-ul, link-urile nu vor avea incotro decat sa se deschida cu un alt browser.
|
Posted 22 June 2021 - 22:28

Din pacate trebuie sa iti reinstalezi o aplicatie mai veche de Facebook, caci cea curenta are aceasta optiune scoasa.
Nu stiu daca versiunea Lite de la Facebook are aceasta optiune inca activa. Asadar, instaleaza o varianta mai veche O varianta mai veche: https://www.apkmirro...12-236-release/ Despre aceasta problema: https://www.reddit.c...nal_browser_in/ O problema asemanatoare, eliminarea optiunii de a opri sunetele din aplicatie, m-a fortat sa instalez o versiune mai veche. Vad insa ca odata instalata versiunea veche, facute setarile si apoi chiar daca se face update se pastreaza setarile. Edited by Ciubex, 22 June 2021 - 22:51. |
Posted 22 June 2021 - 22:45

Mersi. Speram ca exista vreun workaround fara sa apelez la aplicatie veche pe care sa nu o mai updatez vreodata.
|
Posted 22 June 2021 - 22:50

Am gresit in mesajul anterior, poti lasa update-urile sa se faca mai departe, instaleaza versiunea veche peste cea actuala, fa-ti setarile si apoi fa-ti update la Facebook.
Setarile se vor pastra. Edited by Ciubex, 22 June 2021 - 22:50. |
Posted 04 August 2021 - 19:04

Setarea există în continuare și pe cea mai recentă versiune de Facebook.
|
Posted 05 August 2021 - 20:38

Poti sa scrii te rog pasii spre setarea respectiva? Caci eu nu imi dau seama unde-i in varianta cea mai recenta de Facebook.
Am incercat Settings - Permissions - Browser. De fapt am luat la rand toate setarile. Attached FilesEdited by Ciubex, 05 August 2021 - 20:39. |
Posted 05 August 2021 - 20:45

Setting - media - open links externally. Ultima de jos.
|
Posted 06 August 2021 - 08:07

Ptii..., unde era ascunsa optiunea aia, nu mi-a trecut prin cap sa fac scroll la fereastra de setari Media
![]() Attached FilesEdited by Ciubex, 06 August 2021 - 08:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users