![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cum montez 2 ferestre termopan lipite .
Last Updated: Jun 20 2021 11:47, Started by
cidul
, Jun 20 2021 10:54
·
0

Posted 20 June 2021 - 10:54

Am o fereastra fixa de termopan de 110/115 cm , la care vreau să adaug un geam da 55/115cm, facut acum .Ambele geamuri au aceiasi grosime la profil, dar marci diferite . As dori o idee de montaj, lipite unul de altul ,nu am loc sa pun ceva intre ele ....Orice idee e bine venita. Toate cele bune.
Attached Files |
Posted 20 June 2021 - 11:05

Lipite unul de altul, adica unul la stanga si unul la drepta ?
Cu suruburi si piulite intre ele. |
Posted 20 June 2021 - 11:37

Ma gândeam si eu la profil ,dar nu am văzut nici o poza cu asa ceva ...Daca cunosti pune te rog o poza cu asa ceva.O poza cat 100 de cuvinte
Multumesc anticipat, o zi bună... |
Posted 20 June 2021 - 11:39

Se mascheaza rostul dintre ele cu un profil de genul acesta: https://www.hornbach...307/produs.html
Ai nevoie de vreo 2-3 mm intre ele, eventual mai spargi un pic peretele. Pentru rigidizare, se prind intre ele cu suruburi. |
Posted 20 June 2021 - 11:43

Bănuiesc sa pun unul afara si altul pe interior , ar fi exact ce-mi trebuie ...
|
Posted 20 June 2021 - 11:47

Da, bineinteles, unul pe interior si unul pe exterior. Gasesti si in culoarea ferestrelor tale, cu siguranta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users