![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Firma pt mobila de bucătărie la comandă
Last Updated: Dec 28 2022 10:26, Started by
Ioana_1138
, Jun 19 2021 22:55
·
7

Posted 27 September 2022 - 07:00

Americane, să îmi trag palme, ai pus blat ca al meu, imitație de beton Luat de la Hornba#h? Da, dar mandra l-a ales Cand e de ales, e treaba ei, ca nu vreau sa-mi consume pofta de viata. Ea alege, eu verific daca specificatia tehnica e in linie cu ce avem si merg si cumpar, da, Hornback, 2 bucati, ieri au sosit
la ikea ce e ieftin e facut la super economie, nu e lemn ci carton cu fagure la mojloc. Fac pariu ca tu conduci o volga cu tabla de 2mm Ce e facut la IKEA e ingenerit la maxim. Daca nu-ti tine mobila, dai banu si te invat s-o asamblezi Am bucataria cumaprata anul trecut, fara probleme. Canapea, fotolii, biblioteca cu peste 20 de ani vechime, fara probleme Canapea stejar masiv, facuta pe comanda... Probleme de design, suruburile cu care se prinde, se indoaie. Nu am incredere in "meseriasi"
breville gasesti si la noi. Baga un link, ca la vorbit fara acoperire esti as pana acum Ia, chiar sunt curios
bucataria am facut-o dupa proiectul nostru cu un nenea. neanea a luat 30% din pretul palului pentru facut corpurile si montat. a iesit super. dupa cca 4ani nu e nimic lasat sau deformat. iar blatul are 75cm adancime. Io nu stau in palat ca tine sa pun de 75cm Ia fa o poza cu bucataria |
Posted 27 September 2022 - 10:25

Posted 27 September 2022 - 11:16

Era vorba de cuptor
Pozele din bucatarie ce faci cu ele? Unde sunt? |
Posted 27 September 2022 - 11:47

Era vorba de cuptor .... https://www.breville...air-fryer-2000w |
Posted 18 November 2022 - 14:48

Salut.
Eu NU RECOMAND firma Bismobil Kitchen. Au livrat o bobila defecta cu mare intarziere. Am returnat-o cu mult scandal. Nu au vrut sa remedieze nici o defectiune. In situatia mea sunt multi clienti. cautati pe facebook Țepuiți de Bismobil . Tepuiti de Bismobil Edited by altnelu, 18 November 2022 - 14:48. |
Posted 19 November 2022 - 14:17

De asta am fugit și eu, cînd am făcuta la Ik#a, de belele.
La începutul proiectului, renovarea bucătăriei, am încercat totuși și cu alții. Ei, prin atitudinea lor, toți m-au aruncat în brațele doamnei Ik#a 🤭 Dar, să nu credeți că nu se fac și acolo încurcături, noul tip de angajat, a penetrat peste tot, dacă dai de un incompetent, ai de tras. Numai că, se rezolvă totul, ăsta este avantajul la această firmă, fără discuții inutile sau întrebări ostile, un mare plus. De asta au succes. |
Posted 28 December 2022 - 10:26

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users