Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitie miniPC.

In ce an este bine sa cumperi tel...

Cablu electric pentru exterior

La multi ani indragostilor! D...
 Germania a legalizat consumul de ...

Frigidere de bauturi pentru magaz...

Exista magazin fizic XIOAMI in Ro...

google.ro virusat?
 Ati castigat vreodata la "con...

HIT FM Zarnesti - Metropolitan Br...

Google Consent Mode V2

La multi ani @rz!
 Placa retea integrata la un ASUS ...

Targ de viniluri - Bucuresti

Achizitionare furca RockRider

End to end encrypted messenger
 

Abonament DIGI 1000MBPS/Wifi6 viteze mici consola/telefon

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
WeZy

WeZy

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.12.2015
Salut. Am si eu nevoie de niste ajutor de la cineva care se pricepe mai bine deoarece am sunat si la Digi dar ei au spus ca e perfect normala viteza... Am abonament la ei de 1bgps dar viteza pe toate device'urile din casa nu trece de 70-90mbps , prezicez ca am playstation5 care duce 1gbps...iar pe telefon Samsung S20 pe care sunt conectat cu WIFI6...am achizitionat si cabluri Cat6...si Router Tp-LINK Archer AX1500 si tot la fel... nu a trecut nici o data de 95mbps... Cei de la Digi cand sun la ei imi spun mereu ca daca viteza trece de 70-80mbps ei nu au ce sa faca si ca totul este perfect normal...si imi mentioneaza ca deviceurile mele nu suporta/nu au placa gigabit. Vro parere? Multumesc anticipat.

#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Daca ai abonament Fiberlink1000, ar trebui sa ai o viteza de macar ~850 Mbps download cand rulezi https://www.speedtest.net/

Fa un screenshot sa vetem ce viteza ai.


edit: ce pc ai?

edit2: pe S20 viteza ar trebui sa fie minim ~550-600Mbps download

Edited by MembruAnonim, 19 June 2021 - 15:00.


#3
WeZy

WeZy

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.12.2015
Las atasat poze din speedtest pe telefon Wifi6 (ciudat ca acum o ora viteza de down era de 80-90mpbs ,dar macar a ramas uplouad"ul)....si testul de pe Ps5....nu am Pc sau Laptop sa pot testa(este la munca)

Ma gandesc  desi nu sunt de meserie, are cumva legatura si cu ONT-ul fiind vechi?? De cand avem abonamentu din 2013 nu a mai fost schimbat...este cel F625A...Multumesc

Attached Files



#4
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,389
  • Înscris: 25.10.2008
Si de unde ai tras tu concluzia aia proasta? Ont-ul nu face decat sa transforme semnalul optic in semnal de net. Nu afecteaza cu nimic.
Era o optiune ce trebuia dezactivata, parca smart connect? Reconfigureza-ti routerul

Edited by kopilu_198, 19 June 2021 - 15:19.


#5
WeZy

WeZy

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.12.2015
Am spus bro...nu sunt de meserie...doar intrb sa vad cum pot rezolva problema cu viteza de net...daca e de la mine sau daca e de la ei...

#6
DGecko

DGecko

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 717
  • Înscris: 31.07.2012
Cei de la Digi spun ca ei garanteaza viteza maxima doar prin cablu, asta daca laptopul/pc`ul se incadreaza in cerinte.

Edited by DGecko, 19 June 2021 - 15:21.


#7
WeZy

WeZy

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.12.2015
Optiunea Smart Connect este dezactivata...neavand laptopul acasa imi vine greu sa cred ca pe el prind 800mbps...iar pe toate celelalte nu...macar pe telefon cu Wifi6...vad atatea poze de la diferiti utilizatori care au acelasi router cu peste 200-300mpbs minim...iar la mine ff putin

#8
gigideac1

gigideac1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 275
  • Înscris: 22.10.2014
dezactiveaza reteaua de 2 ghz si las-o doar pe cea de 5. restart router+device.

#9
Bitterblue

Bitterblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 25.02.2020
„F625A are un singur port Gigabit”

Cablul e conectat la portul gigabit?

#10
WeZy

WeZy

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.12.2015
Tocmai de asta am si lasat modelul...cablul care vine din routerul meu si e bagat in ONT in LAN1 (care presupun ca este cel Gigabit)

#11
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,669
  • Înscris: 25.01.2007

View PostWeZy, on 19 iunie 2021 - 15:26, said:

Optiunea Smart Connect este dezactivata...neavand laptopul acasa imi vine greu sa cred ca pe el prind 800mbps...iar pe toate celelalte nu...macar pe telefon cu Wifi6...vad atatea poze de la diferiti utilizatori care au acelasi router cu peste 200-300mpbs minim...iar la mine ff putin
ce 300? tu viteza ta o inmultesti cu 8 ca sa ai viteza in Mbps.

#12
Bitterblue

Bitterblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 25.02.2020
Routerul nu spune în interfața de administrare care e „viteza” conexiunii? Dacă e 100 megabiți sau 1000? Chiar dacă cablul e conectat la portul gigabit s-ar putea să nu meargă la viteză gigabit din diverse motive. (O fi obosit ONT-ul?)

Văd că Playstation 5 se poate conecta prin cablu. Ai încercat să-l conectezi direct la ONT în locul routerului?

#13
WeZy

WeZy

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.12.2015
Nu imi este clar...va las poza atasata de la fratimiu de la aparatament acelasi abonament cu routerul meu de acasa si samsung s20 Wifi6....deci sigur e de la ei sau de la ont...

Attached Files



#14
nico99900

nico99900

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,056
  • Înscris: 09.09.2010
Offtopic. Cum ai reusit. Custom Rom?

Attached Files



#15
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,734
  • Înscris: 30.07.2006
Intre ONT si router ce cablu ai?

#16
WeZy

WeZy

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.12.2015
Inca nu am rezolvat...poza de mai sus este de la fratimiu' de la apartament  deoarece stiam ca are acelasi abonament de 1gbps de la digi...si am fost la el cu routerul meu de acasa sa fac un test sa vad daca e de la mine sau de la digi...si la el a iesit viteza de mai sus ,iar la mine acasa nu trece de 80-90mbps...singura optiune e sa sun la cei de la digi sa.mi trimita un "pinguin" de la ei sa.mi rezolve viteza de net

Intre Ont si router am cablu cat 5E...in rest toate snt cat 6( cel care intra in tv,ps5)

#17
aschiuta

aschiuta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 959
  • Înscris: 24.06.2004
De obicei device-urile au leduri la porturile ethernet.. Acestea lumineaza in functie de viteza de conectare. Verde gigabit, galben 100 Mbps.. Daca ONT-ul de la RDS este in bridge si Routerul este in administrarea ta, poti intra si verifica in loguri cum a negociat .

#18
WeZy

WeZy

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.12.2015
Toate sunt pe Verde...si pe ONT si pe Router...am sa fac poza cand ajung acasa...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate