![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Echivalent transceiver SN65HVD1781
Last Updated: Jun 17 2021 08:13, Started by
binox
, Jun 16 2021 09:52
·
0

Posted 16 June 2021 - 09:52

Salutare,
Am niste module cu comunicare RS485 care nu mai comunica, presupun ca s-a intamplat ceva pe bus si a crapat circuitul SN65HVD1781. L-am cautat la mai multi distribuitori , inclusiv direct la producator si nu l-am gasit pe stoc nicaieri. Poate cineva sa-mi recomande un echivalent pe care sa-l gasesc de cumparat repede? |
Posted 16 June 2021 - 11:07

Imi trebuie varianta SMD, si alea ajung in stoc la ei abia in iulie...
|
Posted 16 June 2021 - 13:56

Nu pare sa aiba protectie la supratensiune pe bus si mi-as dori sa aiba ca sunt sanse mari sa apara tensiuni induse in cabluri.
Am gasit pe stoc LTC2862-1, asta are protectie la supratensiune, e mai mica cu 10V decat originalul dar cred ca e ok, viteza maxima e 20M fata de 1M deci n-ar trebui sa fie problema. Ce ziceti s-ar potrivi? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users