![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Tribuna Oficială a Stadionului Național
Last Updated: Jun 17 2021 08:32, Started by
sorin40
, Jun 15 2021 16:35
·
0

Posted 15 June 2021 - 16:35

Nume importante în fotbalul românesc - Gheorghe Hagi, Gică Popescu - nu au avut loc la Tribuna Oficială a Stadionului Național la primul meci din EURO 2020.
https://www.mediafax...ea-frf-20138570 Probabil a fost o analiză competentă a guvernului, ministerelor, federației, etc în context pandemic, etc. Locurile la tribuna oficială au fost împărțite între Guvern și Primăria Bucureștiului Azi am aflat biletele au fost cumpărate de Gică Popescu, în timp ce alte persoane (probabil mai reprezentative pentru sportul românesc - cum ar fi Ludovic Orban, Dan Barna, Lucian Bode !) au primit invitații la tribuna oficială din partea Primăriei Bucureștiului. https://www.capital....oarte-bine.html Comentariul cel mai pertinent mi se pare cel care face o paralelă între lipsa reacției civice în acest caz, comparativ cu imensul scandal mediatic după ce Firea a avut-o ca invitată de onoare pe Halep, acuza cea mai importantă fiind că a avut „impertinența” să-i dea cheia orașului (la un eveniment organizat de primărie!). https://www.digi24.r...na-halep-945439 Edited by sorin40, 15 June 2021 - 16:36. |
Posted 15 June 2021 - 16:47

Comentariul cel mai pertinent mi se pare cel care face o paralelă între lipsa reacției civice în acest caz, comparativ cu imensul scandal mediatic după ce Firea a avut-o ca invitată de onoare pe Halep |
Posted 15 June 2021 - 16:51

Poate gresesc eu, dar locurile respective au fost impartite de alt organism (UEFA), nu de primarie sau guvern! desigur, exista posibilitatea ca eu sa fiu dintre aia care nu inteleg un text citit!
|
Posted 15 June 2021 - 16:59

Posted 15 June 2021 - 17:00

Comentariul cel mai pertinent mi se pare cel care face o paralelă între lipsa reacției civice în acest caz, comparativ cu imensul scandal mediatic după ce Firea a avut-o ca invitată de onoare pe Halep, acuza cea mai importantă fiind că a avut „impertinența” să-i dea cheia orașului (la un eveniment organizat de primărie!). https://www.digi24.r...na-halep-945439 În esență comportamente tipice unor cocalari, indiferent de partid. Greșeala majoră a sportivilor este că nu se țin la distanță de jocurile politice sau nu iau atitudine când sunt terfeliți. Aia e, viața merge înainte. |
Posted 15 June 2021 - 17:06

Din ce am inteles FRF nu a putut cumpara bilete la tribuna VIP, ci doar la tribunele inferioare, ceea ce a si facut. UEFA in schimba a trimis bilete la tribuna VIP catre Guvern, Primăria Capitalei si cateva pentru conducerea FRF. Iar Primaria si Guvernul au distribuit biletele dupa cum s-a vazut...
|
Posted 15 June 2021 - 17:08

Se putea sa nu lipsească căcatul ăla de Bode? Motz el acolo, miliția e muci in țară și el o arde la meciuri
|
Posted 15 June 2021 - 17:09

Poate gresesc eu, dar locurile respective au fost impartite de alt organism (UEFA), nu de primarie sau guvern! desigur, exista posibilitatea ca eu sa fiu dintre aia care nu inteleg un text citit! UEFA a auzit de Orban, Barna, Dan..., dar de Hagi, Popescu, Balint... nu au auzit. |
Posted 15 June 2021 - 17:30

Pai da, astia-s campionii: Orban, Barna, putoarea de Nicușor Dan, Bode =))
|
Posted 15 June 2021 - 17:55

Posted 15 June 2021 - 18:09

![]() Orban si sportul - boul si mandolina ! Poate la sticlism, halbere, sau coniac-canoe !... ![]()
"500 metri ținându-se de garduri"! ![]() Da' ce aveti cu bietu om? Nici astuia nu-i place sa bea.Mai era unu,Vacaroiu,care se jura ca nu pune alcool in gura.Cica are diabet. Dar avea niste riduri de Saniuta,mai mare dragul. |
Posted 15 June 2021 - 18:19

Din ce am inteles FRF nu a putut cumpara bilete la tribuna VIP, ci doar la tribunele inferioare, ceea ce a si facut. UEFA in schimba a trimis bilete la tribuna VIP catre Guvern, Primăria Capitalei si cateva pentru conducerea FRF. Iar Primaria si Guvernul au distribuit biletele dupa cum s-a vazut... |
Posted 15 June 2021 - 19:05

Burleanu are boala pe generatia de aur ... astia ii fac de ras valoarea de conducator FRF. El ar vrea ca astia sa dispara de tot...
|
Posted 15 June 2021 - 19:10

Io n-am primit niciun bilet.. asa ca... ma uit cu atentie si ingrijorare cum niste ziaristi sunt consternati ca niste milionari, fosti mari fotbalisti, au primit loc gratis la tribuna 2 , in loc de VIP. Parca suntem aia din poiana lui Iocan, vorbind de lotul regelui. Poate era frumos sa le dea locuri in alta parte, dar, locurile sunt limitate, sunt impartite de UEFA. Totusi, FRF-ul a facut bine, ca s-a dat bine pe langa guvern, care, pana la urma, a fost finantatorul jocurilor; s-au cheltuit zeci de milioane de euro (daca nu cumva sute) pentru astea 3 meciuri amarate; bine, banii poporului. Sau sunt 4 meciuri ? Nu cunosc prea bine detaliile, nu ma pasioneaza campionatul asta european.. desi s-au calificat 24 de tari din cele 55 europene, Romania a fost foarte departe de calificare.
Nu ma intereseaza foarte tare cum imparte FRF-ul bilete; mai mult, ma intersa sa angajeze niste antrenori competenti si sa creeze un sistem care sa scoata fotbalisti cu cetatenie romana care sa fie in stare sa bata 75% din echipele europene; nu sa stearga cu "noi" pe jos Armenia, Georgia si Islanda. |
|
Posted 15 June 2021 - 20:17

Posted 15 June 2021 - 23:18

Si cati politiceni au venit la Strandul National ?
Io n-am primit niciun bilet.. asa ca... ma uit cu atentie si ingrijorare cum niste ziaristi sunt consternati ca niste milionari, fosti mari fotbalisti, au primit loc gratis la tribuna 2 , in loc de VIP. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users