Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pantofi alergare

Incalzire electrica in adezivul g...

Wahl, Babyliss, Gamma

Naveta zilnica
 Putem avea nași la nunta nec...

Stergere periodica mailuri yahoo

Inlocuire emblema Passat B8 cu di...

video portret in landscape
 Am fost eu plecat multa vreme din...

Laboratoare analize de sange - POLL

Ambrozia - un fenomen in Romania

Modem/router portabil
 asistenta medicala

Credeti ca se mananca bine in pop...

Cata siguranta au biciclistii tro...

pe cat as putea vinde acest sistem?

OWR - One World Radio România

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
718 replies to this topic

w21

w21

Guru Member

• Grup: Senior Members
92.1 retransmite integral streamul de pe Youtube, cam zero efort local. Ceea ce e bine totusi, daca era local nu era la acelasi nivel si probabil l-ar fi abandonat iar dupa 3 luni.

Din ce inteleg asa o sa si ramana, doar ca vor contribui si ei cu 1-2 ore la programul international...eventual.

Streamul VibeFM s-a inchis definitiv, nu cred ca vor pune la dispozitie alt stream cat timp e 100% preluare din online.

Edited by w21, 15 July 2021 - 06:57.

mr_api

mr_api

Member

• Grup: Members

View Postw21, on 15 iulie 2021 - 06:55, said:

92.1 retransmite integral streamul de pe Youtube, cam zero efort local.

Ma asteptam si eu la mai mult decat atat,puteam sa ascult stream ul international si gata

alexis27

alexis27

Senior Member

Romanii nu ar fi niciodata capabili sa faca un astfel de radio, n-au resursele necesare si nici nu cred ca ii duce capul, ei stiu doar heavy rotation cu 30 de piese din care jumate manelizate. E mult mai bine ca e retransmis OWR-ul original, asa avem siguranta unui continut de calitate.
Ganditi-va ca nici n-au fost in stare sa faca o tranzitie finuta pe audio intre fostul Vibe si OWR, au intrat direct cu OWR ca din topor, cu sunet distorsionat. Daca tot s-au laudat la CNA ca fac zilnic doua ore de program local, puteau incepe asa la miezul noptii. Ganditi-va ca n-au fost in stare sa faca un redirect de pe site-ul vibefm catre noul site, oneworldradio punct ro, care e activ si care azi e redirectionat catre rrm punct ro, agentia lor de publicitate. Deci nici site-ul nu era gata, n-aveau spre ce redirectiona vibefm punct ro. Mai ganditi-va ca n-au fost in stare sa faca un stream de inlocuire, macar temporar, al vibe-ului.
Eu sunt ferm convins ca, daca acele doua ore de program local vor exista, vor fi praf si pulbere dpdv al contentului si dpdv tehnic fata de ce e pe OWR-ul original. Personal, prefer sa-l lase exact asa, retransmisie 100%, si sa nu se atinga de el in vreun fel. Niciodata n-or sa faca radio ca belgienii, asa cum niciodata festivalurile din Romania nu vor fi ca Tomorrowland. E OK sa ne recunoastem limitele, pana la urma.

Sincer, cam am emotii pentru viitorul VR, ma astept ca multi dintre ascultatorii Virgin sa plece pe frecventa OWR.

ALEXTheTrap22

ALEXTheTrap22

Member

Alexis, ai mare dreptate!!! Virgin Radio e doar un tonomat cu 30 de piese trap manelizate și cu animatori care nu zic decât ce piesă urmează și atât. Un exemplu clar sunt Liza și Fereștean, pe care îi ascultam si eu în perioada Lockdown 2020. Când am văzut că exagerează cu aceleași melodii over and over again, și că ziceau doar ora și ce piesă urmează, mi-am văzut de altele. Mai mult ca sigur când vor da pe OWR o să le placă. Cum ziceai și tu, Alexis, sper să rămână așa OWR. Nu să bage acu 2 ore transmisie locală și după ne trezim peste vreun an-doi că ni-l închide. Nu stiu de ce se auzea distorsionat atunci când au schimbat Formatul, că am prins și eu pe înregistrarea aceea. Am să mai ascult astăzi și o să mai vin cu păreri

alexis27

alexis27

Senior Member

Vezi, de aia noi n-avem heavy rotation la radio, tocmai ca sa nu ajungem ca ei si ne este bine asa.

Muzica noua, diversificata, primii la muzica din toata tara, si suntem un local totusi.

Asa ca eu, personal, consider OWR o lectie despre cum se face radio, pe care cei mari din Ro ar trebui sa o invete.

routerboard70

routerboard70

Member

View Postandreic, on 15 iulie 2021 - 00:45, said:

Good... in sfarsit nu mai e muzica de taiat vene Posted Image

Nu prietene, nu mai este muzica de taiat vene, acum este muzica de dat cu nicovala in cap!!!
Ce-mi plac mie astia ca voi, parca restul muzicii care a ramas in istorie ar fi fost lansata degeaba! Gusturile intr-adevar nu se discuta dar prea sunteti patimasi! Parca v-ar fi aruncat aur si Bitcoini noul post de radio lansat!
Stati calmi ca in istoria muzicii, tot ABBA, Queen, Eagles, Celine Dion, Boney M si altii de talia lor, marile trupe rock si pop - astia vor fi pomeniti generatii intregi de acum incolo, nu... Dj Suleanu, Dj Pipirica si alti pacalici ce invart bit-uri si platane! Pleava din asta se duce unde ii este locul, la tomberon sau pe la terase si pub-uri (nu la toate ca sunt si altele specializate pe genuri muzicale), unde toti plictisitii isi ineaca viata in alcool si trece viata pe langa ei ascultand dejectii din astea sonore!!!
Da, gusturile NU se discuta - sunt 1000% de acord cu asta dar nici sa dam cu pietre in muzica ce a facut si face istorie! Stiu ca am folosit un ton aspru dar eu asa consider - fiecare post de radio are un loc sub soare si nu trebuie sa facem o patima din ceea ce ne place ca nisa si sa aruncam cu noroi in altii care poate gusta alte genuri muzicale!
Semnat - un hodorog batran ce a facut soc in momentul cand s-a facut trecerea de la No Mercy la pleava ce rupe-n doua modulatorul FM si codorul stereo al emitatorului acestui post de radio! (Vorba vine...)

neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

Guru Member

View Postmr_api, on 15 iulie 2021 - 07:53, said:

Ma asteptam si eu la mai mult decat atat,puteam sa ascult stream ul international si gata
Aici lumea se bucura ca-i in FM Posted Image

alexis27

alexis27

Senior Member

View Postrouterboard70, on 15 iulie 2021 - 09:19, said:

Semnat - un hodorog batran ce a facut soc in momentul cand s-a facut trecerea de la No Mercy la pleava ce rupe-n doua modulatorul FM si codorul stereo al emitatorului acestui post de radio! (Vorba vine...)

Nu comentez gusturile tale muzicale, fiecare asculta ce isi doreste, dar pot sa iti spun ca daca te-a socat trecerea de la No Mercy la electro, poti muta oricand pe Magic, Romantic si muuulte altele care difuzeaza soft music. Pe de alta parte, pot sa iti spun ca oamenii care doresc sa asculte ceea ce tu numesti "pleava" nu aveau niciun radio in Romania care sa le ofere aceasta optiune. Tu ai alte optiuni oricum, ei aveau zero, acum au una. Mi se pare OK sa le respecti gusturile muzicale si sa schimbi frecventa pe alt post care ti se potriveste.

View Postneagu_laurentiu, on 15 iulie 2021 - 09:21, said:

Aici lumea se bucura ca-i in FM Posted Image

FM-ul nu are moarte prea curand, e normal sa se bucure lumea. E cam greu sa asculti stream-uri cand iesi din oras cu masina.

ALEXTheTrap22

ALEXTheTrap22

Member

@routerboar70 Stai chill, prietene. Îmi plac și trupele enumerate mai sus, ABBA, Queen, Eagles s.a.m.d., dar îmi place și muzica electronică, cea străină, într-adevăr cea românească este destul de slabă. Oricum EDM nu ascult 24 din 24, dar ceva piese pe timp de o zi ascult, câteodată mixuri bune de la Spinnin, Hexagon. De regulă ascult alternative-indie, și electronică (pe căldurile astea merge un tropical house, Kygo, dar ascult si electro-progressive house, ce nu-mi prea place este psytrance-ul,dar și acolo mai scapă câte o piesă bună).

Revenind la OWR, l-am băgat deja în lista posturilor FM care îmi plac.

Îl am după 87,9 Buzz FM Buzău și după Europa FM (100,3).

Atât am în FM. Iar în online Supersonic Radio și Roman FM (al lui @alexis27)

alexis27

alexis27

Senior Member

View PostALEXTheTrap22, on 15 iulie 2021 - 10:01, said:

Atât am în FM. Iar în online Supersonic Radio și Roman FM (al lui @alexis27)

Ma simt onorat Posted Image

w21

w21

Guru Member

Aveau o singura varianta in fm, Dance FM. Care pentru nivelul din RO, e foarte bun.

Dar pentru vechituri exista atatea alternative si cu acoperire mult mai mare - Magic, Romantic, Europa, Rock, Gold.

Eu sunt curios dacă vor avea inserții de publicitate peste postul asta, alea nu pot fi sincronizate sub nici o forma cu streamul OWR.
Oricum probabil se anuleaza costul "productiei" Vibe FM cu lipsa publicitatii...

Edited by w21, 15 July 2021 - 10:07.

alexis27

alexis27

Senior Member

Sunt complet diferite Dance si OWR. Dance e linistit si fara vorbarie, OWR e de festival / comercial si plin de vorba.
Sunt convins ca multi ascultatori de Dance vor ramane pe Dance, mai degraba cred ca OWR va lua din publicul Virgin si Kiss, plus din cei care nu foloseau radioul ci modulatoarele.

Pe mine de exemplu Dance FM ma plictiseste ingrozitor, in schimb OWR chiar imi mareste productivitatea ca ma tine-n priza.

Edited by alexis27, 15 July 2021 - 10:10.

w21

w21

Guru Member

Intr-adevar sunt diferite dar nu as inclina spre unul sau altul, e bine sa ai alternative.

Mie mi se pare ok formatul DanceFM, e similar cu FG Dance Paris, multe piese vechi sunt sigur inspirate de acolo. Doar ca din pacate la DanceFM RO uneori uita sa ii actualizeze playlistul, cu unele melodii exaspereaza de cativa ani.
Prefer FG Dance, sau fgdigital.tv (Istanbul).

La OWR macar ai garantia ca vine mereu cu muzica noua. Si eu zic ca e un lucru bun ca nu se implica romanii :)

Edited by w21, 15 July 2021 - 10:30.

andreic

andreic

Very OLD Member

• Grup: Moderators
Posted Image

Attached File  20210715_102700.jpg   175.13K   10 downloads

silcar

silcar

Senior Member

@routerboard70, problema este ca Vibe a fost un post de muzica electronica, si ni l-au stricat. Ai multiple variante de muzica veche in fm. Personal e binevenit. Eu personal sunt mai pe Deep house, Extravaganza, Dance fm  le ascult, dar si actualul Vibe suna bine.

RealZOD

RealZOD

Active Member

Alexis sunt de acord cu tine in multe privinte. Nu sunt de acord cu partea de festivaluri. Am ajuns sa fim importanti in Europa si nu numai in mai putin de 10 ani.
La Electric Castle, de exemplu, avem cea mai buna echipa din lume pe sonorizare. Nu mai vorbesc de management si altele din toate festivalurile mari de la noi.
Avem de ce sa fim mandri si sa ne bucuram ca am ajuns sa avem dj-i mari in fata noastra, nu mai zic de artisti mari internationali.

Eu zic sa nu ne miram daca vom avea un Untold Radio pe FM in Cluj (de exemplu) candva in viitor.

Bine ai venit OWR Romania!

andreic

andreic

Very OLD Member

• Grup: Moderators

View Postrouterboard70, on 15 iulie 2021 - 09:19, said:

Stati calmi ca in istoria muzicii, tot ABBA, Queen, Eagles, Celine Dion, Boney M si altii de talia lor, marile trupe rock si pop - astia vor fi pomeniti generatii intregi de acum incolo, nu... Dj Suleanu, Dj Pipiric
Aia ii gasesti pe posturi dedicate 107.3, 90.8, gold etc, trebuie sa avem si o muzica mai energica mai up beat, up bass... formatul vechi a esuat lamentabil in rest numai timpul poate sa spuna cine ramane Posted Image

ps - si 92.7 a esuat in capitala cel putin... poate liciteaza un post tot cu muzica mai ritmata si vesela :)

Edited by andreic, 15 July 2021 - 12:45.

IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

Guru Member

Postul de radio are și emisiuni transmise din București, dar și din alte orașe ale lumii precum Bruxelles, Londra, Texas și Sydney.

Principalele programe ale postului One World Radio România:

DJ-ul olandez Armin van Buuren dă startul weekend-ului cu „Weekend Kick-Off”, în fiecare vineri

Surorile DJ australiene NERVO prezintă „Tomorrowland Top 30” în fiecare vineri și sâmbătă, un rezumat al celor mai populare 30 de hituri dance selectate de People of Tomorrow

Austin Kramer are propria sa emisiune săptămânală „UNreleased with Austin Kramer”. În fiecare luni, Austin selectează 10 piese nelansate încă din toate genurile pentru a le difuza în premieră, transformând emisiunea sa de 30 de minute în locul ideal pentru a descoperi noi talente, toate acestea servind drept o platformă de lansare perfectă atât pentru artiști consacrați, cât și pentru noi talente.

DJ-ul belgian M.I.K.E. Push are propria sa emisiune lunară de la New York, în timp ce alți artiști de top, precum popularul  DJ australian Timmy Trumpet, DJ-ul danez MORTEN (din Miami) și veteranul DJ olandez Laidback Luke (din New York), au și ei propria lor emisiune în fiecare lună.

Programul zilnic este completat de următoarele emisiuni:

„Daybreak Sessions” de la 07:00 la 12:00 cu Justin Wilkes (Londra)„Around the World” de la 12:00 la 13:00 cu Camille Pollie (Bruxelles)„United Through Music” de la 13:00 la 19:00 cu Adam K (Londra)„Celebrate The Magic” de la 19:00 la 21:00 cu Greg Jake (Texas)

„Este absolut minunat să vezi cum Tomorrowland vine tot timpul cu proiecte noi, inovatoare, și nu se limitează doar la rețete clasice, cum ar fi de exemplu un simplu show radio. Mixând conținut live și de tip on-demand, alături de cele mai tari și importante momente de la Tomorrowland de-a lungul anilor, One World Radio are o abordare unică care îl diferențiază față de restul radiourilor.

De abia aștept ca în fiecare vineri să-mi încep weekend-urile pe 92,1 FM, frecvența One World Radio, alături de fanii din România, a declarat Armin van Buuren, supranumit și regele olandez al trance-ului.

https://www.paginade...de-azi-20294521

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate