![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
OWR - One World Radio România
Last Updated: Oct 02 2023 16:12, Started by
innesat
, Jun 15 2021 10:04
·
31

Posted 08 July 2021 - 19:21

Sunt curios cum va fi acest post în FM, am să dau o ureche atunci când se va lansa. Era bun și VIBE FM, dar e loc și pentru ceva nou. Sper să nu fie vreun heavy putrefaction. Vedem atunci ceva fi.. soon!!!
FM la mine va fi 102,7 - Buzău. Cred că singurul din zonă care are muzică dance/electronică all day everyday. Restul pop-dance CHR ,rock (Buzz FM Buzău), ușoară și populară (Focus FM), oldies (Radio Boom), pop-dance (Campus) Naționalele nu le mai pun. Toți știu că sunt CHR (Kiss, ZU, Pro, Virgin), adult Contemporary (Europa FM , Magic Fm, Vibe FM, RRA, Digi FM- asta e spre CHR) |
Posted 08 July 2021 - 20:04

Posted 09 July 2021 - 07:49

Posted 09 July 2021 - 12:59

@SniperWolf_02 Am văzut și varianta de YouTube. E foarte interesantă, odată am prins un fel de top din ăla într-o vineri sau sâmbătă seara. Muzica e ok, de la piese EDM noi până la cele mai bune piese de festival. Sunt și mixuri de la DJ renumiți (Mike Williams, Don Diablo si asa mai departe). Când va intra în FM am să ascult. Referitor la deea, Vibe și 21, a fost o schimbare mare. Deea emite doar pe net si din ce stiam își schimbase formatul, Vibe a devenit post cu muzica lentă iar 21 a devenit Virgin, inițial pop-dance, acum hip hop și trap mai mereu, câteodată o lălăială românească de pop. Dacă aș face o comparație să zicem între Extravaganza Radio și One World Radio, al doilea iese pe post de cel mai bun.
|
Posted 09 July 2021 - 13:08

OWR INTERNATIONAL: http://playerservice...TIONAL_ADP.m3u8
|
Posted 10 July 2021 - 12:08

Pe piata locala ar trebui sa afecteze Dance , Zu sau Kiss . Dar va fi o mișcare buna , mai ales impuls va pierde pe București și Bacău zic. Sunetul in primul rand conteaza , sa vi cu simulările alea distorsonate și compresate , te fac sa fugi ,numai ai nevoie de Evan Steven in the pix , ai Tomorrowland.
Edited by Cristy0007, 10 July 2021 - 12:08. |
Posted 13 July 2021 - 15:33

O zi și 7 ore au mai rămas până va apărea oficial. Intre 16-17 iulie va fi ediția online a festivalului. Deci, Vibe FM își schimbă numele (pentru prima dată), dar și formatul, va trece de la melodii lente, siropoase la melodii EDM, mixuri precum Hexagon sau Spinnin Sessions, plus că se poate întâmpla să transmită live de la Tomorrowland. Pe lângă toate astea, se vor auzi DJ foarte buni, Avicii, Mike Williams, Don Diablo, Martin Garrix si multi altii, deci nu cred că vor da prostii precum DJ Sava, DJ Project și români de ăștia lălăiți. Abia aștept să văd cum e să ai un post de EDM în FM
A se specifica clar că VIBE FM a fost și în trecut post de muzică dance, dar era mai slăbuț față de ce va fi acum |
Posted 13 July 2021 - 15:52

Posted 13 July 2021 - 16:22

@IceCoolExtreme Mai mult ca sigur. Uniți prin muzică - un slogan potrivit pentru One World Radio.
@IceCoolExtreme Mai mult ca sigur. Uniți prin muzică - un slogan potrivit pentru One World Radio. |
Posted 13 July 2021 - 17:22

N-a trecut inca pe muzica ca lumea ? Ca e o lalaiala trista acuma
![]() |
|
Posted 14 July 2021 - 03:26

Probabil vibe fm va fi cu redirect către noul site ,ce se va lansa odată cu ziua de 15. Sa înțeleg că renunță la vibe fm online, și streamu lor va fi tot one world cu altul probabil paralel unic.
Edited by Cristy0007, 14 July 2021 - 03:27. |
Posted 14 July 2021 - 09:13

Acum, la 10:13 mai sunt 13 ore și 45 de minute până se lansează oficial
|
Posted 14 July 2021 - 11:15

Da, după ora 0. Oricum atunci nu o să ascult, eu dorm atunci. De regulă după 23 adorm. Daca se oferă cineva de pe Forum să facă o înregistrare la momentul lansării One World Radio, ar fi super. Iar fișierul cu înregistrarea să fie încărcat aici pe topic
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users