tomtom start 25
Last Updated: Jun 10 2021 08:49, Started by
hymura9
, Jun 09 2021 08:18
·
0

Posted 09 June 2021 - 08:18

Salutare forumisti
Am gasit un tomtom start 25m care a venit initial cu harti de uk si irlanda. Am instalat aplicatia celor de la tomtom pe laptop si am conectat gps-ul la laptop sa vad ce harti are. Gps-ul este gol golut, nu are absolut nimic pe el si are o memorie interna de 4 gb. Intrebare :ce harti as putea sa pun pe el sau ce program as putea sa pun pe el ca sa il aduc la viata si sa il pot folosi? Si de unde as putea sa iau programul/ hartile . Multumesc anticipat pentru raspunsuri |
Posted 09 June 2021 - 16:23

Cred ca ai observat ca nu are actualizari pe viata ci un abonament anual in functie de ce harti doresti sa achizitionezi. In afara de vechile harti UK si IR , gratis nu poti sa mai pui nimic pe el.
|
Posted 09 June 2021 - 19:56

Salut
Am vazut chestia asta si am intrat la ei pe site si un pachet de harti este 60 de lire pentru harta full europa. Eu ma gandisem la ceva de genu cracuiala la maxim si pus ceva gen igo sau altceva la care gasesti harti mai usor . Si daca nu se poate cracui deloc atunci vine alta intrebare : Sa dau 60 de lire si sa iau hartile pentru el sau sa vad in tara ce gasesc mai bun tot la bani astia si nou sau aproximativ aceeasi suma? Multam |
Posted 10 June 2021 - 08:43

Nu ai cum sa-i pui igo. Fie platesti, fie cauti pe net forumul de GPS-uri ca sa inveti cum se pot rezolva hartile.
Softpedia nu incurajeaza pirateria si cracuiala |
Posted 10 June 2021 - 08:49

Cauta ceva mai bun cu Europa full si update-uri nelimitate. Eu am prins un Garmin Drive 51 la 400 lei acum 3 ani si cu ocazia acestui topic i-am facut o actualizare de harti. In concediu il folosesc in Bulgaria.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users