![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
PH 8 urina caine
Last Updated: Jun 11 2021 21:50, Started by
redsnake74
, Jun 08 2021 09:49
·
0

Posted 08 June 2021 - 09:49

Am o catelusa rasa Cheecks de 3 kg . E ceva intre Chihuahua si Pekinez. La ultimele analize nu a iesit bine PH-ul , este 8 . In plus urina este usor tulbure, in rest erau in regula. Catelusa este cardiaca si ia tratament. Am fost cu ea la veterinar si inca n-a descoperit ce este cu PH-ul. De la ce poate fi alcalina urina?
|
Posted 08 June 2021 - 10:53

Nu exista rasa Cheecks... vrei sa spui ca e un metis. PH peste 7 poate indica o infectie urinara, mergi la un veterinar serios.
|
Posted 08 June 2021 - 12:29

E rasa Cheecks, stramosii lui au fost hibrizi intre celelalte doua rase.
https://petkeen.com/cheeks/ Pai am fost la mai multi veterinari . |
Posted 08 June 2021 - 12:40

Posted 08 June 2021 - 12:45

Pai in pagina cu analize am si cat trebuie sa fie intre 6-7.5 . Am mai avut problema asta cu ea acum 3 luni , mi-a zis sa repet analizele atunci si a doua oara a iesit ph-ul bine dar e clar ca are ceva acum , am repetat si e tot mare .
|
Posted 08 June 2021 - 14:13

Rasele de caini se gasesc in FCH, restul sunt povesti pentru naivi ... metisii = hibrizi, mixati, amestecati, croiti etc sau cum vrei tu sa le zici
![]() https://www.dogbreed....com/cheeks.htm The Cheeks is not a purebred dog. Edited by GlCA_Contras, 08 June 2021 - 14:13. |
Posted 11 June 2021 - 21:50

Au iesit analizele urina (sedimentul) astazi . Par ok , ma duc maine la veterinar cu ele. Posibil ca ph-ul acela sa fie asa mare ca nu au fost vidate glandele perianale ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users