Posibilitate pensionare
Last Updated: Jun 16 2021 07:06, Started by
alexbowwow
, Jun 06 2021 16:46
·
0

Posted 06 June 2021 - 21:35

Posted 06 June 2021 - 22:52

Este trecut in cartea de munca. Daca nu... Pentru a fi incadrat in gr de munca I si II firma la care ati lucrat a platit si contributii CAS pentru acele grupe. , Am lucrat la comunisti 12 ani.Dintre care vreo 3 in conditii deosebite.Daca as putea obtine dublu anii de acolo atunci as putea avea stagiul minim.CAS-ul pe vremea aia era in buzunarul lui ceasca si acolitii lui. |
Posted 07 June 2021 - 21:43

Mai e si o lista cu localitatile poluate, cine a locuit nu mai stiu cati ani,parca 30 in acele zone, sau pe o raza de 10km, pot iesi la oensie mai repede cu 2 ani, fara penalizari, daca au stagiul complet.
Studentii la seral, trebuia sa fie incadrati ij munca undeva, deci e normal ca la ei facultafea nu se considera vechime in munca, ca aveau vechimea de la locul de munca, doar n-o sa primeasca doua vechimi pt aceiasi perioada. Armata se consideda la vechime, parca, daca erai angajat undeva inainte sa te ia la armata. La mine sigur nu s-a luat in considerare, ca nici nu am muncit inainte, am facut doar 9 luni. |
Posted 07 June 2021 - 21:55

Armata se consideda la vechime, parca, daca erai angajat undeva inainte sa te ia la armata. La mine sigur nu s-a luat in considerare, ca nici nu am muncit inainte, am facut doar 9 luni. |
Posted 16 June 2021 - 07:06

unde se poate verifica vechimea reala si cum se pot cumpara anii care lipsesc pana la stagiul minim pentru a beneficia de o pensie(fie ea si minima). |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users