![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Samsung S21 FE
Last Updated: Dec 08 2023 08:15, Started by
breitner
, Jun 06 2021 10:35
·
38

Posted 10 July 2023 - 16:12

Posted 15 July 2023 - 22:33

SamFw FRP Tool - l-ati folosit recent, ultima versiune? Imi tot tipa Bitdefender ca e virus...
|
Posted 17 July 2023 - 09:16

vRusu, on 15 iulie 2023 - 22:33, said:
SamFw FRP Tool - l-ati folosit recent, ultima versiune? Imi tot tipa Bitdefender ca e virus... Edited by apaxtc, 17 July 2023 - 09:19. |
Posted 02 August 2023 - 10:35

Nu stiu daca updateurile sunt cauza dar in ultima perioada bateria se descarca din ce in ce mai repede...
Nu las bateria sa se descarce niciodata sub 15% si nu incarc peste 85%, folosesc doua SIM-uri, am inteles ca afecteaza bateria si calitatea slaba a semnalului cautand incontinuu reteaua(Orange si Vodafone stau foarte rau la mine in oras). O sa ii dau o resetare completa poate va fi o diferenta, acum daca urmaresc un videoclip pe YT intr-un minut pleaca si 2% din baterie fara alte aplicatii deschise doar WiFi6. Parca inainte sa am WiFi6 tinea mai mult, sa consume mai mult din baterie si noua tehnologie? Samsung pare sa dezamageasca cu noile modele la capitolul baterie, updateurile par sa strice nu sa rezolve eventualele probleme. De semnal nici nu mai zic ca pe un Huawei Nova 5T se aud mai clar apelurile deci tine de antena telefonului(pe S22 Ultra mai rau), posibil si din software(nu stiu). Daca nu se rezolva nimic dupa o resetare completa nu cred ca voi alege mai departe Samsung. Edited by smiley2, 02 August 2023 - 10:41. |
Posted 02 August 2023 - 12:32

Incarcat doar mereu 85% bateria deja nu mai este ok ca nu isi face ciclul cum trebuie si pa autonomie...eu am patit asa ceva la un alt telefon si baietii de la service mi-au explicat cum sta treaba..de atunci nu mai limitez bateria la alte telefoane si merge perfect !
|
Posted 02 August 2023 - 13:04

Nici nu mai stii ce sa intelegi, fac optiuni(doar la Samsung) si aplicatii pentru a creste durata de viata a bateriei cu limitarea de 85% dar nu e bine ca nu tine bateria. :-?? Totusi las activ incarcarea rapida, altfel dureaza cam mult sa incarce pana la 100%, se spune ca si incarcarea rapida ar scadea durata de viata a bateriei.
Am zis sa fac un echilibru intre limitare la 85% si incarcarea rapida. Sunt atatea nebunii pe la setarile bateriei ca am tot verificat, intotdeauna tinea bateria mai putin. Parca optiunea de baterie adaptabila inca era ok dar poate ca de la atatea updateuri mai trebuie sa revin la setarile din fabrica... O sa revin la setarile din fabrica si sa mai incerc diferite variante, luminozitatea pe automat cum spuneau colegii mai sus ca folosesc nu mi se pare ca ar fi mai ok pentru o autonomie mai buna dar poate nici nu afecteaza prea mult. Inainte o tineam pe la 40%, rareori dadaeam la maxim in soare puternic. Edited by smiley2, 02 August 2023 - 13:16. |
Posted 07 August 2023 - 14:32

smiley2, on 02 august 2023 - 13:04, said:
O sa revin la setarile din fabrica si sa mai incerc diferite variante, luminozitatea pe automat cum spuneau colegii mai sus ca folosesc nu mi se pare ca ar fi mai ok pentru o autonomie mai buna dar poate nici nu afecteaza prea mult. Inainte o tineam pe la 40%, rareori dadaeam la maxim in soare puternic. Nu folosi 5G, limiteaza-te la 4G si WiFi 5 - daca nu-ti ajung astea atunci ia-ti alt telefon. |
Posted 08 August 2023 - 20:25

Dacă am Wi-Fi 6 mai pot reveni la Wi-Fi 5 fără sa schimb routerul?
5G pot opri sau selecta 4G. |
Posted 16 October 2023 - 19:27

Buna seara.
Revin cu 2 probleme. Problema nr. 1: - am 2 SIM-uri: unul de Vodafone si unul de Orange. Cand ma aflu intr-un apel pe indiferent care cartela, cine ma suna pe cealalta nu poate da de mine - adica lui nu ii suna, nu primeste nici un mesaj ca eu sunt in alt call etc. Problema nr. 2: - sunt intr-un apel pe una din cele 2 cartele gsm. Daca apare si un apel telefonic de WatsApp soneria acestuia se aude ff tare in casca, ca si cum WatsApp nu ar vedea ca sunt deja cu telefonul la ureche intr-o conversatie. A mai patit cineva? Pareri? Multumesc. |
Posted 16 October 2023 - 19:43

Am gasit rezolvarea la problema 1: trebuia activata "Dual Sim always ON", ceva cu forwarding etc.
Ramane problema 2... |
|
Posted 21 November 2023 - 06:43

Buna dimineata.
Am sesizat ca in stanga sus, pe lock-screen apare "Meriti ce-i mai bun". O fi de la Vodafone? Multumesc. Attached Files |
Posted 01 December 2023 - 21:15

Inca nu desi era programat pe luna trecuta,sotia cu A34 a primit deja.
|
Posted 04 December 2023 - 13:39

Ce asa greu apar update-urile pentru S21 FE?
Android 14 trebuia sa apara pe 24 noiembrie, noi dupa cat timp primim daca primesc altii cu telefoane din clasa A? |
|
Posted 05 December 2023 - 09:18

Cei cu S21 care e telefon mai vechi(1 an, o serie) fata de varianta FE au primit de o săptămână updateul...
Edited by smiley2, 05 December 2023 - 09:19. |
Posted Yesterday, 19:18

OneUI 6.0 - fontul e mai pe gustul meu.
Până acum am observat că a dispărut "Enhanced processing" - corecție, este mutat în cadrul Device care etc. Monitorizăm. Edited by calinescu26, Yesterday, 19:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users