![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Scaner SCSI
Last Updated: Mar 30 2006 12:33, Started by
xiros_aka_dxg
, Mar 29 2006 16:30
·
0

Posted 29 March 2006 - 16:30

Am facut rost de un scaner SCSI hp si nu gasesc nicaieri adaptor pt el.
Are mufa diferita de cea de hdd scsi si oriunde am intrebat nici nu au auzit de el. As putea sa-l fac sa merga in XP? |
Posted 29 March 2006 - 19:34

la"bursa" ai cautat? intr-o vreme erau anuntate un pumn de controllere scsi mai vechi, cu conector extern.
|
Posted 29 March 2006 - 20:12

am si eu pe undeva un controller ultra-scsi cu mufa externa prin ceva sertar.vezi pe www.spam-spam.spam
|
Posted 30 March 2006 - 06:20

da dar la bursa baietii vor 350 de euro pentru un adaptor.
Mai bine imi iau un scaner usb 2.0 . |
Posted 30 March 2006 - 07:41

N-am auzit inca ce standard de SCSI vrea omul.
Degeaba-i dati linkuri catre adaptoare de 350 de coco (care probabil e ultra-160 sau ultra-320 si care n-o sa-i mearga pentru ca scanerul e in mod sigur mai vechi). Cel mai probabil ii trebuie un adaptor SCSI2 sau UltraSCSI care e cateva sute de mii la second. xiros_aka_dxg, uita-te pe scanner ca trebuie sa scrie ce tip de interfata are. http://en.wikipedia.org/wiki/SCSI |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users