Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Deschidere brutarie - zona rurala
Last Updated: Nov 14 2021 19:09, Started by
craniul
, May 30 2021 22:27
·
0
#37
Posted 02 June 2021 - 10:15
ech, on 02 iunie 2021 - 09:15, said:
Cel mai probabil nu va gasi, asa ca ar putea sa aleaga varianta angajarii intr-o brutarie, cum s-a mai scris. așa cum am spus nici fratele nu știe ce face celălalt la brutărie.ca din interior nu vezi nicio afacere iar UNII chiar dacă-s în interior nu ,,văd,, nimic fiindcă nu-s capabili.nu toți sunt făcuți să poată avea o afacere deși pare ușor iar cu câțiva angajați cum vrea inițiatorul din prima mă cam îndoiesc c-o scoate la liman.o afacere mică o începi în familie unde nu ești stresat să dai banul lunar în mână + taxe la stat ce am scris nu-i împotriva deschiderii ci ca un semnal de atenție la ce te așteaptă Edited by EMPP, 02 June 2021 - 10:16. |
#38
Posted 02 June 2021 - 10:39
iar la sat este mentalitatea de ce să cumpăr de la al lui POPESCU doar nu i-oi face burta mare.deși pe față îți zic ce bine că o să avem pâine bună-n sat
trebuie să mergi după grâu în sud toamna ca să fie mai rentabil deci atenție la depozitare Edited by EMPP, 02 June 2021 - 10:37. |
#39
Posted 02 June 2021 - 11:20
EMPP, on 02 iunie 2021 - 10:15, said:
ce am scris nu-i împotriva deschiderii ci ca un semnal de atenție la ce te așteaptă Tu i-ai dat singurul sfat pertinent E asa de folositor incat sunt invidios la culme ca nu i l-am dat eu. ANGAJEAZA-TE la o brutarie sa inveti intai si sa analizezi daca mai vrei sa deschizi inainte sa pierzi banii tai de investitii. |
#40
Posted 02 June 2021 - 11:27
initiator ,am zis ca vrei ceva,dar vad ca esti cam .... si cu basini
localitate,zona defavorizata,dar tu vii cu povesti ca vrei sa angajezi oameni poate era dispus sa te ajute careva,dar daca nu dai informatii la ce te asteptai ce ai cerut tu este o mare favoare si consta in asa ceva cineva de aici, patron de brutarie,client bun sau prieten cu un astfel de patron,trebuia sa vb pt tine sa te primeasca cine esti tu? un ciuri buri cu pretentii acu chiar daca sunt off sa-ti spun ceva,poate totusi inveti ceva,nu ca ai merita aveam de curatat un ceaun de rugina si am mers la un magazin de am cerut o perie de sarma de pus la flex,luat si vreau sa plec,baiatu ma intreaba daca am ochelari(exclus ai mei de vaz) la care eu zic ca nu(nu m-am simiti enervat ca m-a intrebat) vroia sa-mi dea o pereche imprumut sa-mi fac treaba,dar am cumparat o pereche, gandind ca zmeii ajung la urgente sunt oameni ca prin intrebarile lor vor sa te ajute,asta daca are cu.cine Edited by ceanu1980, 02 June 2021 - 11:28. |
#41
Posted 02 June 2021 - 11:52
și cel mai important factor la brutărie este FOCUL.CU CE-L FACI?
știu persoană care făcea pizza pe vatră dar din cauza costului lemnelor a băgat arzător pe gaz iar lemnul îl bagă acum câte puțin de miros și cenușă pe jos în cuptor |
#42
Posted 02 June 2021 - 12:10
Mai exista cuptoare pentru paine sau pizza, care sa functioneze cu lemne?
Nu ar fi o solutie buna, sunt mai multe neajunsuri decat avantaje. Am o brutarie in apropierea locuintei, totul e la vedere (vezi cum se face painea si celelalte produse) si au cuptor electric pentru paine, si tot cuptor electric, mult mai mic, pentru covrigi. Cred ca acestea asigura cea mai ridicata si constanta temperatura, si sunt si cele mai simple, mai sigure .. poate si cele mai eficiente la costuri? |
#43
Posted 02 June 2021 - 12:13
Cel mai bun sfat - sună la anunțul ăsta și întreabă
- ce producție poți face acolo - ce costuri ai lunare - ce desfacere ai și unde ca să vezi dacă rentează pentru tine să cumperi brutăria aia. Așa afli foarte rapid și de ce vinde ăla brutăria aia utilată complet. https://www.olx.ro/d...html#dd332ea208 Edited by -__-, 02 June 2021 - 12:15. |
#44
Posted 02 June 2021 - 12:20
E de luat in considerare si faptul ca pe termen mediu si lung vei ramine fara clienti.In rural migreaza toti catre capitala si mari orase,au ramas doar batrini,ce si ei sunt putini....
|
#45
Posted 02 June 2021 - 13:18
Nu neapărat.
La mine se mută tot felul de proveniți și nu e vreun sat cu cine știe ce oportunități pentru dezvoltare, nici prin jurul lui. Doar o brutărie la un loc cu societate agricolă, altă societate agricolă mare, câteva persoane fizice care lucrează pământ, un siloz și cam atât. Distanță 60 km de Constanța, 50 de Mangalia, 50 de Medgidia. |
#46
Posted 02 June 2021 - 13:25
Pudu, on 02 iunie 2021 - 12:10, said:
poate si cele mai eficiente la costuri? -__-, on 02 iunie 2021 - 12:13, said:
Cel mai bun sfat - sună la anunțul ăsta și întreabă - ce producție poți face acolo - ce costuri ai lunare - ce desfacere ai și unde ca să vezi dacă rentează pentru tine să cumperi brutăria aia. Așa afli foarte rapid și de ce vinde ăla brutăria aia utilată complet. https://www.olx.ro/d...html#dd332ea208 |
|
#47
Posted 02 June 2021 - 13:28
Evident că nimeni nu ar vinde nici o afacere care produce bani consistenți.
|
#48
Posted 02 June 2021 - 13:32
Pudu, on 02 iunie 2021 - 12:10, said:
Mai exista cuptoare pentru paine sau pizza, care sa functioneze cu lemne? foreverbanned, on 02 iunie 2021 - 13:28, said:
Evident că nimeni nu ar vinde nici o afacere care produce bani consistenți. |
#49
Posted 06 November 2021 - 18:06
#cranial
Buna ziua, si eu doresc sa deschid o brutarie la tara impreuna cu un maazin mixt..vroiam sa stiu daca ai gasit/reusit sa gasesti pe cineva sa te ajute ... |
#50
Posted 06 November 2021 - 21:39
Ai spatiul tau? ce populatie este in acea localitate,este de tranzit,mai este asa ceva acolo?
|
#51
Posted 14 November 2021 - 19:09
E afacere cu valoare mica adaugata.
Pretul produsului e mic , profitul vine din volumul de vanzare. Am langa bloc o astfel de brutarie. Vinde 7 zile din 7 , 16 ore pe zi. E coada tot timpu , lumea ia si pane cu 1,5 lei si cu 3 lei si colaci si neagra si cu malai , toate felurile. Patronul inca nu s a imbogatit desi munceste si el in brutarie cot la cot cu angajatii de 15 ani. Practic e o facilitate pentru consumator , ai paine calda toate modelele la orice ora si la cel mai bun pret. Logic nu poti sa ceri calitate ca la o brutarie din Franta. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users